lady25, nažalost tako je kako si i zaključila, nitko te neće posjesti i nadugo i naširoko ti sve ispričati i objasniti, kako bi trebalo, osobito nekome tko prvi put kreće sa cijelom pričom. Ne opravdavam to, no ipak postoji razlika u državnim bolnicama, gdje je gužva i kod privatnika gdje za jako jako puno love, za isti postupak dobiješ još i puno više vremena za razgovor i tetošenje.

Vidjet ćeš s vremenom da će dr. odgovoriti na sva tvoja pitanja, no ti se moraš postaviti tako i pred njim. Ne mislim bezobrazno, nego sjedi i pitaj stvari koje ne razumiješ dok ti se ne objasne. Ako misliš da ćeš zaboraviti nešto, zapiši. Ja apsolutno sve uvijek pitam što mi nije jasno i moram reći da sam uvijek dobila odgovor (i nije kao da će te izbaciti iz ordinacije ili ti reći da ti neće odgovoriti).

Što se tiče yasmina, puno cura uzima kontracepciju u ciklusu prije postupka, između ostalog i da se spriječi bilo kakva mogućnost trudnoće, ali mislim da ima još neki razlog, možda ti odgovori netko tko je pio.

Ako sada kreneš s yasminom, to ne znači nužno da si krenula u postupak (u svakom slučaju to se ne računa u onih 6). 3dc ćete se dogovoriti o stimulaciji i svemu i tada lijepo uđi s mužem i razgovarajte o svemu što vas zanima. Nakon toga će tm izaći da te dr. pregleda. Ukoliko imaš neke sumnje u vezi svega ovoga, lijepo kreni s yasminom kako ti je i rekao, ali sutra nazovi sestre i naruči se kod njega odmah za preksutra, uđi unutra i razgovaraj.

I šaljem ti pp