Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: krvarenje iz nosa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Irena27 prvotno napisa Vidi poruku
    Imamo problema sa krvarenjem iz nosa (uvijek kad se prehladi ili kad je ljeto i visoka temperatura Paoli procuri krv iz nosa, sve traje nekih pet minuta dok zaustavimo, jedino je problem što je obilno pa su se tete u vrtiću u zadnja dva navrata prestrašile) prošle godine nam se to desilo nekih sedam puta, otišla sam doktorici i dala mi je uputinicu za Klaićevu da odemo "spaliti žilice" i sada me zanima da li ima netko iskustva sa time, kako to izgleda, prednosti i mane tog zahvata.
    ja to imala kao mala. savjet: ne paničarite! samo puno limunade, pogotovo kad su vručine. meni prošlo tek u pubertetu. ali poslije pazite na gubitke svijesti, to zna bit traumatično: sve čuješ, a ništa ne vidiš...

Janis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj ciplica prvotno napisa Vidi poruku
    ja to imala kao mala. savjet: ne paničarite! samo puno limunade, pogotovo kad su vručine. meni prošlo tek u pubertetu. ali poslije pazite na gubitke svijesti, to zna bit traumatično: sve čuješ, a ništa ne vidiš...
    Zar je ovo dvoje povezano? I ja godinama imam problema s krvarenjem iz nosa, a u pubertetu mi se počelo događati baš ovo - sve čuješ, ništa ne vidiš. Ja sam i palila te žilice u nosu, trajno je riješena samo jedna nosnica, druga i dan danas krvari. Što se postupka tiče, ne znam je li se sofisticirao u zadnjih 15-ak godina, ali moram priznat da je meni bilo traumatično iskustvo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •