Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 110 od 110

Tema: prijateljice

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    nevjerojatno,mislila sma da se samo meni to događa.a vidim da ih ima još.cura koja ce biti kuma mom sinu na krštenju je definitivno ostala ona PRAVA FRENDICA, frendica s kojom sam ko sestra vec 15godina.i ona je ostala uz mene.i od kad sam trudna još više smo se povezale.a ona izlazi,zabavlja se,pije,itd..i mi i dalje može o tim stvarima pricati.i ja je saslušam i sve je normalno.dok su se druge promijenile.a sa nekima su prekinuti svi odnosi.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    ja sam sada u problemu o kojemu ne mogu razgovarati sa frendicama...jer me ne shvaćaju
    Posljednje uređivanje od andynoa : 02.04.2011. at 18:11

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Dobra strana -ne bi ovaj forum bio tako živ, da svi imamo frendice s kojim možemo svakodnevno djeliti sve što ide uz mjačinstvo.... Tu smo nekako svi jedni za druge bez obzira

Onavi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

upravo tako pikula!

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Onavi prvotno napisa Vidi poruku
    upravo tako pikula!
    xxxx

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Pa meni se čini da se s nekima jednostavno družimo iz zajedničkog interesa, bilo to izlaženje lil djeca. I mene je nevjerojatno kako su me mnoge prijeteljice ostavile kad sam rodila, ali prijatelji nisu. Neki su me od njih slušali kako ne spavam, vozili doktoru kad mm bio na putu a diete bolesno...

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam se iživila.jesam mlada.ali dosta mi je..,i donili smo odluku ja i moj dragi da želimo bebu i eto.to je bio veliki korak,i ja sam zadovoljna.i ne fale mi izlasci i takve stvari.došlo je do preokreta,i sama sam sebe pozitivno iznenadila.
    ovo potpisujem u potpusnosti!!!

dobro, kod nas je bilo problema s trudnocama, ali da je sve bilo kako treba i da nisam izgubila svoju prvu bebu rodila bi je s 23 godine. svi su mi tad govorili da sam mlada, da je rano za bebu...ali mi smo je zelili, htjeli...
    i sad s 28 godina imam bebaca, ali ipak nadem vremena za kavu s moje DVI prijetaljice koje su ostale uz mene...

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj andynoa prvotno napisa Vidi poruku
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    ja sam sada u problemu o kojemu ne mogu razgovarati sa frendicama...jer me ne shvaćaju
    draga, kako je pikula napisala, sreca pa imamo ovaj forum pa tu jedna u drugoj pronalazimo razumjevanje u nekim stvarima koje ne nalazimo u "vanjskom " svitu!

Franciska75 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Kad sam tek rodila, stekla sam par novih "kvartovskih" prijateljica koje su isto rodile kad i ja! Ali to su bile šetnje i priče o djeci, očito nemamo neke druge zajedničke teme. Jer da imamo i prije bi se možda našle, budući smo se do tada godinama znale pa je bilo samo ljubazno pozdravljanje.
    Moje prave prijateljice ( od njih nekoliko par ih ima djecu, par nema) su i dalje moje prave prijateljice. Jedna ganja karijeru, druga djecu, treća momke... )) I tako je to! Obožavam ih!

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

eto samo da se javim... imam osjećaj da su me prijateljice zaboravile..
    nitko me ne zove (zvale me dok sam bila u bolnici i cijelu trudnoću) a sada nitko ama baš nitko..
    osjećam se tako odbačeno i tužno al dok vidim svog mišeka svijet je odmah ljepši
    Posljednje uređivanje od andynoa : 07.04.2011. at 15:09

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

andynoa možda ti jednostavno žele dati malo prostora dok se ti i bebač ne uhodate. Moja najbolja prijateljica je ujedno i moja vjenčana kuma i ona mi je svaki put tako rekla. Jednostavno je mislila da bi mogla smetati. Razgovarale smo i objasnila sam joj da kada god neću moći pričati da ću joj dati do znanja. Naš odnos je iz dana u dan sve bolji makar smo u sasvim različitim životnim situacijama. Imam još par frendica s kojima se vidim na kavi, i u biti zadovoljna sam sa našim odnosom.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •