-
Prvi put se uključujem na forum, čitam o rasprodaji i krađama i ne mogu vjerovat koliko se spominju volonterke...ani4 je napisala što i većina nas volonterki misli. Prije godinu dana kad sam počela volontirati nisam mogla vjerovati koliko se ljudi u četvrtak i petak popodne mota oko štandova, ne mogu zaboraviti jednog čovjeka koji je s metrom mjerio hlače za sina barem 1 sat...nit je volontirao niti mislim da je nešto htio ukrasti, ali jednostavno ni njemu ni barem 15-tak ljudi tamo nije bilo mjesto...no na zadnjih nekoliko primopredaja, po mom mišljenju, sve je lijepo organizirano i pregledno je, ne dolaze muževi, frendice, sestre volonterki i ništa ne biraju... par stvarčica koje si izaberemo su samo na jednom mjestu, nisu više na radijatorima, ispod stolova i sl.
Kao prodavatelj sam vrlo zadovoljna, sve što se nije prodalo dobila sam nazad.
I još samo da kažem da da nije samo brandirana roba kvalitetna, ja npr. nisam kupila ni jedan komad takve robe, meni su bitne traperice i očuvana majica mog školarca(za mlađeg ni ne kupujem kad ima sve od brata očuvano). Jedino što se svaki, ama baš svaki put zeznem - kupim puzzle i obavezno fali 1-4 komada. Da li se može takve prodavatelje pronaći prema šifri i zabranit im prodaju na sljedećim rasprodajama?
Jedino što se realno može napraviti je da se na primopredaju (volonterke) i na rasprodaju (kupci i volonterke) dolazi s malom torbicom za novčanik i mobitele, na odlasku (i volonteri i kupci) pokažu što odnose i to je to. Dolazak na rasprodaju s kolicima također nije prihvatljiv.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma