Što se posjeta tiče ja još nekako i mogu shvatiti ljude koji nemaju djecu pa ne razumiju situaciju, ali ovi koji su to prošli mi nikako nisu jasni

Ja sam se s mužem u startu dogovorila da njegovu obitelj otpili on, moju ja, a prijatelji su bili razumni pa su čekali dozvolu za posjetu

.
Inače, ja sam razradila strategije za pametovanje za razne profile osoba. Meni nebitnima samo klimam i govorim "zbilja tako treba?", "ahaaaa, dobro da ste mi rekli" i slično i vrištim od smijeha u sebi ili kažem da svatko radi onako kako misli da je najbolje. Bitnim osobama argumentirano objašnjavam zašto postupam na određeni način, a ove koji su nebitni, ali su rodbina pa smo relativno bliski, jednostavno ignoriram i mijenjam temu.
U knjizi "Povezujuće roditeljstvo" dr. Searsa pročitala sam odličan savjet koji glasi: "Iskoristite lječnika kao žrtveno janje". Dakle, odgovor je uvijek "tako mi je savjetovao pedijatar", što i nije laž jer dr. Sears je pedijatar

Na to babe i susjede zašute ili kažu "A i ti doktori stalno nešto novo izmišljaju"