Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: Bojice za djecu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj makita prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam oduševljena sa Maped drvenim bojicama, čak i žuta je lijepo intenzivno žuta

I ja sam oduševljena s ovima, i to onim debelim, trokutastim. Kupovali smo ih u Profilu. No kupila sam nećakinji skolarki isto Maped, ali obične i nisu ništa valjale, sve je odmah popucalo.
    A prva crtanja su bila kredom po vani.
    Čini mi se da je na forumu netko pisao kako se flomasteri ne preporučuju za malene zbog toga što (sad ću to skroz bezveze "prepričati") ih ne treba pritiskati.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam oduševljena s ovima, i to onim debelim, trokutastim. Kupovali smo ih u Profilu. No kupila sam nećakinji skolarki isto Maped, ali obične i nisu ništa valjale, sve je odmah popucalo.
    A prva crtanja su bila kredom po vani.
    Čini mi se da je na forumu netko pisao kako se flomasteri ne preporučuju za malene zbog toga što (sad ću to skroz bezveze "prepričati") ih ne treba pritiskati.
    ni meni se flomasteri ne čine kao dobro rješenje, neće naučii pritisnuti boju, a i da ne pričao o praktičnosti: puno je teže crtati voštanima i drvenima po bijelom kauču nego flomasterima

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    ni meni se flomasteri ne čine kao dobro rješenje, neće naučii pritisnuti boju, a i da ne pričao o praktičnosti: puno je teže crtati voštanima i drvenima po bijelom kauču nego flomasterima
    Što se flomastera tiče, tu treba biti oprezan.... Prvo se, dakako, daju drvene boje, ali recimo, mi smo sinu dali flomastere u dogovoru s logopedom i fizijatrom, jer u toj dobi on nije mogao postići dovoljan pritisak s običnom drvenom bojicom. I danas voli flomastere, signire i slično, a drvene bojice su mu niže na listi prioriteta. Ali to je iznimka...

Osim toga, ovo upravo i jest razlog zašto prosječnom djetetu nije dobro odmah ponuditi flomaster - ako se navikne na njih, dijete će odbijati običnu olovku i drvene bojice (koje treba jače pritisnuti i bolje kontrolirati), a to mu treba u školi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •