crvenkapice77 vidi sto sam o siframa bas danas pisala na temi Nasa prava od HZZO-a.![]()
crvenkapice77 vidi sto sam o siframa bas danas pisala na temi Nasa prava od HZZO-a.![]()
Tanjam čestitam!![]()
cure, ne znam zašto strepite od neuspjeha - pa u Hrvatskoj je uspješnost 47 posto! djece je sve više, jedini je problem što se liječimo prekasno. ovdje su rezultati, kaže naš ministar, tako dobri da će skoro cijela europa na liječenje u Hrvatsku.
Večer! Danas sam bila kod dr. Baumana i dogovorili smo se za IVF/ICSI. Na listi za lijekove sam 109 od današnjeg datuma 09.03.2011. U međuvremenu dok čekamo lijekove napravit ćemo jedan AIH, u sljedećem ciklusu. Meni je već večeras počeo spotting tak da će menga ubrzo, a s tim i 3dc kad moram početi uzimati klomifene. Da li neka od vas zna di u Zagrebu ima za kupit klomifena jer se bojim da neću stić na vrijeme nabavit. Hvala
u subotu pada prva pikica..
u niskom sam startu..
Od sutra sam pikalica, 7 dana na decap. pa sljedeći petak foliku.
Kiara kada si bila kod dr. Možda smo se i vidjele u srijedu.
Cure velika vibrica, da pikice dobro prođu, folikulčeki se napušu a jajne stanice da budu mmm, i naravno da bude uspješan postupak zakonu unatoč
Kiara u kakvom si protokolu??? Curke kada otprilike očekujete punkcije, pitam jer opet krajem mjeseca se nadam ganjanju zadnjih krio j.s pa da se ulovimo na kavici
Za punkciju još točno neznam kada će biti. Vjerojatno krajem mjeseca.
Hvala na vibricama, koje šaljem dalje svima vama.
Kiara79, Arizona311, bravo za početak postupka! Nek raste što više folikula!
Maslina, broj 109 je mislim od ove godine.
Ovo je moj prvi stimulirani postupak, dugi protokol
krečem u ponedjeljak sa Decapeptylom
nadam se da će ovaj biti uspješan
svim curama šaljem pozitivne vibrice
Poštovana,
„štoperice“ Ovitelle i Brevactid ne ulaze u 6 pokušaja liječenja koji terete sredstva Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.
Za kontrolu u zdravstvenoj ustanovi potreban je pismeni zahtjev s konkretnim podacima.
S poštovanjem,
Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje
cure evo ga, sad pišite zahtjeve s konkretnim podacima
Pa baš i nije bilo nekog mirovanja. Na dan transfera krevet, fotelja, stolac u kuhinji za jelo, wc. Iduća 2 dana isto to al u većim količinama. Ostali dani rad po stanu-slaganje muževe odjeće, stavljanje veša na pranje i sušenje, kuhanje ručka, pranje suđa obavljala perilica, pošto imam 2 psa koji imaju ležajeve u garaži u koju se ide iz kuhinje i pošto su zatvoreni iziskivalo je 10x i više odlazak do kuhinje i puštanje van, jedino što nisam išla u trgovinu i po stepenicama. Sad svi normalni poslovi po stanu. I stres relief - heklanje, s obzirom da sam doma bez posla pa ubijam vrijeme. I to je to.
MASLINA,109 ti je od ove godine...
linalena...hvala,darling...nadam se da će ovaj pUt biti sa sretnijim ishodom...
arizona...bila sam oko 10 i 30..
tanjam...samo polako..kad će prvi UZV..??
CURKE MOJE..SVIMA~~~~~~~
a s kim ću ja sad kafenisati poslije folikul...ja ću vjerojatno imati prva punkciju..???
[QUOTE=tanjam;1839090]Pa kad sam dobila nalaz bete odmah sam otišla gore pa mi je sestra Pere rekla da dođem u utorak 15.3. da će me dr.B pogledat uzv. Al kaj ne misliš da je to malo prerano (3 tj. od ET/ 3 tj. i 6 dana od punkcije, vraćen embrij 5. dan)???[/QUO
vidjet će samo žumanjčanu vreću...za srčeko je još prerano.
Evo ja vas sve pozivam da na linku u mom potpisu preuzmu prosvjedni avatar. To je način da i ovako virtualno iskažemo nezadovoljstvo postojećim zakonom. Ne možemo svi izaći na ulice, no možemo ovom malom gestom pokazati da nam je stalo...
P.s. U albumu imate i predloške postera - transparenata - za one koji se odluče prošetati
u četvrtak prva folikulometrija..upravo pala prva pikica..
Ja sam 22 gore trebala sam doći oko 13h,ali sam zvala da nemogu tada pa mi je rekla da dođem oko 10 h ,i da če me dr. primitit,jeli mi možete reći kad su transferi i folikulometrije dali to do 10-11h bude gotovo,ili ću doći tamo pa samo čekati ,
pa prvo ti idu folikulometrije od pol 8 do 8,pola 9..
nakon toga punkcije i transferi koji bi trebali biti gotovi do 10,10 i 30...sve ti ovisi koliko ima posla taj dan..
cure koje ste krenule sretno! stiže nam proljeće, neka donese i puno pozitivnih veeelikih beta!
Curkeeee vidim da su neke krenule u akciju ..... sretno, sretno svima![]()
pozz! imam jedno pitanje u svezi naručivanja u lab u Petrovoj, uputnice su mi od prošle godine pa neznam dal mogu prepravit datum ili da idem po nove uputnice kod dr?? zovem tamo pa mi se nitko ne javlja![]()
Meni je sestra samo izbrisala datum i rekla neka upišem koji hoću ovisno za kada će mi trebati.
pozd.
Sretno svim curama koje su krenule u akciju, držim fige da ovaj put bude dobitni. Proljeće je stiglo, stići je i bete i mali bebači. Imat ćete lijepe Božićne i Novogodišnje praznike sa najljepšim darom. Ja sutra imam prvi uzv pa ću vidjeti kako se stvari kod mene razvijaju.
cure, evo dobila sam nalaz progesterona na 21 dc iz lab b., referentne vrijed su za lut.fazu 5.3-86, a meni je prog 49.13, vidim da je unutar granica,ali ne znam što znači moja vrijednost. Ima li razlike ako je nekom 80 ili 40? Ili se to mora uspoređivat s vrijednostima fol.faze?
Ja danas totalno neočekivano dobila loš nalaz pape, tako da sad 4 mj. ništa od postupka. Nažalost nakon svih urendih papa, uključujući i onaj zadnji, u 8.mj. 2010. sad je stigao cin2 i hpv
. Odmah mi je rađena mi je krioperapija, i sad ništa, moram papu ponoviti za 4 mj.
Popis ljudi za medije - važno!
Dragi naši forumaši i forumašice!
Trebamo vašu pomoć. Kako bismo se i dalje mogli boriti protiv nepravde koja nam je nanešena ovim zakonom, ali i kako bismo mogli educirati javnost o neplodnosti, ukazivati na probleme s kojima se susrećemo - moramo snaći snage i izaći u medije.
Kako se takav angažman obično u kratkom vremenskom periodu, često je teško naći nekoga tko bi bio voljan reći par riječi o svom mpo stažu.
ZATO: Molim sve vas koji ste u mogućnosti i želite na bilo koji način progovoriti o tome da mi pošaljete svoje podatke na pp.
Nije bitno koliko imate godina, postupaka iza sebe, nije bitna ni dijagnoza ni vrsta postupka, jeste li uspjeli ili ne - bitna je samo dobra volja!
Možete naglasiti da u obzir dolaze samo anonimne izjave, novinski članci ili ste spremni izaći pred kamere i snimiti prilog ili čak doći u live emisiju.
Napravit ćemo popis ljudi za medije - samo tako ćemo moći na vrijeme reagirati na upite novinara.
Svaki vaš glas nam je iznimno važan
Beskrajno vam hvala za odaziv!
Cure sa SD, znate li do kojega su broja došli? Jesu li uopće krenuli s ovogodišnjim bojevima?
maya3, jesi li dobila svoje lijekove, vidim da si br.232.
Ja sam zvala 04/03 i dobila svoje (bila sam br. 307) Sada sam u dugom postupku, 26dc i već 5 pikica decapep. čekam drugi uzv u petak.
Evo cure da se i ja javim. Obavila prvi uzv. Dr. B zadovoljan s obzirom da je prirodni ciklus i samo 3 tj. od ET. Vidi se samo GV koja je dobre veličine, ali bez ŽV i EO. A sad se selim na kat iznad na odjel rizičnih trudnoća gdje će me dalje voditi i kontrolirati i gdje se trebam javiti za 2 tj. I dužna sam jednu ispravku - transfer mi nije radila Dr.T nego Dr. Ivančić (mislim da se tako preziva, ispričavam se ako sam krivo zapamtila prezime)
tanjam~~~~~~~~~~~~i čekamoza 2 tjedna..
arizona,mi ćemo se mimoići,ja sam u četvrtak na folikulometriji..
maya ja sam bila br.273 i već sam pikalica 5.dan..dobila sam lijekoveprije 2 tjedna,znači tvoji su stigli prije mjesec dana..
otiđi gore kod sestara i traži svoje lijekove...
na SD nije kao na VV...dr.te stavi na listu i kažu ti kada da otprilike zoveš i pitaš dal su lijekovi došli,kada dođu,odeš po njih,dr.ti da protokol i na određeni dan ciklusa počinješ sa pikanjem..
Posljednje uređivanje od kiara79 : 15.03.2011. at 11:14
ok, hvala na odgovorima, je, lijekovi su stigli i tako MM ide 30.03. napraviti spermiogram pa ću ih usputno pokupiti i vidjeti što ću dalje.
Moram se javiti 1.4. u ambulantu za visoko rizične trudnoće kod dr. HABEK. Ima li tko kakvih informacija ili iskustva s tim dr. Hvala.
Posljednje uređivanje od tanjam : 15.03.2011. at 11:43