-
Bila baš na wc-u, curke moje, prava žarko crvena 100% menga. Ujutro ću u bolnici pitati sestre (jer vadim gdje se i liječimo, VV) da vide s doktorom ima li smisla da se maltretiram i vadim betu, pošto doista krvarim normalno, mislim znam prepoznati mengu. Nadam se da će me samo primiti da se dogovorimo za dalje i da neću morati vaditi krv, pa satima čekati bez veze, kako bi obavila taj isti razgovor...
I znate što? Neka je došla. To samo znači da sada možemo zatvoriti ovu stranicu i hrabro ići dalje u boj za našu bebicu! Ljubim vas sve, bile ste najdivnije na svijetu i puno mi je značila vaša podrška kad sam se sva raspala kad sam shvatila da nije uspjelo. Sada sam bolje i idem dalje.
Mm i ja smo imali pravu večer za nas, bili u kinu, prošetali, volimo se, vjerujemo u nas i budućnost i znam da sam sretna što imam ono za čime toliko ljudi čezne i sanja, ljubav prekrasnog muškarca koji je uz mene uvijek i u svemu. Nakon što smo sparkirali i krenuli od auta, zaustavio me, uzeo za ruku i pokazao mi jedno mjesto na našem autu i rekao: Vidiš, uskoro će ovdje biti jedna velika naljepnica BEBA U AUTU
Posljednje uređivanje od ValaMala : 14.03.2011. at 00:10
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma