Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2768

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Cure evo samo da se javim.Mi smo bili na konzultacijama ovaj tjedan i što se tiče nalaza i markera mogu potvrditi sve što je napisala patuljchica.Dr.L.nam je sve objasnila,napravila ultrazvuk,dala sve formulare i odredila protokol.E,sad jedno pitanje za sve koji mogu pomoči.U protokolu mi stoje lijekovi:menopur i orgalutran ili cetrotid.cijene tih lijekova?vaša iskustva s tim lijekovima.Živim blizu Slovenije pa me zanima ako tamo mogu jeftinije proć.Još nešto.Trenutno primam terapiju za ureaplasmu urealiticum.Dok to riješim krećem sa stimulacijom.ima netko da je bio u toj situaciji?Pozdrav svim Praškim sadašnjim i budućim trudnicama!!!!!!!!!!!!!!

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj tika08 prvotno napisa Vidi poruku
    E,sad jedno pitanje za sve koji mogu pomoči.U protokolu mi stoje lijekovi:menopur i orgalutran ili cetrotid.cijene tih lijekova?vaša iskustva s tim lijekovima.Živim blizu Slovenije pa me zanima ako tamo mogu jeftinije proć.
    Menopur ti je jeftiniji kod nas a cetrotide svakako u Sloveniji. Ja sam kupovala konkretno u Mariboru i cijena je 40 eura,(oko 300 kuna) a kod nas je oko 500 kn komad

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •