Stranica 43 od 54 PrviPrvi ... 33414243444553 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,101 do 2,150 od 2677

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

crvenkapice77 vidi sto sam o siframa bas danas pisala na temi Nasa prava od HZZO-a.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Tanjam čestitam!

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

cure, ne znam zašto strepite od neuspjeha - pa u Hrvatskoj je uspješnost 47 posto! djece je sve više, jedini je problem što se liječimo prekasno. ovdje su rezultati, kaže naš ministar, tako dobri da će skoro cijela europa na liječenje u Hrvatsku.

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    cure, ne znam zašto strepite od neuspjeha - pa u Hrvatskoj je uspješnost 47 posto! djece je sve više, jedini je problem što se liječimo prekasno. ovdje su rezultati, kaže naš ministar, tako dobri da će skoro cijela europa na liječenje u Hrvatsku.
    Čini mi se da je Milinović zbrajao bivšu jugu

kordica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Večer! Danas sam bila kod dr. Baumana i dogovorili smo se za IVF/ICSI. Na listi za lijekove sam 109 od današnjeg datuma 09.03.2011. U međuvremenu dok čekamo lijekove napravit ćemo jedan AIH, u sljedećem ciklusu. Meni je već večeras počeo spotting tak da će menga ubrzo, a s tim i 3dc kad moram početi uzimati klomifene. Da li neka od vas zna di u Zagrebu ima za kupit klomifena jer se bojim da neću stić na vrijeme nabavit. Hvala

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj kordica prvotno napisa Vidi poruku
    Večer! Danas sam bila kod dr. Baumana i dogovorili smo se za IVF/ICSI. Na listi za lijekove sam 109 od današnjeg datuma 09.03.2011. U međuvremenu dok čekamo lijekove napravit ćemo jedan AIH, u sljedećem ciklusu. Meni je već večeras počeo spotting tak da će menga ubrzo, a s tim i 3dc kad moram početi uzimati klomifene. Da li neka od vas zna di u Zagrebu ima za kupit klomifena jer se bojim da neću stić na vrijeme nabavit. Hvala
    ljekarna na VV
    super da te stavio na listu..

kordica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    ljekarna na VV
    jel to ona ljekarna u prizemlju klinike? je, zadovoljna sam, nisam mislila da bude mi uslišo želje. dobar doktorčić

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

u subotu pada prva pikica..
    u niskom sam startu..

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Od sutra sam pikalica, 7 dana na decap. pa sljedeći petak foliku.

Kiara kada si bila kod dr. Možda smo se i vidjele u srijedu.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure velika vibrica, da pikice dobro prođu, folikulčeki se napušu a jajne stanice da budu mmm, i naravno da bude uspješan postupak zakonu unatoč

Kiara u kakvom si protokolu??? Curke kada otprilike očekujete punkcije, pitam jer opet krajem mjeseca se nadam ganjanju zadnjih krio j.s pa da se ulovimo na kavici

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Za punkciju još točno neznam kada će biti. Vjerojatno krajem mjeseca.
    Hvala na vibricama, koje šaljem dalje svima vama.

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ljekarna na VV
    Kiara, je li to lista od ove godine ili u tih 109 računaju i čekalice na IVF od lani?

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Kiara79, Arizona311, bravo za početak postupka! Nek raste što više folikula!
    Maslina, broj 109 je mislim od ove godine.

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj špelkica prvotno napisa Vidi poruku
    Kiara79, Arizona311, bravo za početak postupka! Nek raste što više folikula!
    Maslina, broj 109 je mislim od ove godine.
    Pretpostavljala sam... Ja imam broj 40., ali mi je sestra prije 2 tjedna kazala da je ostalo još 90 od lani i da mogu očekivati svoj red u lipnju. Naravno, sad se nadam da će AIH biti djelotvoran iako jutros imam sve simptome M.

Palcicazg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ovo je moj prvi stimulirani postupak, dugi protokol
    krečem u ponedjeljak sa Decapeptylom
    nadam se da će ovaj biti uspješan

svim curama šaljem pozitivne vibrice

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Poštovana,
    „štoperice“ Ovitelle i Brevactid ne ulaze u 6 pokušaja liječenja koji terete sredstva Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.
    Za kontrolu u zdravstvenoj ustanovi potreban je pismeni zahtjev s konkretnim podacima.

S poštovanjem,
    Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje

cure evo ga, sad pišite zahtjeve s konkretnim podacima

sany 7 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

tanjam čestitke,
    molim opis tvog mirovanja

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj sany 7 prvotno napisa Vidi poruku
    tanjam čestitke,
    molim opis tvog mirovanja
    Pa baš i nije bilo nekog mirovanja. Na dan transfera krevet, fotelja, stolac u kuhinji za jelo, wc. Iduća 2 dana isto to al u većim količinama. Ostali dani rad po stanu-slaganje muževe odjeće, stavljanje veša na pranje i sušenje, kuhanje ručka, pranje suđa obavljala perilica, pošto imam 2 psa koji imaju ležajeve u garaži u koju se ide iz kuhinje i pošto su zatvoreni iziskivalo je 10x i više odlazak do kuhinje i puštanje van, jedino što nisam išla u trgovinu i po stepenicama. Sad svi normalni poslovi po stanu. I stres relief - heklanje, s obzirom da sam doma bez posla pa ubijam vrijeme. I to je to.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

MASLINA,109 ti je od ove godine...
    linalena...hvala,darling...nadam se da će ovaj pUt biti sa sretnijim ishodom...
    arizona...bila sam oko 10 i 30..
    tanjam...samo polako..kad će prvi UZV..??

CURKE MOJE..SVIMA~~~~~~~

a s kim ću ja sad kafenisati poslije folikul...ja ću vjerojatno imati prva punkciju..???

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

MASLINA,109 ti je od ove godine...
    linalena...hvala,darling...nadam se da će ovaj pUt biti sa sretnijim ishodom...
    tanjam...samo polako..kad će prvi UZV..??

CURKE MOJE..SVIMA~~~~~~~

a s kim ću ja sad kafenisati poslije folikul...ja ću vjerojatno imati prva punkciju..???
    Pa kad sam dobila nalaz bete odmah sam otišla gore pa mi je sestra Pere rekla da dođem u utorak 15.3. da će me dr.B pogledat uzv. Al kaj ne misliš da je to malo prerano (3 tj. od ET/ 3 tj. i 6 dana od punkcije, vraćen embrij 5. dan)???

kordica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj MASLINA1973 prvotno napisa Vidi poruku
    Kiara, je li to lista od ove godine ili u tih 109 računaju i čekalice na IVF od lani?
    ja sam 109 od ove godine, od prošle su posebno

sany 7 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj tanjam prvotno napisa Vidi poruku
    Pa baš i nije bilo nekog mirovanja. Na dan transfera krevet, fotelja, stolac u kuhinji za jelo, wc. Iduća 2 dana isto to al u većim količinama. Ostali dani rad po stanu-slaganje muževe odjeće, stavljanje veša na pranje i sušenje, kuhanje ručka, pranje suđa obavljala perilica, pošto imam 2 psa koji imaju ležajeve u garaži u koju se ide iz kuhinje i pošto su zatvoreni iziskivalo je 10x i više odlazak do kuhinje i puštanje van, jedino što nisam išla u trgovinu i po stepenicama. Sad svi normalni poslovi po stanu. I stres relief - heklanje, s obzirom da sam doma bez posla pa ubijam vrijeme. I to je to.
    hvala

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

[QUOTE=tanjam;1839090]Pa kad sam dobila nalaz bete odmah sam otišla gore pa mi je sestra Pere rekla da dođem u utorak 15.3. da će me dr.B pogledat uzv. Al kaj ne misliš da je to malo prerano (3 tj. od ET/ 3 tj. i 6 dana od punkcije, vraćen embrij 5. dan)???[/QUO

vidjet će samo žumanjčanu vreću...za srčeko je još prerano.

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Evo ja vas sve pozivam da na linku u mom potpisu preuzmu prosvjedni avatar. To je način da i ovako virtualno iskažemo nezadovoljstvo postojećim zakonom. Ne možemo svi izaći na ulice, no možemo ovom malom gestom pokazati da nam je stalo...
    P.s. U albumu imate i predloške postera - transparenata - za one koji se odluče prošetati

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

kiara, došla sam na UZV u 7h i bila 9 po redu tako da se vjerojatno nismo vidjele. Baš poslije mene dr. je napravio pauzu, mislim da su imali neki sastanak. Dosta cura je ostalo čekati da se vrati.
    Sljedeći petak sam opet gore, a do tada pikice decapept.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

u četvrtak prva folikulometrija..upravo pala prva pikica..

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja sam 22 gore trebala sam doći oko 13h,ali sam zvala da nemogu tada pa mi je rekla da dođem oko 10 h ,i da če me dr. primitit,jeli mi možete reći kad su transferi i folikulometrije dali to do 10-11h bude gotovo,ili ću doći tamo pa samo čekati ,

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

pa prvo ti idu folikulometrije od pol 8 do 8,pola 9..
    nakon toga punkcije i transferi koji bi trebali biti gotovi do 10,10 i 30...sve ti ovisi koliko ima posla taj dan..

Lily avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

cure koje ste krenule sretno! stiže nam proljeće, neka donese i puno pozitivnih veeelikih beta!

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

u četvrtak prva folikulometrija..upravo pala prva pikica..
    mašemo repićima i navijamo! Kiss!

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Curkeeee vidim da su neke krenule u akciju ..... sretno, sretno svima

maya3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

pozz! imam jedno pitanje u svezi naručivanja u lab u Petrovoj, uputnice su mi od prošle godine pa neznam dal mogu prepravit datum ili da idem po nove uputnice kod dr?? zovem tamo pa mi se nitko ne javlja

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Meni je sestra samo izbrisala datum i rekla neka upišem koji hoću ovisno za kada će mi trebati.
    pozd.

maya3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj arizona311 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je sestra samo izbrisala datum i rekla neka upišem koji hoću ovisno za kada će mi trebati.
    pozd.
    hvala, riješila sam..pozz

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

cure sretno svima! i nek nam proljeće svima lijepo počne!

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sretno svim curama koje su krenule u akciju, držim fige da ovaj put bude dobitni. Proljeće je stiglo, stići je i bete i mali bebači. Imat ćete lijepe Božićne i Novogodišnje praznike sa najljepšim darom. Ja sutra imam prvi uzv pa ću vidjeti kako se stvari kod mene razvijaju.

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

cure, evo dobila sam nalaz progesterona na 21 dc iz lab b., referentne vrijed su za lut.fazu 5.3-86, a meni je prog 49.13, vidim da je unutar granica,ali ne znam što znači moja vrijednost. Ima li razlike ako je nekom 80 ili 40? Ili se to mora uspoređivat s vrijednostima fol.faze?

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja danas totalno neočekivano dobila loš nalaz pape, tako da sad 4 mj. ništa od postupka . Nažalost nakon svih urendih papa, uključujući i onaj zadnji, u 8.mj. 2010. sad je stigao cin2 i hpv . Odmah mi je rađena mi je krioperapija, i sad ništa, moram papu ponoviti za 4 mj.

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

isabel, baš mi je žao, drži se

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Popis ljudi za medije - važno!

Dragi naši forumaši i forumašice!
    Trebamo vašu pomoć. Kako bismo se i dalje mogli boriti protiv nepravde koja nam je nanešena ovim zakonom, ali i kako bismo mogli educirati javnost o neplodnosti, ukazivati na probleme s kojima se susrećemo - moramo snaći snage i izaći u medije.
    Kako se takav angažman obično u kratkom vremenskom periodu, često je teško naći nekoga tko bi bio voljan reći par riječi o svom mpo stažu.
    ZATO: Molim sve vas koji ste u mogućnosti i želite na bilo koji način progovoriti o tome da mi pošaljete svoje podatke na pp.
    Nije bitno koliko imate godina, postupaka iza sebe, nije bitna ni dijagnoza ni vrsta postupka, jeste li uspjeli ili ne - bitna je samo dobra volja!
    Možete naglasiti da u obzir dolaze samo anonimne izjave, novinski članci ili ste spremni izaći pred kamere i snimiti prilog ili čak doći u live emisiju.
    Napravit ćemo popis ljudi za medije - samo tako ćemo moći na vrijeme reagirati na upite novinara.
    Svaki vaš glas nam je iznimno važan
    Beskrajno vam hvala za odaziv!

sany 7 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj tanjam prvotno napisa Vidi poruku
    Sretno svim curama koje su krenule u akciju, držim fige da ovaj put bude dobitni. Proljeće je stiglo, stići je i bete i mali bebači. Imat ćete lijepe Božićne i Novogodišnje praznike sa najljepšim darom. Ja sutra imam prvi uzv pa ću vidjeti kako se stvari kod mene razvijaju.
    tanjam kakav su ti zametak vratili.

sretno sutra

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj sany 7 prvotno napisa Vidi poruku
    tanjam kakav su ti zametak vratili.

sretno sutra
    Hvala, znam samo da su vratili 5. dan od punkcije i da je biologica rekla da je super kvalitete i da super izgleda, a koliko je staničan s tim se ne zamaram.

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Cure sa SD, znate li do kojega su broja došli? Jesu li uopće krenuli s ovogodišnjim bojevima?

maya3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj MASLINA1973 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure sa SD, znate li do kojega su broja došli? Jesu li uopće krenuli s ovogodišnjim bojevima?
    nekužim ovo...ja sam mislila da su brojevi samo zbog lijekova a ne i postupaka?? ja sam br. 232 ili 233 od lani po tom nemam pojma kad ću u postupak, mislila sam da je to kao na VV nekada... dobiješ lijekove i dogovoriš se za postupak al ovo

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

maya3, jesi li dobila svoje lijekove, vidim da si br.232.
    Ja sam zvala 04/03 i dobila svoje (bila sam br. 307) Sada sam u dugom postupku, 26dc i već 5 pikica decapep. čekam drugi uzv u petak.

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Evo cure da se i ja javim. Obavila prvi uzv. Dr. B zadovoljan s obzirom da je prirodni ciklus i samo 3 tj. od ET. Vidi se samo GV koja je dobre veličine, ali bez ŽV i EO. A sad se selim na kat iznad na odjel rizičnih trudnoća gdje će me dalje voditi i kontrolirati i gdje se trebam javiti za 2 tj. I dužna sam jednu ispravku - transfer mi nije radila Dr.T nego Dr. Ivančić (mislim da se tako preziva, ispričavam se ako sam krivo zapamtila prezime)

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

tanjam~~~~~~~~~~~~i čekamo za 2 tjedna..

arizona,mi ćemo se mimoići,ja sam u četvrtak na folikulometriji..

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj maya3 prvotno napisa Vidi poruku
    nekužim ovo...ja sam mislila da su brojevi samo zbog lijekova a ne i postupaka?? ja sam br. 232 ili 233 od lani po tom nemam pojma kad ću u postupak, mislila sam da je to kao na VV nekada... dobiješ lijekove i dogovoriš se za postupak al ovo
    maya ja sam bila br.273 i već sam pikalica 5.dan..dobila sam lijekoveprije 2 tjedna,znači tvoji su stigli prije mjesec dana..
    otiđi gore kod sestara i traži svoje lijekove...
    na SD nije kao na VV...dr.te stavi na listu i kažu ti kada da otprilike zoveš i pitaš dal su lijekovi došli,kada dođu,odeš po njih,dr.ti da protokol i na određeni dan ciklusa počinješ sa pikanjem..
    Posljednje uređivanje od kiara79 : 15.03.2011. at 11:14

maya3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ok, hvala na odgovorima, je, lijekovi su stigli i tako MM ide 30.03. napraviti spermiogram pa ću ih usputno pokupiti i vidjeti što ću dalje.

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Moram se javiti 1.4. u ambulantu za visoko rizične trudnoće kod dr. HABEK. Ima li tko kakvih informacija ili iskustva s tim dr. Hvala.
    Posljednje uređivanje od tanjam : 15.03.2011. at 11:43

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •