Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Molim vas ako ima itko iskustva iz KBC Split. Jer baš i nisam optimistična. Već sam mjesecima na raznim pretragama i neznam ima li uopće smisla pokušavati u bolnici.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj bracka prvotno napisa Vidi poruku
    Molim vas ako ima itko iskustva iz KBC Split. Jer baš i nisam optimistična. Već sam mjesecima na raznim pretragama i neznam ima li uopće smisla pokušavati u bolnici.
    prima je bila, znam još jednu curu koja je bila, ali nisu još imale uspjeha u kbc-u.
    ne znam kakav je realni uspjeh kbc-a.

na kakve su te pretrage slali? kakva vam je dijagnoza? jeste li odradili inseminacije? jer sve smo mi prošle puno pretraga, to je sastavni dio ovog mpo puta, na žalost.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    prima je bila, znam još jednu curu koja je bila, ali nisu još imale uspjeha u kbc-u.
    ne znam kakav je realni uspjeh kbc-a.

na kakve su te pretrage slali? kakva vam je dijagnoza? jeste li odradili inseminacije? jer sve smo mi prošle puno pretraga, to je sastavni dio ovog mpo puta, na žalost.
    Bok
    m.m. ima kriptohizam. u 10. mj je u cita napravio spermiogram (bilo je oko milijun spermića) nakon 3 mj je u bolnici napravio spermiogram( nalaz- NULA). Neznam kojem nalazu da vjerujem. Al svejedno treba ići na umjetnu.
    m.m. je povišen fsh 14,6 a normalno je od 1-8
    bio je kod urologa i naručen u 4 mjesec u endokrinologa
    oboje smo naručeni za kariogram

Ja imam pcos -dr mi je rekla da će me poslati na driling jajnika.
    pijem euthirox za štitnjaču
    A najviše me muče bakterije trihomonas, ureaplazma, šerihija. Svaki mjesec imam drugu i naravno gljivice su mi 2 puta mjesečno, dok m.m. nema uopće bakterija.
    Ukratko to je to.
    Išla bi rado u Cita ali nemam novaca. Probat ću bar jednom u kbc.

Hvala vam na odgovorima

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Bok
    m.m. ima kriptohizam. u 10. mj je u cita napravio spermiogram (bilo je oko milijun spermića) nakon 3 mj je u bolnici napravio spermiogram( nalaz- NULA). Neznam kojem nalazu da vjerujem. Al svejedno treba ići na umjetnu.
    m.m. je povišen fsh 14,6 a normalno je od 1-8
    bio je kod urologa i naručen u 4 mjesec u endokrinologa
    oboje smo naručeni za kariogram

Ja imam pcos -dr mi je rekla da će me poslati na driling jajnika.
    pijem euthirox za štitnjaču
    A najviše me muče bakterije trihomonas, ureaplazma, šerihija. Svaki mjesec imam drugu i naravno gljivice su mi 2 puta mjesečno, dok m.m. nema uopće bakterija.
    Ukratko to je to.
    Išla bi rado u Cita ali nemam novaca. Probat ću bar jednom u kbc.

Hvala vam na odgovorima
    mislila sam ti poslati privatnu poruku, ali ne mogu još.
    dakle - o razlikama spermiograma u cita i kbc se već ovdje pisalo, većina nas više vjeruje citovom nalazu.

za bakterije ti je najbolje napraviti slijedeći smrdljivi, ali učinkoviti napitak: u litri crnog vina kuhaš pola kila oguljenog češnjaka 10-15 min na umjerenoj vatri, dok se vino ne reducira na pola. procjediš nazad u staklenu bocu i kad se ohladi držiš u frižideru. piješ 2 jušne žlice napitka ujutro i 2 uvečer.
    JAKO je smrdljivo i ružno (začepi nos, popij, operi zube, stavi žvaku pa tek onda prodiši) ali JAKO učinkovito. ja sam se tako par puta dosta brzo očistila od svih beštija.
    gljivice - izbaci iz prehrane kruh, pekarske proizvode i sve slatko. kupi u ljekarni lactogyn http://www.lactogyn.com/intimnozdravlje/index.php i pij jednu dnevno.
    kupi vaginalete http://com.hok.hr/web/marinalab/acid...nalete_hr.html i odradi barem 2 ture sa tjedan dana pauze među njima.

postoje i antibiotici koji djeluju na te bakterije i ako ih dobiješ (a nadam se da hoćeš) OBAVEZNO uz antibiotik piti lactogyn 2 sata prije ili poslije antibiotika. zbog njega ja nikada nisam dobila gljivice uz antibiotik.

postoji i prirodni "lijek" za visoki fsh - suhe smokve staviš u teglu i preliješ maslinovim uljem. nakon mjesec dana neka ti muž jede smokvu dnevno. kad ih počne jesti možeš odmah pripremiti novu turu.

u cita ti upisuju i pacijente preko hzzo-a pa ne bi bilo loše da se uputiš i tamo na konzultacije, ako ne za postupak ove, onda slijedeće godine (znam da ovo zvuči malo deprimirajuće, ali ja sam dosta godina išla na postupke pa sam malo realnija).

sretno i ako te nešto zanima, samo pitaj!

svakako ne preporučujem nikakav postupak prije nego poubijaš sve te beštije, a budući da ih muž još nije dobio, svi odnosi MORAJU biti uz upotrebu prezervativa. jer ako ih još i on dobije, to je dupli problem.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ja poznam curu koja je dva puta bila na iVF u KBC u splitu, al nije uspilo..

redovito vas citam, navijam za sve vas iz petnih žila!
    danny ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da jos ostanete 3u1

svim trudnicama, trudilicama i cekalicama da bude sve u najnajboljem redu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

bila, nisam uspila, ali nisam još izbacila definitivno iz svih planova.Zasad se držim Cita. A zašto mjesecima radiš pretrage? Probaj ukombinirati privatno da malo pobrzaš stvar, npr. odeš u Cita na konzultacije, oni će ti u jednom susretu napisati sve pretrage koje trebaš napraviti, i onda s tim popisom odeš svom socijalnom ginekologu po uputnice, nema potrebe da i pretrage radiš privatno ( jedino HSG po meni ima efekta platiti, ostalo bez problema na uputnicu).

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ja jutros dobila M,nisam ni išla vaditi betu.

Bit će bolje drugi put....bar se nadam

Kada bih trebala javiti u Cita?
    Što mislite kada bi mi mogao biti sljedeći postupak,ako je ovaj bio blago stimulirani?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •