Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2653

Tema: MPO trudnoća nakon svega...kako se osjećamo...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

meni je baš to kritično vrijeme - ustajanje. pijem euthyrox i ne smijem barem pol sata nakon tog ništa jest (i to se najčešće sjetim popit tek kad krenem u kuhinju ujutro, sad mi je na noćnom ormariću)... u tih pol sata se mučnina taman zalaufa, pogotovo ako idem prat zube... evo nadolazi dok opisujem, imaaaaaaaaaaaaaaa li ovome krajaaaaaaaaaaaaaa?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ajme meni, ja se na dane uopće ne osjećam ko da san trudna. Gotovo da bih volila da mi se vrate mučnine-samo da znam da je sve ok. Osim šta mi trbuh raste iz dana u dan-drugih simptoma nema. Ah da-iman nesanicu
    Za koji dan ću bit 16 tjedana i sve se mislim jel mi ovo beba raste u trbuhu ili neki tumor hahaha...Na uzv naručena tek za 10 dana al otić ću već u ponediljak jer lagano šizim...Jedva čekam da se počne micat, pa da znam da je tu. Osim ako onda ne budem mislila da imam neke gliste haha! AJME! Jeste sve lude ko ja ili san ja naveći pacijent?

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    meni je baš to kritično vrijeme - ustajanje. pijem euthyrox i ne smijem barem pol sata nakon tog ništa jest (i to se najčešće sjetim popit tek kad krenem u kuhinju ujutro, sad mi je na noćnom ormariću)... u tih pol sata se mučnina taman zalaufa, pogotovo ako idem prat zube... evo nadolazi dok opisujem, imaaaaaaaaaaaaaaa li ovome krajaaaaaaaaaaaaaa?
    Joj to je i meni bilo najgore, čekat tih pol sata, ali sam se dosjetila pa sam ga popila kad bi me probudilo pišat u nekih 7 ujutro, onako u bunilu i vratila se u krevet. Pa kad bi se onda stvarno digla sam mogla odmah jest
    Citiraj kinki prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme meni, ja se na dane uopće ne osjećam ko da san trudna. Gotovo da bih volila da mi se vrate mučnine-samo da znam da je sve ok. Osim šta mi trbuh raste iz dana u dan-drugih simptoma nema. Ah da-iman nesanicu
    Za koji dan ću bit 16 tjedana i sve se mislim jel mi ovo beba raste u trbuhu ili neki tumor hahaha...Na uzv naručena tek za 10 dana al otić ću već u ponediljak jer lagano šizim...Jedva čekam da se počne micat, pa da znam da je tu. Osim ako onda ne budem mislila da imam neke gliste haha! AJME! Jeste sve lude ko ja ili san ja naveći pacijent?
    Draga uživaj, ovo drugo tromjesječje ti je zakon (meni su ga malo zeznuli hemeroidi ) Ono, super se osjećaš, trudna si, već se trbuh lijepo vidi, a sve možeš još uvijek i onda se bebač pomalo počne javljat i milina. E onda dođe treće tromjesječje, u kojem sam ja, pa te bebač lupa jako, a ti se lagano počneš osjećat ko nasukani kit i tako....

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo i mene nakon 10 dana NAPOOOOKOOON sam oživjela malo. Danas ulazim u 9.tt!! Mučnine "samo" od 4 popodne pa dok ne odem spavati, a to je oko 23 sata radi utrogestana. Napokon mogu ujutro doručkovati normalno, pa za 2 sata voće, pa opet oko podne nešto konkretnije pa ručak pa mučenje, grčevi, podrigivanje, stomak ko da sam pred porod. Ali nema veze, bar ne povračam i bar se ujutro naklopam pa kud puklo!

Drugi uzv 7.3. je ipak pokazao da se i druga beba "ulovila", ali se prestala razvijati tako da se vidjela gest.od 2,78cm i unutra moje malo zlato od čak 1 cm!!!! Do nje moje nesuđeno tj., gest.vrečica od 0,5 cm. Nekako tužno to izgleda, ali nema veze, samo nek mi se ova mala ribica lijepo razvija i ja sam najsretnija žena na svijetu!!
    I ja sam primjetila da kad mi je muka moram nešto pojesti jer mi želudac "nesmije vrtiti u prazno", ali nemam više ideje šta bi jela! Jedem i po 8 puta na dan, sve mali obroci i nemogu više izmisliti ništa novo!

Pinky evo i u mom frigu svaki put kad ga otvorim nađem se oči u oči s pastom od umeboshi šljivama i pitam se šta mi je to trebalo! Nešto odvratnije nisam probala, ali bar da mi je djelovalo, nego ništa. Ista stvar sa čajem od đumbira. Nula bodova.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •