Pokazuje rezultate 1 do 50 od 568

Tema: Da li ćete kupovati u H&M na Cvjetnom?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj jedna2 prvotno napisa Vidi poruku
    i gita75
    no još uvijek poražavajuće

znači ipak je T.H. imao pravo - H&M je javni interes
    i tina55
    i ja

Ima još dosta onih koje su napisale da neće kupovati, ali iz drugih razloga.
    Određen broj je i onih koje su napisale što im se ne sviđa u cijeloj priči, ali nisu napisale niti hoće li bojkotirati ili neće.

Osobno, ne sviđa mi se modus operandi spomenutog gospodina investitora, i ne želim podupirati taj projekt, niti sada, niti ubuduće.
    Ako takav čovjek čini nasilje nad mojim gradom, ja mu neću poljubiti ruku.
    Par šarenih krpica sigurno nisu razlog da uđem u spomenuto zdanje i poklonim se u tom hramu.
    Navedeni gospodin sljedbenik je Mamona, boga novca, i u tom je izgubio sve obzire, ne zanima ga mišljenje građana ovoga grada. Svoj cilj postigao je korupcijom nadležnih. Sramota.

Potpisujem Teicu i cure u svemu.
    Slažem se i s mikkom.

t.h. vjerojatno zna da u zagrebu ne zive samo zagrepcani kojima je stalo sta se s njihovim gradom dogada, i normalno je da ce u ovolikom gradu interes za tako popularnu trgovinu kao sto je h&m doci ispred neke gradoljubne ideje o bojkotu.

nekom tko je dosao u zg samo da radi vjerojatno nije jasno oko cega cijela buka, garaza--super, ionako ih je premalo, h&m--super, vise ne moram placat slovencima vinjetu. i austrijancima, ako idem u graz.
    Tako je. Ni T.H. nije rođen i odrastao u Zagrebu, pa ga u njegovom naumu nisu ometali suvišni sentimenti. Naravno da postoje ljudi koji u Zagrebu nisu rođeni i odrasli, ali cijene ovaj grad i njegove ljude, no navedeni gospodin očito nije jedan od njih.

I stray cat se prilično lako pomirila sa situacijom, što nije ni čudno; već smo čuli da ona živi - u slasnoj jabuci, a ne ovdje.
    Posljednje uređivanje od dutka_lutka : 26.03.2011. at 10:10

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •