Cure moram MORAM ovo podijeliti s vama! Mm i ja smo prvo bili zbunjeni, pa fakat ljuti, ali na kraju smo se smijali ko dva bedasta!

Dakle, priča počinje kad je mm krajem prošle g. na VV bio kod androloga i radio spermiogram. Nakon toga su ga pitali želi li da mu nalaz šalju doma (u tom slučaju treba platiti nešto sitno za poštarinu). Mm je rekao da nipošto ne šalju na adresu, nego ćemo mi podignuti nalaz kad budemo gore. Razlog tome što nismo htjeli da šalju na adresu je taj što je mm prijavljen još na staroj adresi kod staraca, a mi smo podstanari, pa nismo mijenjali adrese (također, starcima nije rekao ništa o tome da imamo problema s bebo-rađenjem i ne želimo da to znaju već iz nekih drugih razloga - sveki je srčani bolesnik itd.).

I što bi? Za nekoliko tjedana zove moja sveki sva zabrinuta, došao je neki nalaz u pošti s klinike za dijabetes, pa što je, jel mm dobro, itd. Jedva je umirili, izmislili nešto, uzeli kovertu - nije otvarala naravno i to je bilo to. Naljutilo nas je to, ali smo se složili da je vjerojatno bila neka zabuna i pustili smo na miru.

A sad ide ono nenormalno. Mm prošli mjesec otišao na kontrolu opet kod androloga i ponovio spermiogram. Ovaj put nakon svega sjedi s dr. i kaže mu da je prošli put nalaz došao na adresu i da nikako ne želi da se to ponovi. Doktor kaže, svakako, i na vrh nalaza, tamo gdje je ime i adresa napiše unutar same adrese (iza ulice, ispred grada) veliko boldano NE SLATI!, kako onaj tko je odgovoran za to nikako ne bi previdio to da NE ŽELIMO DA NAM ŠALJU DOMA.

Pogađate, jučer zove sveki sva u strahu, jao, opet je došlo nešto s klinike za dijabetes, što se događa...!!! Poblesavili smo, totalno. Odlučili sutra nakon bete otići ravno andrologu, pa neka nam objasni koji moron šalje te stvari i što se događa?!

ALI TO NIJE SVE!!!

Dođemo danas do staraca mm po tu kovertu a na koverti piše (izmijenila sam podatke, ali da skužite budalaštinu):

Pero Perić
Lastovska 34, NE SLATI!
10000 Zagreb

Prvo smo se gledali, onda smo gledali kovertu, a onda smo se slomili od smijeha. Kaže mm da će sutra tražiti da mu dovedu osobu koja je to tako poslala, samo da ju vidi, ništa drugo. Fakat, što mislite kako izgleda osoba koja je u stanju tako nešto napraviti?!

I s druge strane to da nemaju što narušavati našu privatnost, osobito nakon što nas oni 2x pitaju želimo li da šalju i 2x kažemo neeeee