tiki_a, hvala na pojašnjenju, ali zanimljivo ovo što si rekla da isto nije dobro ako je više od 8. Ja sam mislila da je to ono, što više to bolje.![]()
danas 8 dpt, osjećam lagane grčeve, kao pred mengu.
prvo sam bila nervozna što ne osjećam ništa, a sad me strah da ipak to nije najava menge...
Cureee, s dozom rezerviranosti, na vrhunskoj distanci vam javljam da sam danas popiškila plusić ! Sutra idem vadit betu! (Ona biokemijska prošli put mi je dala toliko straha, pa sam sva naježena)
Tally: ~~~~~~~~~~ to mora biti to sezona trudnica je počela
Sign: ja sam četo imala taj osjećaj, imam ga i sad kao da cu svaki čas procuriti , često se nađem na wc i nevidim ništa osim utrogestana![]()
Hmmm još nešto napokon urin test na trudnoću pokazao dvije prekrasne crtice .... Nisam to nikad u životu vidjela , da dvije crte toliko jednostavne a pravo umjetničko djelo. Ma to se zove suvremena umjetnost!!!!!
Posljednje uređivanje od linaxx : 27.02.2011. at 14:03
to bi bilo lijepo napokon vidjeti![]()
wow, tally, znaci imamo jos jednu trudnocu iz zamrznutih jajnih stanica!
Izvanredno! Za dobru betu sutra i njeno pravilno duplanje ~~~~~~~~
tally a koje si godiste, ako smijem pitati?
sign i kod mene ista situacija, boli me kao da cu svaki cas dobiti mengu, strah me ici na wc...
nadam se da nece doci...
danas sam se cula s frendicom koja je u 9-tom tjednu trudnoce i kaze da ju je tako trbuh poceo boliti drugi dan nakon transfera i jos uvijek je boli, svaki dan! a bebac vec veliki u busi, tako da i nama svima drzim fige za isti scenarij!!!
Cure svima za sutra od srca da vam se ispuni sve što želite! Čekalicama i svima ostalima vibrice do neba!
Ja sutra na ET ako Bog da. Za sada znam da se stanica oplodila i nadam se da se lijepo dijeli i da će mi je vratiti da bude moja beba zauvijek. Uvijek mislim na curke koje ne uspiju doći do ET zbog raznih razloga i tako mi je teško zbog njih. Zaista mislite i na mene da sve sutra bude ok...
Dani HURA za srčeko!!!Odlično!
ValaMala znam da te muće sve te stvari, ali nemoj s time glavu razbijati, često to ne znaći puno. Stavi si u glavu da su to tvoje js i "dečki" od tm i da su oni najbolji materijal za bebu koji na svijetu postoji i da će sigurno biti sve super i da čete ovaj put uspjeti. Vjeruj u to svim srcem i biti će tako!!
Čini mi se da sutra ima puno beta pa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeeeeeliiiiiikeeeeeeeeeee brojke i lijepa duplanja!!
ValaMala šaljem ti puno puno pozitivnih misli i želim ti da ti sutra vrate mrvu koja će postati vaša beba!
Svim čekalicama bete ~~~~~~~~~ za veeelike brojeve! Da nam sutra bude veseli ponedjeljak sa puno novih trudnica![]()
tally baš lijepo da si popiškila plusić
ValaMala za sutrašnji transfer
dani super za srčeko![]()
Hvala vam cure, baš ste super navijačice!
Želim svu sreću svima koje čekate, što god čekate...valjda će ovo biti naše vrijeme! Da se i mi prebacimo na one trudničke forume!
Javim vam se sutra s betom!
Tally~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~za veliku betu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnje bete, punkcije, trannsfere
Svima današnjim čekalicama beta želim ogromne beturine, čekalicama transfera želim da mrvice ostanu u maminim bušama svih 9 mjeseci, čekalicama punkcija želim bezbolne punkcije sa puuuuuuno kvalitetnih stanica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
tally puno ~~~~~~~~~~~~ za današnju veeeliku betu.sretno
Krv izvađena, nalaz oko 14:30, ali šaljem muža po njega... Noćas oko 2 roskasti trag sa par žilica, jutros nekoliko smeđih točkica sa jednom ovećom žilicom, mislim da je 14dnt prekasno za nekakvo implantacijsko krvarenje tako da čekam betu koja će to službeno i potvrdit... Više nam sreće drugi put...![]()
Cure, 8-stanicni embrio! Transfer je prosao krasno, nije iziritirana maternica, imam krasne slikice embrija koji se smjestio u mamiTako sam sretna. I dr. i biolog su jako zadovoljni kvalitetom embrija i uspješnim laganim transferom. U četvrtak se pikam decapeptylom, a beta je 15.3. Neka mrvica postane naša beba i ostane s nama!
Hvala svima na vibricama i dobrim željama! Puno sreće danas Tally da bude krasna beta, i mojoj Ruži da je beta porasla skroz na skroz i da više ne moraš biti u strahu!
medena8 ne odustaj, takvo ti je i meni bilo krvarenje,13,14,15 dnt, pa eto vidiš koga sad imam!!! Ne odustaj!
svim vadilicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ponosno javljam: 16dnt: 1301moja mala ribica raste
![]()
tally, medena8, ruza ~~~~~ za današnje bete!!!
linaxx krasna brojčica
ValaMala ~~~~~ za vaš školski embrijić
Hvala vam cure, od mene ni ovaj put nista... Bez trece nema srece... Beta je cijelih 1,2 ...
Moja beta pala na 12.4. opet
Hvala svima
medena8 ruža82 joj cure baš mi je žao.sve znamo kako nam je teško,ali tribamo pokušat skupit snage za dalje, za naše malene mrvice
cure odtugujte,izbacite sve iz sebe i hrabrim koracima naprijed.
joj Watson suuuuper beta.eh da mi je doživit taj osjećaj.bravo dragasretno
tuznicama, jedan topli zagrljaj,
Medena tebe mi je pogotovo zao... bit ce jednom. I ovo je biokemijska, a to znaci nesto se ipak dogadja.
Watson i ovdje cestitke, bila sam sigurna.
medena i ruža tako mi je žao... ne mogu vjerovati. Budite hrabrice, napravite sve što trebate da se ispucate i odmah dalje u borbu. Grlim vas jako!
Watson, WOW koja beta! Čestitam!
medena8 i ruža82 cure baš mi je žao
watson vau prava beta, čestitam od srca![]()
Hvala drage moje!!!
Pinky,u pravu si!Irena mi je rekla"sve cure koje su dolazile na kavu su ostale trudne.Tako ćeš i ti!"Ima nešto u tome...