ajde, barem vam je malo razbila monotoniju
malac ti je preslatki! ti si pisala nekaj za mačka? kaj mačak veli na prinovu? (sorry ak sam pobrkala)
ajde, barem vam je malo razbila monotoniju
malac ti je preslatki! ti si pisala nekaj za mačka? kaj mačak veli na prinovu? (sorry ak sam pobrkala)
ma monotonije nije bilo... bebe u sobi su dobivale nadimke od sestara, mislim da će nas bolnica dugo pamtiti, bilo je tu pjevača Joleta, Alke, Bumbara, a moj je dobio nadimak Grubi jer je kmekao onako nježno i nikad nije pustio grleni glas, pa su ga prozvale Grubi po Marku Grubniću... sestre i primalje su nas stalno obilazile, em po novine, em po voće, em po kolače, ili na čašu razgovora...
Cure u sobi isto kao i ja su pokazale snagu za brzim oporavkom, kao i volju za dojenjem, te su nas onda svi obilazili pa makar i dok ništa nisu trebale od nas (tlak, temperature itd.) pošto smo dugo bile tamo već smo i smjene napamet znale pa smo i svakome nešto donijele zajedno da se zahvalimo (sitnice kao bombonijera ili kava, jer smo ih već pročitale ko šta voli)..dolazile su nas i babice iz rađaone obići da nas vide kako napredujemo... ne znam jeli tako slučaj svagdje, ali ja sam se veoma komotno osjećala i nekako posebno, jer su stvarno svi bili fini i korektni prema nama, a i mi smo se sve postavile prema njima lijepo (osim ove cendrave naravno, jer se ona malo malo svađala s njima.. vidi se da nema volju za ništa..)
nisi pobrkala, evo tu sam jutros napisala kako je reagirao... ljubomoran je, al nama treba prilagodba isto ko i njemu.. zasad bez većih problema..
http://forum.roda.hr/threads/63494-K...dolazak-bebice