Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2624

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Eh, sad mene zapravo zanima još i nešto drugo. Može li onda npr. soc. ginić napisati recept za štopericu (Ovitrelle konkretno) u stimuliranom postupku, i ako može, dal i to onda ide u onih 6? Tko vodi onda tu statistiku?

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj ježić prvotno napisa Vidi poruku
    Eh, sad mene zapravo zanima još i nešto drugo. Može li onda npr. soc. ginić napisati recept za štopericu (Ovitrelle konkretno) u stimuliranom postupku, i ako može, dal i to onda ide u onih 6? Tko vodi onda tu statistiku?
    Mislim da ne može. Prije su se svi lijekovi za MPO dobivali kod primarnog ginekologa al to je promijenjeno. Utrogestan je drugo, to ovaj piše.

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj gala1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da ne može. Prije su se svi lijekovi za MPO dobivali kod primarnog ginekologa al to je promijenjeno. Utrogestan je drugo, to ovaj piše.
    što je onda s Klomifenom? Zar i on nejde pod lijekove za MPO? Recept za klomifen mi je napisala moja ginić.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

što je onda s Klomifenom? Zar i on nejde pod lijekove za MPO? Recept za klomifen mi je napisala moja ginić.
    točno to recept ti je napisala socijalaka, a gonal i menopur dobiješ od klinike
    odredba se odnosi na gonal i menopur

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Možda se nismo razumijele. Za klomifen mi je napisala recept, jest da ga nisam mogla dobiti nego sam kupila uvozni. A Ovitrelle su mi "dali" u bolnici i fino ga uračunali u postupak.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Možda se nismo razumijele. Za klomifen mi je napisala recept, jest da ga nisam mogla dobiti nego sam kupila uvozni. A Ovitrelle su mi "dali" u bolnici i fino ga uračunali u postupak.
    pa dobro je li ja pišem ruski pa me ne razumiješ

za Ovitrell se žali HZZO-u, dolje na temi naša prava od HZZO-a nađi moj post imaš mail od žene na HZZO-u i mail od Zore Lažete iz ministarstva, žali se jer ti si oštećena, Ovitrell se ne smije računat, ako se nitko neće žalit onda oni neće reagirat

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •