Curke, trebam vašu pomoć!! Kada si dajete Brevactid nakon transfera? Mislim, u koliko sati, jel uopće bitno doba dana? Hitno je!! Hvala vam
Katice, cestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Katice, čestitam!!!!!!
ValaMala, svim srcem ti želim da se mrvice čvrsto uhvate za svoju mamu i da te za 14 dana razveseli velika beta, a za nekih 9 mj da uživaš sa svojim smotuljkom/cima![]()
Katice, čestitke od srca![]()
jutro,evo i mene s mojim 11dnt,tu i tamo trbuh zaboli kod pred mengu,ujutro se probudila opet s grčevima i to je sve od mjoih simptoma.pa dobro,jel tako ?
kolko se prebližava beta toliko me počne lovit neka nervoza...hoću imat snage za pogledat nalaz?! već mi dosta nula![]()
ValaMala od srca želim da se tvoje mrvice lijepo smjeste u svojoj mamici
Katice čestitke, koja beta, bolje rečeno beturina
Kikii30 držimo palčeve, to je to, naravno nema više "0"!![]()
Jutro cure.
Katice čestitke od srca, a ostalim čekalicama bete da ubrzo i one vide svoje ogromne cifre.
čestitke katici i ~~~~~~~~~~~~~~~za velike bete svim čekalicama, s liste i izvan nje![]()
Katice, wooooooooooooooow, to se zove BETA! Bravo, čestitam!!!![]()
Katice![]()
Čestitke!!!!!!!!!!
Katice, čestitam, prepredivno!!!
Curke da vas pitam, možda netko zna. Sinoć sam imaloa temperaturu 38,5, treskavicu, bolove u cijelom tijelu i to smo uspjeli skinuti s 2 lupoceta (1 nije uopće djelovao), mlakim/hladnim tušem i oblozima. Jučer je bio dan transfera. Što mislite, jel takva temperatura mogla nauditi mojim mrvicama?![]()
Mare157 ti je imala jaku prehladu, kihala, kašljala, temperaturu, ma svašta nešto, vraćeni su joj 2dpo 2 5-st. zametka i sad ima slatke trudničke mučnine!
Snekice, hvala ti, sinoć sam isplakala dušu, sve ovo prođeš i onda ti šanse uništi neka temperatura pala s neba pa u rebra, bez veze... Mislim, evo sada je sve ok, nije kao da je gripa, nemam pojma što je to bilo, ma glupost...
Vala, eto vidiš! par sati nakon mog transfera, kihnula sam jedno x puta, potrošila paket maramica i oči su mi suzile toliko da me MM sav zabrinut pitao zašto plačem! U licu sam bila crvena ko paprika i ruke vruće! Inače mi i po ljeti budu hladne ruke... Istu večer pred spavanje kao da se ništa nije ranije dogodilo!
Katice čestitam na prekrasnoj bet
Moja punkcija je prošla. Imamo 7 jajnih stanica. MM radio TESA i nađeni spermiji.
Bilo je ok, oboje smo preživjeli. Čekamo do sutra da vidimo kako mrve napreduju
Šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima
Pusa
arizona~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoje mrve![]()
kiki razumjem potpuno tvoj strah od bete. Ja guram 10dpt simptoma nema uopće, temperatura mi čak pala, a s obzirom da sam pod utrićima a ona se ipak spustila mislim da je to to za ovaj put. Izvadim još betu reda radi u subotu, a onda krećemo iz početka.
Sve vi sto smrcate,kisete ,kasljate i ispuhujete nos nakon transfera,zar niste cule da je to jedan od najnajranijih simptoma trudnoce????
Negdje sam to procitala (i ja sam se prehladila nakon transfera) i molim da ne placete nocima uzalud jer suzama uvecavate brigu i tugu
onda kad biste trebale biti optimisticne...big kiss
Sela, ima nešto istine, upravo kad sam imala dobitni tranfer prvo sam kašljala, šmrcala a na dan pozitivne bete i dobrano - zakurila.
Eh moram se opet tako "prehladiti"![]()
Ja sam opet u prva dva postupka bila bolesna, prehlađena, temperatura. Šizila sam. Nije bilo uspjeha.
Sada u ovom postupku ništa. Zdrava potpuno, a opet minus.
arizona311 šaljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~neka u labosu zaista bude nevjerovatan tulum![]()
Ma znam ja da su mnoge cure baš u dobitnom postupku imale neku "epizodu bolesti", no moje kurenje na 38,5 je bilo na večer samog dana transfera, a tada još ni moja materenica nije znala što su te tri sičušne mrvice u njoj, niti su one znale gdje su i što rade, haha... No glavno je da je temperatura prestala i da smo je brzinski spustili i samo se molim da nije naštetila malenima i uništila im šansu odmah na početku...
Cure hvala.
~~~~~~~~~~~~~~ za vaše bete.
katice, čestitam i sretno!!!!!!!!
Arizona 311,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ samo za tebe.
Arizona311~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ za ludi tulum!!!
arizona, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravi tulum u labosu!
ValaMala, čuvaj sebe i svoje mrvice!
venddy,kako je danas,ja sutra vadim betu i ne mogu ni spavat stalno mi to na pameti
ništa ne osjetim,tu i tamo trbuh zaboli i to je sve..menga kasni i zato sam svakih 15 min.na wc
o Bože,svim čekalicama daj punooo snage i strpljenja i naravno pozitivne bete....
Kiki šnjuf-šnjuf-šnjuf mirišeš na punopravnu trudnicu!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za ogromnu betu sutra!
Arizona ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za super tulum u labu i lijepe embrije!
Kiki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!
ježić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nadolazeći postupak!
Snekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ugodno čekanje bete i prerasno proljeće, ima da plačemo od sreće nad tvojom betomI Super mi te je vidjeti ovako aktivnu na forumu
![]()
Sumkica moja, to ti trenutno od dosadeBogme i ti sitno brojiš do prve bockice!
Evo da se prijavim i ovdje. Jutros sam ponovila test i negativan je.
Svim ostalim čekalicama želim puuuuuno sreće.
EvaŽao mi je, svejedno vadi betu, nikad neznaš!
eva, strašno mi je žao zbog testa, kako smo sve u istoj priči svaka pozitivna beta me jako razveseli i svaka negativna jako rastuži.
Kiki navijam za sutrašnju lijepu trocifrenu betu.
Ja ću ipak čekat do subote za svoju betu, neću radit nikakve testove prije toga, želim barem još koji dan vjerovat da su moje mrvice još tu
kiki30 negdje sam pročitala da ideš puno na wc to bi mogao biti dobar znak kod mene je bio tad u tom postupku.
Tako sretno čuvam ti fige za sutra da bude ogromna beta.
hvala cure,ja sva ko na iglama...uvijek ista priča pred betu![]()
Tako sam i ja napravila (a imala sam još trakica s neta). Nisam više htjela gledat onu sablasnu bijelinu na testu, pa tek kad sam dobila nalaz pozitivne bete sam fino pišnula Clearblue, koji sam čuvala u ladici preko godinu dana (ono kao bocu vina za posebne prilike), čak mu je i rok bio istekao, i sad ga imam za uspomenu
Nadam se da ćeš i ti tako![]()