Tally čestitam!!
![]()
![]()
tally hvala ti sto si odgovorila na moje pitanje. Vec sam se uplasila da cu morati pitati jos jednom.A pitala bih sigurno, jer me bas jako zanimaju postupci sa zamrznutim jajnim stanicama.
Prema svemu sto do sada o tome znam sanse s takvim postupcima su jako male, ali godine su tu jako bitne. Vjerujem da je ponajvise zahvaljujuci tvojim mladim godinama ovaj postupak bio uspjesan.
dani82 ti si '82. godiste?
Da li tko mozda zna sta je sa Jim? Vec dugo se nejavlja. Voljela bih znati kako napreduje njena trudnoca.
ValaMala dobila si odgovor od nekih trudnica -ja to nisam nažalost al ti želim reći svoje iskustvo- meni je Dr. savjetovao mirovati nekih 4-5 dana a dalje laganini ,naravno ne pretjerivati ali uglavnom ne raditi nešto zbog čega bi se kasnije kajala! A ja baš i nisam previše mirovala-radila po kući dosta i nekako se vodila za onom ako se kani primiti...I nije se primilo al da sam mirovala bar tih 4-5 dana sad se ne bih kajala!
Sad, ako ikad više uspijem ponovo doći do transfera ,mislim da ću doslovno sve četiri u zrak pa što bude! Tebi i tvojoj mrvici želim puno sreće!
Koliko lijepih vijesti zadnjih dana, jupijeeeeeeeeeeee
Tally, Watson
A pogotovo za postupak sa odmrznutim j.s u kojem sam i ja , po drugi put. Nadam se transferu ovaj put
cure, divno vas je čitati kad ima toliko trudnica
čestitam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ostalim curama koje čekaju
![]()
čestitke novim trudnicama
a tužnicama jedan veliki
i puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
samo da poskočim za naše nove ST-Cito trudnice.................... i dodatni bravo za Tally i njezinu trudnoći iz zamrznutih j.s.
Da, ja sam 82. godište. Mislim da godine imaju veliku važnost, ali i da se naši biolozi sve više usavršavaju i da će u budućnosti biti sve više trudnica iz sekundarnih IVF-a. Meni se čine da se biolozi na kbc-u Rijeka stvarno trude, ove godine su tamo (koliko ja znam) već 3 trudnice iz sekundarnog IVF-a, jedna čak nosi blizance. To nije neka ogromna brojka, ali ipak ulijeva nadu. Koliko sam shvatila Tally je bila u Citu .... i od tamo sam samo čekala da se pojavi neka trudnica iz sekundarnog IVF-a zbog njihove vrhunske tohnologije (a vjerujem da su i biolozi dobri)Aurora*;1828857
[B prvotno napisa
Da ne bi bilo zabune, jedva čekam da ovaj zakon padne i da se uistinu humanizira, ali do tada veseli me svaki trudnoća iz zamrznute jajne stanice.
ValaMala ja poslije transfera uopće nisam mirovala, bila sam na ručku s dragim, šetala psa... Odmah sam išla raditi i ponašala sam se kao da ništa nije bilo i bingo. Sve sam prijašnje postupke više manje odmarala. Mislim da nema pravila i da to sve nema nekog prevelikog utjecaja hoće li do trudnoće doći. Ipak, mislim da nije dobro zalijepiti se za krevet, jer onda cirkulacija šteka, a i čovjek se osjeća bolje kada se ipak malo kreće.
Čestitam svim novim trudnicama, posebice onima "odmrznutima".![]()
SIJEČANJ 2011.
Marina25 , 1. ICSI, Cito
Zvončica1976, prirodno (nakon 2x IVF, Petrova)
Mpac2006, 3.ICSI, poliklinika Vili (nakon 2xICSI, Pol. Vili)
DANAS, 1. stimulirani IVF (nakon 6x klomifenski IVF)
Lili75, 2 x prirodno (nakon 1. ICSI, 2x FET, 1.prir.trudnoča)
Vojvođanka, prirodno (nakon 4x AIH, 3x IVF, 1x sek. IVF)
VELJAČA 2011.
Mojca, 1. ICSI, Cito
Dani82, sek. ICSI, KBC Rijeka (nakon 3. ICSI)
Lela77, prirodno
Mare157, 4. IVF, IVF Centar (nakon 2 x ICSI KBC Rijeka, 1x ICSI Mb)
Potočnica 4. AIH, Sv.Duh (nakon 3 x AIH Sv.Duh, 1. trudnoča)
Maja Lena, 1. IVF, Kinderwunschklinik Wells
Amyx, 1.FET Mb (nakon 3 x AIH, 2 X IVF)
Seka35, 1.ICSI Ljubljana (nakon 1XIVF, 3x FET Mb)
Linaxx, 2. IVF, Vinogradska (nakon 1x prir.IVF, Vinogradska)
Watson, 1. IVF, Cito (nakon ???)
Tally, sek. ICSI, Cito (nakon 2x stim.ICSI, 1x sek. ICSI)
OŽUJAK 2011.
Čekalice bete~~~~~~~~~~
Pea, 05.03.
Tanjam, 05.03.
Tlukaci5, 06.03.
Jesen82, 07.03.
Aslan 07.03.
Sign, 07.03.
Tiki_a, 09.03.
Lua, 10.03.
Charlie, 10.03.
Delfin, 11.03.
plavuša 007, 11.03.
Pretorija, 12.03.
tajna30, 12.03.
Kiša, 14.03.
Matto, 14.03.
Vala mala, 15.03.
MASLINA1973, 18.03.
Čekalice F(ET), sekundarni ICSI~~~~~~~~~~
Hrabrica29
Linalena
Slatkica 04.03.
Tulipan83
Čekalice punkcije~~~~~~~~~~
Tikica
Pikalice~~~~~~~~~~
Dorina199
lasta
pinny
inaa
Šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
taca70, klikica,
Klomifenke/ femarke, AIH, prirodni IVF/ICSI ~~~~~~~~~~
ptica1, Matahari, tikki, eva133,
ON-GO~~~~~~~~~~~~
3. mjesec: ana1201, alma_itd, arizona311, bugaboo, Cannisa, corina II, ciklama1, hop, kiara79, kriistiina,
m arta, marnie, maza975, missixty, sezen, sildad, snekica, tikica_69, tinkica, TOMISLAVA, venddy, Vita22,
4. mjesec: aleksandraj Andream, Aurora blu, Bab, Crvenkapica 77, goga69, Iberc, ivka, iva15, katja35, LilyOfTheValey, marisela, marija_sa, modesty, milla2, mare77, Mia Lilly, nety, NINA30, Sanela-Naja, Šumskovoće, Tasha, tlatincica,
5. mjesec: mala bu, matahari, rikikiki, Sali,
6. mjesec: mury, sara38, sanja1,
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
Anaea 40, anabanana, Ambra, brigitta, Chiara, dani39, Dona, deniii, Dada-55, dadyakBda, đurđa76, ela28, frodo, inna28, innu, Iva Mia 2009, Ivka13, jadro, kitty, Mery0908, morskavila, malena72, miba, Maja_st, mare41, Medena8, Nikolina-Zagreb, Niki, nota77, palcicazg, pirica, ruža82, sonječka, šiškica, TrudyC, tantolina, vedre, vanchriban, Zeena, zlatica,
linalena, za uspješan spoj i uskoro transfer!!!![]()
Gizmos,potpis vidiš.Tek sam nedavno skužila kako da ga uredim.Sorry
čestitam tally.
svim čekalicama puno puno sriće![]()
Hvala ValaMala, puno a i tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
GIZMOS kako si nam ti? Lijepu tablicu radiš, tek ćeš u ožujku imati posla))
Hvala vam još jednom...baš ste extra rode!
Što se tiče godina i sekundarnog IVF-a, nemojte se zamarati, kažem vam da je to stvar sretnih okolnosti! A da vas u to uvjeri, imate na dnu stranice Cita statistiku koja pokazuje veću uspješnost od 35-40, nego do 35 god. http://www.cito.hr/hrv/djelatnosti=ivf.html
Što dalje reći...
Brojimo još 3 dana da ove cure na listi krenu objavljivati svoje troznamenkaste cifre...SRETNO!!
Čekalice bete, kad bi nam na godišnjem odmoru ovako vrijeme sporo prolazilo...gdje bi nam bio kraj...
Linalena,tebi posebne vibrice za sutra. Da to bude spoj godine! I da se onda za kojih 3-5 dana spoji sa svojom mamom idućih 9 mj!
tally, iskrene čestitke(ali ovo na što se referiraš je 2 od 10, a to zaista nisu relevantni podaci za bilo kakve usporedbe, ne šalji ječmenac
, zaista su male brojke iz sekundarnih)
mare41, Sve što ja želim reći je to DA JE SVE TO SREĆA. Daleko od toga da je postupaka malo, najbolje bi bilo da ih ni nema kad su ovakvi, da je uspješnost od 4-6% kriminalno mala i da je zakon ispod svake kritike!¨Ali to je naša realnost i prisiljeni smo je prihvatiti jer nas vode neandertalci
Moja je beta pozitivna, ali ja znam da,ako sve i bude ok, da će idučih 9 mj biti jako stresno i rizično!
A i nismo mi njihovi kretenčići, ne nadamo se nekim drastičnim pomacima u ovim brojevima, bez obzira koliko će se postupaka odradit...Sve nam je jasno![]()
Tally od srca čestitka i neka ti trudnoća bude mirna i ugodna
ja očekujem M za koji dan pa krećem na zamrzlice
UUUuuuu koliko trudnica i prekrasnih beta!!! Čestitam svima od srca i želim mirnih 9mjeseci!
Tužnicama![]()
Čestitam Natalini i njm na bebici, neka se brzo oporave i dođu doma!
Tally, čestitam!!!!
Ja sam samo 3 godine starija od tebe, a počela sam s pretragama s 25 god, isto su mi svi rekli neka se opustimo, da će doći, da smo sigurno pod stresom, pa da zato ne mogu ostati trudna; tim više što nismo imali nikakvu dijagnozu, oba dva mladi i idiopati. Da nisam išla na AIH, ko zna što bi bilo, kad nakon 1.AIH ogromna cista, sumnja na endometriozu, operirali su me kad ono šok: cijela trbušna šupljina zahvaćena, odstranili mi jajnik.
Sorry, malo sam OT, samo hoću reći da godine nisu uvijek presudne
ja ti neću dat savjet ni ohrabrenje! suprotno baš! mučnine ne prestaju u 12. tjednu, to je notorna laž i izmišljotina!
Moja draga majka me danas razveselila da je doslovce do zadnjeg dana trudnoće imala mučnine...a ja sam hvala bogu sva na nju
pa meni su mučnine prestale u 2. tromjesečju, u 12. tjednu, a doduše nisu bile prejake i nisam ni jednom povratila (bogu hvala)
ali kinki je jadna grlila wc školjku 24/7, pa kad je ušla u 2. tro. poslala mi je sms da se više ne osjeća trudnom - čestitala sam joj ulazak u 2. razdoblje. uzv je pokazao da joj je sa bebom sve ok, a ona se osjeća puuuuno bolje. to uglavnom tako ide. a kod jadnih cura koje povraćaju cijelu trudnoću - žao mi je. srećom nisam jedna od njih.
samo u 2. trom. nas rasturaju leđa, muči probava, tako da svako vrijeme nosi svoju "divotu". ali sve je ovo super i jedva čekam da sve cure na listi dožive i riganja i muke i bol u leđima i sikama, ma sve.
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bebice što prije dođu![]()
TaaaallyŠta sam ja tebi rekla, ha??? Čestitam, draga! Sutra ß preko 1000!!!
Mare157, trudnice moja! Jesi konačno skužila kako izgleda wc školjka?
Watson, čestitam!!!
Jučer sam podigla Gonalićepa ubrzo krećem i jaaaaaaa!!!![]()
Sorry, Tally, danas beta preko 1000!!!
Posljednje uređivanje od Snekica : 02.03.2011. at 17:39
cure još malo i pridružujem se ovoj grupici,u petak imam transfer,zamrznute su 3 balastociste,držim fige da budu ok.jedva čekam.......
Špelkica...to su naši stručni doktori! Samo hrabro, draga, i baci na pozitivu! Kad dođe beba, sve ćemo zaboravit...želim vam je što prije!
snekica, koja si ti ljudina
Slatkica sretno u petak! Čekamo te!
A ostalim curama: Uživajte u svojim slatkim trudničkim mukama i išćekivanjima budućih slatkih muka!
Natalina, ČESTITAM
Snekica, i tvoje je vrijeme došlo
slatkica, 3 blastice!Pa to mora biti dobro~~~~~~~
venddy~~~~~~za akciju
linalena obavezno da si javila dobre vijesti sutra!!!~~~~~~
Tally, jesi dobila današnji nalaz? Ili opet moram gristi nokte???
Tiki_a, ne mogu više dočekati! Puna mi je kapa!!! Sve nešto čekam! Na yogu ne mogu jer kreće grupa kroz 3 dana, ne da mi se kretat pa stati! Pa posao...pa doma... pa sve nešto čekam, nikako da dočekam!Kad ćeš vaditi betu? Točno na dan ili?
Slatkica, držim fige!!!![]()
Uf Snekica, dobro mi je poznato, jedan postupak i sve se odgađa pa ne daj bože još jedan i čovjek zapostavi puno dobrih stvari u životu. No zato smo ovdje da šaljemo ~~~~~~da sada uspiješ! Betu ne vadim, past će testić u nedjelju.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ čekalice bete u visokom startu
Pea, 05.03.
Tanjam, 05.03.
Tlukaci5, 06.03.
Jesen82, 07.03.
Aslan 07.03.
Sign, 07.03.
Dobro jutro evo jedne
Malo me nije bilo ali sam se vratila
Prvo čestitke za Tally i Watsona Medeni i Ruži jedan
....baš mi je žao.
Kod mene je za sada sve ok osim što sutra imam punkciju pa sam malo u frci...ma ništa strašno samo ne mogu spavatiali preživjeti ću i to ( su svi )
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vibrice za sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i još za sve čekalice bete
Odbrojavalice, evo samo da vas pozdravim i pridružim se na jednoj kasno jutarnjoj kafici. Jutros sam se piknula decapeptylom, brojim 3dnt i uživam u nekim zanimljivim bolovima dolje i u leđima... Sljedećih dana bi se mrvica mogla implantirati i svom dušom se nadam da hoće...
Šaljem vam svima brdo vibrica (nažalost na ovom mac-bookiću nemam pojma kako napraviti vibrice, haha)
Curke bok,
nije me bilo par dana ovdje pa nisam baš u toku sa svime, ali budem Vas ja pohvatala...
do tada šaljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve...
I htjela bi posebno čestitati našoj dragoj Kekis, jučer je rodila svog sinčića Ivana...
I mama i beba su super, želim im što brži odlazak doma i početak jednog novog života.
Zatišje na odbrojavanju pa evo malo svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ treba nam![]()
Za sve čekalice (kojih slijedećih dana ima puuuno)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lua još malo pa stiže i tvoja beta~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tiki_a i za tebe~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!!!![]()
Čekalicama beta puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
linalena, jesi što saznala? Go,go!
Snekica, još ne znam ništa, tek sutra! MRZIM DRŽAVNE USTANOVE!!!!!!!!!
Svim na "čeki"~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i od mene malo!