Stranica 59 od 75 PrviPrvi ... 949575859606169 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,901 do 2,950 od 3728

Tema: Nakon transfera

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

xyz,čestitam na lijepoj beti-da se tako i nastavi

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

xyz, draga bravo i sve čestitke od srca za tebe i tvoju prekrasnu betu.

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

xyz bravo,bravo bitno je da se beta pravilno dupla a krvarenje ce vec stati.Samo se opusti i pokusaj sto vise mirovati.Mislim na tebe i saljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

cure, ja sam danas na UZV vidjela kako kuca jedno <3

svima vam to želim što prije!!!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

sign, iskreno ne mogu si zamisliti kakav je osjećaj vidjeti pozitivnu betu, a kamoli to srčeko... nemam riječi. Blago tebi i neka ti je blagoslovljena ta mrvica!

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj sign prvotno napisa Vidi poruku

Sve čestitke od srca za tebe i tvoje maleno srculence. Hvala na lijepim željama i ja se nadam da smo mi na redu da vidimo svoje bete i svoja malena srculenca.

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

xyz cestitam na lijepoj beti!

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

sign :

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

bravo za srčeko...

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cestitam (zavidim ti)

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

xyz čestitam!!!!
    sign, i tebi čestitke na srcu!!!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

hvala svima!

Citiraj bugaboo prvotno napisa Vidi poruku
    Cestitam (zavidim ti)
    i ja sam zavidila duuuugo, zato vam i želim da ih ugledate što prije!
    Posljednje uređivanje od sign : 21.03.2011. at 12:46

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

xyz čestitam,nek sve bude i dalje u redu!

ANGEL_26 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

xyz i sign

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj ja.sam.xyz prvotno napisa Vidi poruku
    706,4!!! jos uvijek ne vjerujem...bila sam 99.9% sigurna da je gotovo s obzirom na materijalne dokaze i njihovu kolicinu...a stanje na terenu je i dalje isto...ali eto sad je ocito da znam da nista ne znam...svima koje su prosle kroz ovo vise od jednom, svaka cast...a veterankama treba spomenike podici
    imala sam feeling da je sve dobro kod tebe draga

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

draga da ti i ovdje čestitam

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

sign čestitke na

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

xyz, predivna vijest! U svakom slučaju, s tvojim simptomima, moraš biti u horizontali i pojačati utrogestane (zovi svog doktora pa se s njim posavjetuj)

ja.sam.xyz avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    xyz, predivna vijest! U svakom slučaju, s tvojim simptomima, moraš biti u horizontali i pojačati utrogestane (zovi svog doktora pa se s njim posavjetuj)
    hvala svima...tesko je biti pozitivan (iako brojka izmamljuje osmijeh) jer ovo ne prestaje...dr.pojacao utrogestane 4x2...ja sam u horizontali...i cekam srijedu...svima

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

xyz,mislimo na tebe i znamo da će sve bit super..drži se

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Cure, danas sam točno 6 tjedana. Bila sam na ultrazvuku. Vide se dva gestacijske vrećice s žumanjčanim mjehurom ali se još ne čuje srce. Dr mi objašnjava da je još rano za srce i naručuje me za tjedan dana. Dolazim kući i imam što za vidjeti. Prokrvarila sam obilno. O strahu i suzama neću ni govoriti. Zovem svoju dr i govorim joj da sam prokrvarila, ona kaže da je to možda onaj treći plod koji se nije ulovio, da pijem utrogestane i mirujem. Van sebe sam. Ne znam šta da radim. Bojim se.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Za srce ti je stvarno malo rano, možda bi se već sutra ili prekosutra čulo. Ja sam išla na 7+1 pa su bili slabi otkucaji, a na 8 več kuca ko veliko...
    Što se tiće krvarenja, frendica je jaaaaako krvarila, a sada ju gnjave dva zločesta trogodišnjaka...samo miruj, vidjet ćeš da će bit ok

ja.sam.xyz avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj delfin prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, danas sam točno 6 tjedana. Bila sam na ultrazvuku. Vide se dva gestacijske vrećice s žumanjčanim mjehurom ali se još ne čuje srce. Dr mi objašnjava da je još rano za srce i naručuje me za tjedan dana. Dolazim kući i imam što za vidjeti. Prokrvarila sam obilno. O strahu i suzama neću ni govoriti. Zovem svoju dr i govorim joj da sam prokrvarila, ona kaže da je to možda onaj treći plod koji se nije ulovio, da pijem utrogestane i mirujem. Van sebe sam. Ne znam šta da radim. Bojim se.
    poslala sam ti pp

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

delfin i xyz~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba, bit će sve ok

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj delfin prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam ti bila prokrvarila u 9 tt al sve je bilo ok.
    jel bas cista krv?

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Evo curke da se javim na brzinu. Krvi je bilo puna tako da sam na kraju završila na hitnoj. Sve je u redu za sada iako i dalje krvarim. Moram strogo mirovati i nadati se da će sve biti ok. I dalje se vide dvije gestacijske vrećice.
    Hvala vam na podršci!

Svima nama, za sve što nam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

delfin samo strog miruj, želim ti da ti krvarenje čim prije prestana i da na slijedećem pregledu ugledaš dva snažna otkucaja

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Cure imam pitanje!
    Frendica je danas imala transfer. I odmah poslije počela su ju jako boliti leđa.
    Vrlo je zabrinuta. Jel imala koja sličan problem?

ANGEL_26 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Draga neka se ne optereciva sa simptomima. To moze bit od utrogestana. Imat ce ih još 100. Neka se opusti i uživa, kupi novine križaljke, dobri filmovi....

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ja.sam.xyz prvotno napisa Vidi poruku
    706,4!!! jos uvijek ne vjerujem...bila sam 99.9% sigurna da je gotovo s obzirom na materijalne dokaze i njihovu kolicinu...a stanje na terenu je i dalje isto...ali eto sad je ocito da znam da nista ne znam...svima koje su prosle kroz ovo vise od jednom, svaka cast...a veterankama treba spomenike podici
    Prekrasna vijest! Čestitam, čestitam, čestitam!!!
    Uvijek postoji nada, a ti sada lijepo miruj i misli pozitivno

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

xyz i sign

delfin, bit će sve u redu, mora biti

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Delfin, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bilo je puno takvih jakih krvarenja i sve je bilo ok. To ti je hematom, a tu ti nema drugog nego strogo mirovati (ležanje i odlazak na wc) Javi se forumašici Kinki - ona će ti imati isto savjet, njoj je hematom otišao u roku 3 dana (a bio je velik) s nekim homeopatskim tableticama.

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure imam pitanje!
    Frendica je danas imala transfer. I odmah poslije počela su ju jako boliti leđa.
    Vrlo je zabrinuta. Jel imala koja sličan problem?
    jel imala na VV-u, ako je onda smo bile skupa

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Svima puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~1, da bete procvjetaju , krvarenja prestanu i <3 prokucaju, (puno njih)

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pozdrav cure!
    Znam da sam muško i da nije isto kada čekaš trenutak u kojem ćeš saznati da li nosiš u sebi život, ali znam da ćete me razumjeti...
    Pomalo se bojim i misliti da ne bi nešto išlo krivo, ali sam isto tako sve više uzbuđen jer dolazi 14dnt (naučio sam se izražavati ) u petak kada bi moja draga trebala vaditi betu.
    Eto..., htio sam to podijeliti sa vama...

Čestitam svim curama na velikim betama!

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pozdrav Legolas, lijepo je čut i drugu stranu para koja se inače zanemaruje jer se sve dogovara i razgovara sa ženama pa se muški neki put osječaju izostavljeni od svega toga. Imate iste brige i razloge za brigu, isti strah i nadanja. Eto kad sam ja napravila pi-pi test bilo je 5 sati ujutro. Pokažem ja to MM a on kaže dobro i okrene se na drugu stranu i nastavio spavati. To isto jutro negdje oko 6 on se sprema na posao i onak izbezumljen dođe do mene i pita "Kaj su to bile 2 crtice, kaj je to pozitivno?" I na moj odgovor DA njemu zasuze oči. Eto reakcije su na kraju iste, pa očekivanje bete i sve tako dalje. Želim vam da beta bude lijepa troznamenkasta brojka. Sretno.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Djevojke, jucer sam imala ET i pet sati kasnije sam imala staklasti iscjedak s dvije crvene kapilarice. Nije valjda da je sve odmah iscurilo?
    ako netko nesto zna o tomu, molim da mi odgovori.

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

tanja vidim da si ti imala zadnji dobitni ciklus nestimuliran. Da li si pri čekanju bete imala kakve simptome? Znam da je sve individualno ali danas mi je 5dnt i sinoć sam imala jake grčeve, kao da ću isti tren dobit M. jutros su mi i grudi, ne baš bolne ali kao malo natečene. Sve se bojim da su ovo PMS simptomi.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Legolas, ponekad upravo zato što smo mi te koje primamo sve te lijekove, injekcije, pa prolazimo punkciju, transfer, sve na svojem tijelu, zaboravljamo kako je drugoj strani koja gleda svoju voljenu osobu koja prolazi sve to. Nakon zadnje bete, mm je bio tako tužan i kasnije je rekao da i njemu treba vrijeme da odžaluje... mislim da je najbitnije sve to doista prolaziti kao par, roditelji tog tako jako željenog djeteta.

I da, razlika je u tome što će se dijete fizički nalaziti u meni, no mm i ja uvijek pričamo: "Kad budemo trudni...." i tako to... To dijete će biti dio mene kao i dio njega i zato je njegova sreća ili tuga jednaka mojoj i jednako vrijedna.

Baš lijepo što si se javio i puno puno sreće želim tebi i tž! Hoće li ona raditi kućni test prije bete?

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj venddy prvotno napisa Vidi poruku
    tanja vidim da si ti imala zadnji dobitni ciklus nestimuliran. Da li si pri čekanju bete imala kakve simptome? Znam da je sve individualno ali danas mi je 5dnt i sinoć sam imala jake grčeve, kao da ću isti tren dobit M. jutros su mi i grudi, ne baš bolne ali kao malo natečene. Sve se bojim da su ovo PMS simptomi.
    Meni je danas 8dnt. Prije 2 dana sam imala lagane grčeve, a sinoć osjećaj kao pred mengu. Jedino što me grudi ne bole, a pred mengu su mi i tjedan dana natečene i bolne.
    Ne znam šta bih ti rekla, u istom smo sosu.

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

da, možemo samo čekat i nadat se najboljem

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Venddy, Eva, ~~~~~~~~~~~~~~ a znate i same kako je sa simptomima - sve opcije su moguće, ali vibramo za najbolju!

Delfin, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nadam se da je sve ok!!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Legolas, sretno (imamo još dečkiju na forumu, nisi jedini.
    smj, to je samo malo od transfera-kako kateter prolazi pa možda na putu nešto blago zapne, al nema veze sa smještajem embrija.
    Cure, jel ko zna kako su nam delfin i xyz?

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

kiki30 kako si?
    Jel ima promjena?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Legolas, super da ima i muževa koji se ne "boje" razgovatrati o "ženskim stvarima", jako pohvalno! MM ne čita forume ni išta o tome, hm, kaže da se potpuno oslanja na mene i na ono šta ja mislim ili kažem! Isto znam da mu je sve teže kroz to prolaziti bez obzira šta se ni ne bocka, ni ide na ultrazvuke, ni punkcije ni transfere. A nakon neg bete potone za nekih par godina. Svaki muž reagira drugačije ali opet se sve svede na isto! Zato znam da je tvojoj ženi, kao i svakoj na ovom forumu, najveća želja svom dragom mužiću pročitati pozitivan nalaz bete! Sretno vam sutra od !

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Legolas prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure!
    Znam da sam muško i da nije isto kada čekaš trenutak u kojem ćeš saznati da li nosiš u sebi život, ali znam da ćete me razumjeti...
    Pomalo se bojim i misliti da ne bi nešto išlo krivo, ali sam isto tako sve više uzbuđen jer dolazi 14dnt (naučio sam se izražavati ) u petak kada bi moja draga trebala vaditi betu.
    Eto..., htio sam to podijeliti sa vama...

Čestitam svim curama na velikim betama!
    Ja nisam ni blizu nikakvog transfera, ali me evo jako obradovao tvoje post pa sam se morala javiti. Istina je da se u cijeloj ovoj priči mnoge stvari puno više direktno rješavaju preko žena, ali to nikako ne znači da druga strana treba biti zanemarena. Baš naprotiv, svi u to ulazimo zajedno, pa je onda i normalno da dijelimo iste brige, strahove, tuge i radosti!

Želim vam svim srcem veliku betu u petak!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    I da, razlika je u tome što će se dijete fizički nalaziti u meni, no mm i ja uvijek pričamo: "Kad budemo trudni...." i tako to... To dijete će biti dio mene kao i dio njega i zato je njegova sreća ili tuga jednaka mojoj i jednako vrijedna.
    Da, da, baš to, baš tako se osjećam...

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Legolas, super da ima i muževa koji se ne "boje" razgovatrati o "ženskim stvarima", jako pohvalno! MM ne čita forume ni išta o tome, hm, kaže da se potpuno oslanja na mene i na ono šta ja mislim ili kažem! Isto znam da mu je sve teže kroz to prolaziti bez obzira šta se ni ne bocka, ni ide na ultrazvuke, ni punkcije ni transfere. A nakon neg bete potone za nekih par godina. Svaki muž reagira drugačije ali opet se sve svede na isto! Zato znam da je tvojoj ženi, kao i svakoj na ovom forumu, najveća želja svom dragom mužiću pročitati pozitivan nalaz bete! Sretno vam sutra od !
    Ja sam nekako tip od foruma (ne samo onih muških) sve me zanima... Ali nije samo to... Vi ste tako puni pozitivne energije i želim je podijeliti sa vama (ne želim je krasti)... Zadržite to u životu.
    I hvala vam!

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj venddy prvotno napisa Vidi poruku
    - tu i tamo par oštrih/tupih probadanja. Spavam super i već par noći sanjam snove od kojih se smijem (vidio mm). Mala promjena raspoloženja. Zujanje u ušima ponekad. Temperatura popodne 37-37,1. ali samo par dana. Ujutro kad bi se i trebala mjeriti 36-36,5. Valunzi po noći. Prištići po licu kao kod pms-a. U prva 3dpt titranje desnog dijela trbuha uzdužno (od grudi do kuka; embrij je usađen na desnoj strani). Par puta mi je i taj dio i utrnuo. Ova dva zadnja simptoma više ne osječam. Nadutost kroz cijeli dan, a pogotovo navečer. Osječaj težine u donjem dijelu trbuha. Bolne i napete grudi i bradavice. Stalni osječaj ko da me na desnoj strani nešto tiska/smeta i kao da mi je desna strana trbuha veća od lijeve. 2. i 3. dan vrtoglavica-dođe iznenada i dok sjedim i dok ležim, zamanta mi se

Ne se bedirati unaprijed samo čekati betu. Znam da je to teško i neizvjesno al samo hrabro i strpljivo. Sretno.
    Posljednje uređivanje od tanjam : 24.03.2011. at 10:46

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Legolas prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam nekako tip od foruma (ne samo onih muških) sve me zanima... Ali nije samo to... Vi ste tako puni pozitivne energije i želim je podijeliti sa vama (ne želim je krasti)... Zadržite to u životu.
    I hvala vam!
    Pazi se ako nam to ukradeš!
    Šta god te zanima, slobodno pitaj, piši i svu energiju ionako ovdje djelimo međusobno jer smo svi u istom "sosu". Pa makar i virtualno! Još jednomsretno i javi se sutra s rezultatima! Mislim da si primjetio kako se mi time hranimo!
    TŽ!

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

tanjam hvala ti puno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •