Pokazuje rezultate 1 do 50 od 257

Tema: Ukradeno ili krivo obraČunato?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

I još,da ne zaboravim, za stričeka sa štenderima.
    sviđa mi se njegov prijedlog br 2.

I evo još jedna ideja za vješalice: I na male možda možemo "pričvrstiti" odjeću, samo moraju biti one kao trokut. Zapravo bilo koje koje su "zatvorene".
    Jel' bi se dalo provući splintu tako da obuhvati vješalicu? (nisam gledala kako se splinta, sorry...)

Pa da se na vješalice stavlja odmah kod preuzimanja,a onda ih dalje razvrstamo po veličinama i na štendere.
    pa nemoj baš sad striček ...još sam mlad..........na to sam mislio da se splintanje radi tako da prođe kroz zatvorenu vješalicu odmah na primopredaji
    Neće vjerojatno spriječiti eve krađe ali će ih sigurno učiniti težima i vidljivijima......
    I opet ponavljam svima zabraniti kupovinu na primopredaji, volonterima omogučiti da kupuju sa štendera zadnji dan zadnja 2 sata....
    i svakako zabraniti ulazak s torbama i sl.....
    uvesti stroži pregled izlaza.....

2xmama avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj dressroom prvotno napisa Vidi poruku
    pa nemoj baš sad striček ...još sam mlad..........
    oprosti,mladiću!
    Citiraj lalaland prvotno napisa
    ...nit je volontirao niti mislim da je nešto htio ukrasti, ali jednostavno ni njemu ni barem 15-tak ljudi tamo nije bilo mjesto...no na zadnjih nekoliko primopredaja, po mom mišljenju, sve je lijepo organizirano i pregledno je, ne dolaze muževi, frendice, sestre volonterki i ništa ne biraju...
    ja sam primjetila nekoliko takvih u petak
    par stvarčica koje si izaberemo su samo na jednom mjestu, nisu više na radijatorima, ispod stolova i sl.
    a i ovoga je bilo...pogotovo pod stolovima na primopredaji. Kad sam htjela uzeti robicu da ju razvrstam po veličinama, dobila sam pogled tipa "jesi pala s marsa!?ne diraj!" i objašnjenje:"To ne!" i robica je završila u kutiji pod stolom. Nisam gledala što je dalje učinjeno s istom, pretpostavljam da ju je volonterka ponovo u miru pregledala kad je završila posao,odlučila što će kupiti,a ostatak razvrstala u kutije....

I još samo da kažem da da nije samo brandirana roba kvalitetna...
    potpis na ovo. Ja sam našla super majice bez potpisa,a kao nove i za malo kuna
    Jedino što se realno može napraviti je da se na primopredaju (volonterke) i na rasprodaju (kupci i volonterke) dolazi s malom torbicom za novčanik i mobitele, na odlasku (i volonteri i kupci) pokažu što odnose i to je to. Dolazak na rasprodaju s kolicima također nije prihvatljiv.
    i na ovo!

i ne mogu skontati vezu između kupovanja na primopredaji i krađe..
    Kako bi se,zabranom kupovanja, nekoga spriječilo da nešto ukrade?

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ja sam primjetila nekoliko takvih u petak
    a i ovoga je bilo...pogotovo pod stolovima na primopredaji. Kad sam htjela uzeti robicu da ju razvrstam po veličinama, dobila sam pogled tipa "jesi pala s marsa!?ne diraj!" i objašnjenje:"To ne!" i robica je završila u kutiji pod stolom. Nisam gledala što je dalje učinjeno s istom, pretpostavljam da ju je volonterka ponovo u miru pregledala kad je završila posao,odlučila što će kupiti,a ostatak razvrstala u kutije....

potpis na ovo. Ja sam našla super majice bez potpisa,a kao nove i za malo kuna
    i na ovo!

i ne mogu skontati vezu između kupovanja na primopredaji i krađe..
    Kako bi se,zabranom kupovanja, nekoga spriječilo da nešto ukrade?[/QUOTE]

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •