Pokazuje rezultate 1 do 50 od 66

Tema: pošaljimo pozitivne vibre Japanu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Samurai su odavno izumrli, sami su ih uništili, mislim da taj Bushido stav danas malo koji Japanac ima. Utukli su u tržište isto zašto bi Amerika ili ikoja druga velesila utukla, jer su tržište i ekonomija najvažniji.
    Ne znam za Samuraje, ali meni se ipak cini da je to narod koji ima casti puno vise nego ostatak svijeta. fascinira me njihovo zajednistvo, to sto nema pljacke i kriminala, osobito kad se covjek sjeti Katrine, a bome i naseg domovinskog rata.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj eda prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam za Samuraje, ali meni se ipak cini da je to narod koji ima casti puno vise nego ostatak svijeta. fascinira me njihovo zajednistvo, to sto nema pljacke i kriminala, osobito kad se covjek sjeti Katrine, a bome i naseg domovinskog rata.
    Potpis! Oni su jedan ponosan i discipliniran narod! Sigurna sam da će brzo izaći i iz krize.

U svom srcu i mislima sam uz te hrabre ljude, suosjećam s njihovom žrtvom i molim se za sve njih!

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj eda prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam za Samuraje, ali meni se ipak cini da je to narod koji ima casti puno vise nego ostatak svijeta. fascinira me njihovo zajednistvo,

potpis

u našim su mislima i molitvama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •