Stranica 37 od 56 PrviPrvi ... 27353637383947 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,801 do 1,850 od 2768

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

faith79 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    faith, evo sad možeš primati privatne poruke, zašto još morate čekati? kad bi otprilike išli?
    Što se tiče nalaza za spolne bolesti, naravno da će svatko slušati svoju matičnu kliniku (iako je neobično da nisu usklađeni).
    bok mare, moram naći spec.gin. koji ima ugovor sa hzzo (pošto sam više od dvije godine hodala od bolnica do privatnih klinika)da mi napiše zahtjev za prag, jer po svim mojim nalazima jedino mi to preostaje
    mogu reći da su me dvije godine zavlačili....a opet meni godine idu.
    idući tjedan idem na pregled pa ćemo vidjeti ...

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Drage moje češke suborke , javljam vam se samo na brzinu kao majka dva prekrasna dječaka, koji su rođeni nakon ivf - a u PFCu! želim vam svima puno sreće i uspjeha na putu do ispunjenja najljepšeg sna! Javit ću se sa više detalja kad budem imala malo više vremena , dečki zovu!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Cure evo samo da se javim.Mi smo bili na konzultacijama ovaj tjedan i što se tiče nalaza i markera mogu potvrditi sve što je napisala patuljchica.Dr.L.nam je sve objasnila,napravila ultrazvuk,dala sve formulare i odredila protokol.E,sad jedno pitanje za sve koji mogu pomoči.U protokolu mi stoje lijekovi:menopur i orgalutran ili cetrotid.cijene tih lijekova?vaša iskustva s tim lijekovima.Živim blizu Slovenije pa me zanima ako tamo mogu jeftinije proć.Još nešto.Trenutno primam terapiju za ureaplasmu urealiticum.Dok to riješim krećem sa stimulacijom.ima netko da je bio u toj situaciji?Pozdrav svim Praškim sadašnjim i budućim trudnicama!!!!!!!!!!!!!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kika, čestitkeeeeeeeeee! Često te se sjetim, uživajte i javi nam se.
    tika, ja sam već zaboravila cijene menopura, a kod nas ima cetrotida, neko drugi će ti napisati, a i na Potpomognuta u Sloveniji pitaj za cijene u Sloveniji. Riješit će se ta ureaplazma brzo-kontrolni bris i akcija, sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala ti Mare.Jedva čekam da krenem i budem pikalica!!!!!!

prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj faith79 prvotno napisa Vidi poruku
    bok mare, moram naći spec.gin. koji ima ugovor sa hzzo (pošto sam više od dvije godine hodala od bolnica do privatnih klinika)da mi napiše zahtjev za prag, jer po svim mojim nalazima jedino mi to preostaje
    mogu reći da su me dvije godine zavlačili....a opet meni godine idu.
    idući tjedan idem na pregled pa ćemo vidjeti ...
    faith reci mi s obzirom da imaš tu dijagnozu kao i ja, jesi li u fazi predmenopauze ili postmenopauze..tj, je li imaš još makar i nereodvite mjesečnice, kakvo je stanje jajnika, postoji li šansa da dobiješ svoje jajašce stimulacijom? ili si već prošla neke postupke, pokušaje? ja npr. sam već skoro 2g bez menzesa, jajnici skroz ugašeni i svi su mi odmah rekli da nema druge već donacija jajne stanice..ja sam 78' i isto tako nemam što čekati..

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Eto cure, meni ni ne vrijedi ni da sam ja htjela ići na inseminaciju, kad aja neznam d ali su mi jajovodi prohodni, mene dr Roginić poslala valja namjerno u Petrovu gdje s ei ne radi hsg, i tamo mi naprave histeroskopiju i napišu prikažu s eoba tubarna ušča urednog izgleda, a to me je poslala zato što mi dr u mome gradu nije mogao napraviti hsg, kao s asondom nije mogao ući u ušće maternice, pa su zato radili hister, ali mogli su iu laporoskopiju, ali oni su samo histero i na temelju toga mi odobrili inseminaciju donorom, a danas ljepo sa sigurnošću saznam da se histero nikako ne može vidjeti kakvi su jajovodi tj utvrditi da li su oni zbilja prohodni. a ja s e5mj mučim i čekam riješenje od hzzo-a i oni me na kraju nasamare i to na takav način, imam i miom koji nisu htjeli napisati nego kada sam išla na kontrolu u petrovu, mada neznam kakva je to kontrola bez pregleda onda je dr napisao rukom na otpusno nadopisao da imam manji miom u maternici, kada sam mu ja rekla ako sam išla na histero zašto nije napisano što je viđeno, ond aje on nadopisao, pa to nije normalno, ja ga pitam pa kako je dr mogao vidjeti da li su prohodni, aon zlato pa ako piše tako ond atako je, ma dajte.Eto toliko od našeg hzzo-a.

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Kika84,kako lijepo iskustvo iz PFC čestitke za dečke.
    Hop draga ne znam što da kažem,baš su te izvozali i još ti nisu rekli pravo stanje već si saznala na tkz "kontroli".
    Pa šta češ sada hočeš se žaliti na riješenje?ne mogu vjerovati šta rade.

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

pa neznam ni sama što ću , uglavnom, prejadna sam, ne mogu vjerovati da takvi ljudi mogu biti.
    Kika čestitike od srca,baš smo se čule oko blagdana i baš sam se sjetila te ovi dana.
    Uživaj sa svojim dečkima!

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hop,baš mi je žao ali iako ti nije sada do ničega trebala bi se žaliti i tražiti da ti hitno odobre ivf jer su te zavukli.
    Vidim da te je tvoj gin.slao u Petrovu gdje su ti sigurno ispunjavali zahtjev u radili pretragu.
    Bilo bi dobro da probaš naći dobrog ginekologa privatno ili u drugoj državnoj ustanovi vw,vinogradska ili dr da odeš po savjet što dalje s obzirom na miom.
    Sigurno nije ništa strašno što ne mogu liječiti ali svakako trebš ići.
    A što se tiće hzzo zainati se i podnesi žalbu,ako imaš nekoga pitaj za pravni savjet s obzirom da su oni pogriješili i izbori se za svoja prava.
    Draga drži se i sve će biti dobro,pusa.

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Imam ja privatnog ginekologa i jako dobrog i on mi je i ispunio zahtjev i sve to, a sada je privatnik i idem kod njega i on će me pripremati za prag, šteta što on n eradi hsg, a u petrovoj sam završila preko hzzo-a, iz hzoo-a su me poslali u petrovu jer mi se u mom gradu nije mogao napraviit hsg, pa su me doktori iz hzzo-a poslali u petrovu, a neznam ni ja sam zašto tamo , je rs etamo isto ne radi hsg, pa su mi radili histero, trebali su i lapor, ali nisu, a ja naivna otišla i kalvariju prošla, za što, za takoreć lažne nalaze, je rs ehister ne vidi stvarno staje jajovoda tj da li su oni prohodni
    Žalbu ću vjerojatno podnjeti,ali nažalost mislim da ni od nje ništa,ali to nije ljudski od njih, ali nemam živaca više išta čekati, za kojii dan krećem sa pikanjem, jer već godinu i pol se spremam i nikako da krenemo, a da ne prićam da sa to riješenje čekala 5.mj u nadi da če mi oni pomoći.

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Možda i budemo u isto vrijeme u Pragu, ja ću se javljati, čekam sada mengu,pa krećem 2dc sa pikanjem, pa ćemo vidjeti.

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Tako i treba samo hrabro i bez odustajanja.
    Ja ću još vidjeti hoću ići ovaj ciklus ili idući.
    Prehlađena sam i zima je pa mi se baš i ne ide ovaj mjesec.
    Vidjet ću kada dobijem m,sada još čekam od dr L mišljenje oko stimulacije za inseminaciju.

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Joj i meni se nejde da ti iskreno kažem zbog te zime, a tako sam se nadala da će biti u 3mj dosta toplije, a nemam živaca više odgađati a i nije na zgodno ići kasnije.

faith79 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj prag prvotno napisa Vidi poruku
    faith reci mi s obzirom da imaš tu dijagnozu kao i ja, jesi li u fazi predmenopauze ili postmenopauze..tj, je li imaš još makar i nereodvite mjesečnice, kakvo je stanje jajnika, postoji li šansa da dobiješ svoje jajašce stimulacijom? ili si već prošla neke postupke, pokušaje? ja npr. sam već skoro 2g bez menzesa, jajnici skroz ugašeni i svi su mi odmah rekli da nema druge već donacija jajne stanice..ja sam 78' i isto tako nemam što čekati..
    više od dvije godine nemam uopće menzesa, na trisequensu sam dvije godine i po njemu dobim menzes. prva dijagnoza bila je postmenopauza a sad menopauza, jajnici nula, s time da sam prije pila kontracepciju i kad sam ih prestala piti, e onda su počeli problemi. izostanak menzesa, tipični problemi menopauze ( nesanice, valovi vrućine ...), upala žlijezda u prsima...
    rekli su mi da nema koristi od bilo kakvih postupaka, jedino donacija
    tu smo po godinama ženo, nikaj idemo za prag ...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Curke evo i mene,stiglo rijesenje za kriotransfer;ocekivano.S obzirom da je bilo puno eskiviranja s posla prosli mjesec a i ovaj
    pricekat cu jos ciklus ili dva i hvatam zalet za prasko proljece!!!

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sela,možda zvuči glupo ali ne znam šta ti je to kriotransfer?

missixty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Curke mi se spremamo na put za manje od 2 tjedna. Može li mi netko reći gdje se mogu kupiti vinjete i za koje zemlje nam trebaju?
    Svima vama koje se spremate puno srećice želim, a pogotovo čekalici bete Pretoriji!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Možete li mi reći, koliko se čeka na Prag (PFC npr.) Naime, Maribor nije za mene najbolji izbor da idem. Mislim, pri tom do konzultacija prvih ili kako to već ide.

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj missixty prvotno napisa Vidi poruku
    Curke mi se spremamo na put za manje od 2 tjedna. Može li mi netko reći gdje se mogu kupiti vinjete i za koje zemlje nam trebaju?
    a ovisi odakle idete...iz smjera Slavonije se ide preko Mađarske (vinjeta se kupuje na prvoj benzinskoj i ne lijepi se nego vam ukucaju tablicu u njihov infosistem a vi dobijete potvrdu); Slovačke(prva benzinska ili znaju biti prodajna mjesta uz autoput sa natpisom Vinjeta, ne može se fulati, lijepi se na šajbu) i Češke (isto kao Sovačka)...sve skupa košta oko 20 eura i vrijedi oko 3 dana...

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Toli prvotno napisa Vidi poruku
    Možete li mi reći, koliko se čeka na Prag (PFC npr.) Naime, Maribor nije za mene najbolji izbor da idem. Mislim, pri tom do konzultacija prvih ili kako to već ide.
    mislim da se na prve konzultacije u PFC čeka oko mjesec dana a po dogovoru se ide vrlo brzo u postupak, slijedeći ciklus ili dva...
    nama je isto bila u jednom momentu dilema Maribor-Prag jer je jako slično logistički, pogotovo iz pozicije Slavonije...
    naš Bingo je bio PFC

missixty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Milivoj73 hvala ti puno na informacijama. Mi putujemo Slovenija, Austrija, Češka. Pretpostavljam da je isti princip, da ćemo ih kupovati putem. Uh bolje da ne računam koliko će nas to sve koštati. Ali nadam se da će se isplatiti :D

Ja sam čekala cca 2 i pol tjedna otkad sam ih kontaktirala mailom do konzultacija. Već prvi slijedeći ciklus može se u postupak, ako imaš sve potrebne nalaze na konzultacijama.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Milivoj73 i missixty, hvala vam puno na informacijama. Prvo sam mislila da sam za Maribor, ali pošto jedva da dobijem js (pretpostavljam da tamo idu koji dobiju više js, pa da im se zamrznu) nekako je Prag opcija za nas. A koliko košta, mogu samo misliti...Spremam se da im mail pošaljem. Pratim vas ja, samo se ne uključujem jer ne stignem baš, pa više čitam. Imam sve friške nalaze (skoro). Možda još probam tu kod nas još jednom, ali možda bolje da ne gubim vrijeme. Ništa, poslati ću im mail. Nekako sam zapikirala PFC..a sad....vidjet ćemo..

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

E da Milivoj73, čestitam na vašem uspjehu u PFC. Sve najbolje

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Mi smo išli kroz Sloveniju,Austriju,Češku.Slo.vinjetu smo zaobišli jer smo putovali starom cestom.Vinjete kupite po putu na benzinskim pumpama.Nije problem.Milivoj73 kako je trbuščić?

missixty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Toli prvotno napisa Vidi poruku
    Imam sve friške nalaze (skoro). Možda još probam tu kod nas još jednom, ali možda bolje da ne gubim vrijeme. Ništa, poslati ću im mail. Nekako sam zapikirala PFC..a sad....vidjet ćemo..
    Samo pripazi, nalazi ti ne smiju biti stariji od 6 mjeseci u trenutku zahvata. Tako su meni rekli.

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

pisala sam prije 2 dana doktorici i cc mirni pa se nisu javile,dali imaju kakv godisnji ili nesto,sto cisto sumnjam,ali opet neznam,inace se jave isti dan???ima li tko kakvih saznanja?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Samo pripazi, nalazi ti ne smiju biti stariji od 6 mjeseci u trenutku zahvata. Tako su meni rekli.
    Ooopa, neki su skroz friški - a neki taman istekli. A ništa, što treba nije teško. Uf.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ja sam ti imala nalaze starije od sest mj, Ja neznam kako drugim curama al meni niko nije pogledal nikakve nalaze osim interniste i anesteziologa koji moraju biti skroz novi!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ja sam slala meil Mirni jucer i odma mi je odgovorila!

glacova avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Curke evo i mene,stiglo rijesenje za kriotransfer;ocekivano.S obzirom da je bilo puno eskiviranja s posla prosli mjesec a i ovaj
    pricekat cu jos ciklus ili dva i hvatam zalet za prasko proljece!!!
    Sela,zar ti nisi tražila ponovo za donaciju?

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Milivoj73 hvala ti puno na informacijama. Mi putujemo Slovenija, Austrija, Češka. Pretpostavljam da je isti princip, da ćemo ih kupovati putem. Uh bolje da ne računam koliko će nas to sve koštati. Ali nadam se da će se isplatiti :D
    Mi smo bili prije 15 dana iz zg-a. Cijena vinjeta: 15 eura Slovenska (vrijedi 7 dana), 7 i nešto eura Autrijska (10 dana), 250 CZK češka (PAZI - to ti je protuvrijednost 10 eura, ali ako hoćeš platiti u eurima - košta 15 eura, vrijedi 10 dana). I računaj trošak još 2 tanka goriva (muž mi šapće da naravno to ovisi o veličini tanka ). Ali evo, da si možeš računati...
    Kupujješ ih na benzinskim/kiosku ODMAH nakon granice.
    Pozdrav i sretan put!
    Posljednje uređivanje od patuljchica : 04.03.2011. at 19:24

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj tika08 prvotno napisa Vidi poruku
    E,sad jedno pitanje za sve koji mogu pomoči.U protokolu mi stoje lijekovi:menopur i orgalutran ili cetrotid.cijene tih lijekova?vaša iskustva s tim lijekovima.Živim blizu Slovenije pa me zanima ako tamo mogu jeftinije proć.
    Menopur ti je jeftiniji kod nas a cetrotide svakako u Sloveniji. Ja sam kupovala konkretno u Mariboru i cijena je 40 eura,(oko 300 kuna) a kod nas je oko 500 kn komad

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Cetrotide je u Zg. u Ljekarni Filipović 330,00 kuna.

missixty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj patuljchica prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo bili prije 15 dana iz zg-a. Cijena vinjeta: 15 eura Slovenska (vrijedi 7 dana), 7 i nešto eura Autrijska (10 dana), 250 CZK češka (PAZI - to ti je protuvrijednost 10 eura, ali ako hoćeš platiti u eurima - košta 15 eura, vrijedi 10 dana). I računaj trošak još 2 tanka goriva (muž mi šapće da naravno to ovisi o veličini tanka ). Ali evo, da si možeš računati...
    Kupujješ ih na benzinskim/kiosku ODMAH nakon granice.
    Pozdrav i sretan put!
    Hvala, hvala punoooo... Barem to nije nešto strašno skupo. I naravno hvala na lijepim željama

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj glacova prvotno napisa Vidi poruku
    Sela,zar ti nisi tražila ponovo za donaciju?
    Jesam,naravno,ali u odgovoru glasi da " s obz da JE RAZVIDNO DA PACIJENTICA IMA SMRZNUTIH 6 EMBRIJA..itd itd" upucujem se na kriotransfer.Ocekivala sam to,tako da nisam iznenadjena.Da ne bi oni slucajeno nesto previdjeli i platili malo vise....Ma ja zadovoljna jer imam u prvoj epruveti krasne embrijice,pa ako bude srece,moze biti uspjesan transfer,a za dalje...netko gore sve valjda zna i prati...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj olea77 prvotno napisa Vidi poruku
    Sela,možda zvuči glupo ali ne znam šta ti je to kriotransfer?
    Nista nije glupo Olea,covjek uci dok je ziv;kryotransfer je transfer smrznutih embrija tzv.FET iliti po naski frozen embrio transfer.Ono cega kod nas nema.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sela, iliti po češki KET

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

mi smo putovali SLOVENIJA-AUSTRIJA-ČEŠKA,vinjete smo kupovali na samim granicama tih država(imaju neke kontejneriće u kojem prodaju vide ti se sa ceste piše vinjete)i nisu bile skupe,samo smo prvu za sloveniju kupili na pumpi kod nas u hrv na autoputu zg-maribor i dosta je bila skupa za razliku kad je kupujemo kod njih u slov mislim nekih 100-150kn da smo je platili.
    Svima vama koje se spremate puno srećice želim, a pogotovo čekalici bete Pretoriji!

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ja sam opet jučer zvala u hzzo i dok.sisek mi je rekla da još uvjek nisu dobili odgovor od 3 konzultanta kojem su već poslali dvije požurnice ,ja njoj kažem da je to već mali previše s obzirom da je prošao rok vremenski u kojem su mi oni morali poslati rješenje i da sam ja naručena u travnju na postupak a sad kad nisam dobila rješenje nemogu se ni počet pripremat i da ću izgubit termin i ko zna kad ću ga opet dobiti,a ona meni neka zovem u srijedu pa najvjerovatnije će do tad biti nešto rješeno,mislim stvarno su pretjerali i da mi je samo znati koji je to treći konzultant "doktor" koji je tako nemaran u svom poslu,
    pretorija žalim ti pozitivnu i veliku betu,a sve cure koje se spremaju u prag puno puno sreće i uspjeha,a ja ću nadam se u 4 a ako ne onda u 5mj,a volila bih da idem u 4 jer ako mi ne uspije tako da sljedeći put idem prije zime jer kako čujemo gore su zime jakooooo ledene a mi dalmatinci nismo navikli na takve uvjete pozzz

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Hvala svima na lijepim zeljama za uspjeh,i ja se nadam ali ne previse danas 8 dnt ja se dobro osjecam nikakvi posebni simptoma nemam.
    Zanima me jel ko uspio na ovom forumu iz donacije js?
    Missixty zanima ta tvoja karta preko Venecije ako mores posalji mi link i dal ima presjedanje.
    Svim curama

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Hvala svima na lijepim zeljama za uspjeh ste.
    Danas 8 dnt ja se osjecam dobro nista me ne boli.
    Moja vjera u uspjeh je sve manja kako dani prolaze nekako dok sam bila u Pragu imala sam vise vjere u uspjeh.

Missixty zanima me tvoja veza za Prag preko Venecije ako mors daj mi link za taj web site.
    Svima koji putujete za Prag zelim sretan i uspjesan put i puno kvalitetni embrija.

missixty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja uvijek rezerviram putem Volagratis.it ili Bravofly.com (ista stranica). Ne znam da li to smijem ovdje napisati, ali može biti korisno za one koji planiraju putovanja avionom. Ti jeftiniji letovi iz Venezije prometuju subotom i utorkom, tako da je malo teže isplanirati putovanje kad ne znaš kad točno moraš biti gore i koliko treba ostati.
    Iz tog razloga mi sada putujemo automobilom. Ali zato nam je super bilo kad smo išli na konzultacije. Imali smo termin u ponedjeljak, u subotu smo stigli gore i uzivali 3 dana. Pravi mali godišnji odmor. Ako ti još što treba, može i na pp.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ja uvijek rezerviram putem Volagratis.it ili Bravofly.com (ista stranica). Ne znam da li to smijem ovdje napisati, ali može biti korisno za one koji planiraju putovanja avionom. Ti jeftiniji letovi iz Venezije prometuju subotom i utorkom, tako da je malo teže isplanirati putovanje kad ne znaš kad točno moraš biti gore i koliko treba ostati.
    Iz tog razloga mi sada putujemo automobilom. Ali zato nam je super bilo kad smo išli na konzultacije. Imali smo termin u ponedjeljak, u subotu smo stigli gore i uzivali 3 dana. Pravi mali godišnji odmor. Ako ti još što treba, može i na pp.
    Hvala puno vec pogledala njihov web site i cijene su im super.
    Ako mi bude trebalo za sledeci put.Nadam se da nece .

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure imam pitanje,kako su ići na inseminaciju trebat ću piti klomifen kojega više nema odnosno Belupo ga više ne proizvodi već apoteke naručuju iz uvoza i dosta je skup navodno oko 100 kn.
    U Bosni ga ima može se kupiti i bez recepta i dosta je jeftiniji.Jedna kolegica mi je donijela nemaju belupov ali je kupila Klomifen uvozni Remedica Cipar i platila ga 5,19 KM što je oko 20 kn.
    Jel ga netko koristio?Nisam pitala ginekologa ali mislim da je to isto samo drugi proizvođač.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Missixty mislis na Wizzair letove Venezia-Prague utorkom i subotom?Od travnja krecu i cetvrtkom pa moze biti korisno znati.
    Wizzair nije nesto skup,imaju dobre zrakoplove,samo treba paziti da se nosi onoliko prtljage koliko je najavljeno tokom kupnje karte.
    Evo link:http://wizzair.com/flights/Venice/Prague/

prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

draga faith, u istoj smo situaciji , nema nam druge već posuditi jajašce )
    ja nestrpljivo čekam kad će mi javiti datum postupka..
    jesi se naručila u klinici i kojoj PFC ili Pronatal?

Citiraj faith79 prvotno napisa Vidi poruku
    više od dvije godine nemam uopće menzesa, na trisequensu sam dvije godine i po njemu dobim menzes. prva dijagnoza bila je postmenopauza a sad menopauza, jajnici nula, s time da sam prije pila kontracepciju i kad sam ih prestala piti, e onda su počeli problemi. izostanak menzesa, tipični problemi menopauze ( nesanice, valovi vrućine ...), upala žlijezda u prsima...
    rekli su mi da nema koristi od bilo kakvih postupaka, jedino donacija
    tu smo po godinama ženo, nikaj idemo za prag ...

faith79 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj prag prvotno napisa Vidi poruku
    draga faith, u istoj smo situaciji , nema nam druge već posuditi jajašce )
    ja nestrpljivo čekam kad će mi javiti datum postupka..
    jesi se naručila u klinici i kojoj PFC ili Pronatal?
    draga moja,
    nisam se još naručila, mislila sam predati zahtjev hzzo-u pa onda se naručiti, a mislila sam PFC ( oni su mi prihvatljiviji )
    ti si sve već rješila??

missixty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Missixty mislis na Wizzair letove Venezia-Prague utorkom i subotom?Od travnja krecu i cetvrtkom pa moze biti korisno znati.
    Wizzair nije nesto skup,imaju dobre zrakoplove,samo treba paziti da se nosi onoliko prtljage koliko je najavljeno tokom kupnje karte.
    Evo link:http://wizzair.com/flights/Venice/Prague/
    Točno, imaš pravo. Preko njihove stranice vjerojatno dođe još par eurića jeftinije. Mi smo nosili dva ona mala kuferića i bilo nam je sasvim dovoljno za tih par dana. Jedino mislim da nebi prošla kontrolu sa špricama unutra :D
    Tada bih morala uplatiti i za veliku prtljagu, tako da šprice ne idu s mnom u kabinu.

missixty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja se prijavljujem i od sutra postajem pikalica...brrrr...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •