Dobra strana -ne bi ovaj forum bio tako živ, da svi imamo frendice s kojim možemo svakodnevno djeliti sve što ide uz mjačinstvo.... Tu smo nekako svi jedni za druge bez obzira![]()
Pa meni se čini da se s nekima jednostavno družimo iz zajedničkog interesa, bilo to izlaženje lil djeca. I mene je nevjerojatno kako su me mnoge prijeteljice ostavile kad sam rodila, ali prijatelji nisu. Neki su me od njih slušali kako ne spavam, vozili doktoru kad mm bio na putu a diete bolesno...
ovo potpisujem u potpusnosti!!!
dobro, kod nas je bilo problema s trudnocama, ali da je sve bilo kako treba i da nisam izgubila svoju prvu bebu rodila bi je s 23 godine. svi su mi tad govorili da sam mlada, da je rano za bebu...ali mi smo je zelili, htjeli...
i sad s 28 godina imam bebaca, ali ipak nadem vremena za kavu s moje DVI prijetaljice koje su ostale uz mene...
Kad sam tek rodila, stekla sam par novih "kvartovskih" prijateljica koje su isto rodile kad i ja! Ali to su bile šetnje i priče o djeci, očito nemamo neke druge zajedničke teme. Jer da imamo i prije bi se možda našle, budući smo se do tada godinama znale pa je bilo samo ljubazno pozdravljanje.
Moje prave prijateljice ( od njih nekoliko par ih ima djecu, par nema) su i dalje moje prave prijateljice. Jedna ganja karijeru, druga djecu, treća momke...)) I tako je to! Obožavam ih!
![]()
eto samo da se javim... imam osjećaj da su me prijateljice zaboravile..
nitko me ne zove (zvale me dok sam bila u bolnici i cijelu trudnoću) a sada nitko ama baš nitko..
osjećam se tako odbačeno i tužnoal dok vidim svog mišeka svijet je odmah ljepši
![]()
Posljednje uređivanje od andynoa : 07.04.2011. at 15:09
andynoa možda ti jednostavno žele dati malo prostora dok se ti i bebač ne uhodate. Moja najbolja prijateljica je ujedno i moja vjenčana kuma i ona mi je svaki put tako rekla. Jednostavno je mislila da bi mogla smetati. Razgovarale smo i objasnila sam joj da kada god neću moći pričati da ću joj dati do znanja. Naš odnos je iz dana u dan sve bolji makar smo u sasvim različitim životnim situacijama. Imam još par frendica s kojima se vidim na kavi, i u biti zadovoljna sam sa našim odnosom.