Pokazuje rezultate 1 do 50 od 864

Tema: rodiliste rijeka 2. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ajme Mala Riba, pa to gore zvuči grozno!!! Nisu u redu al stvarno! Užas.
    Da, muža ću educirati, već sam lagano počela i on će biti prisutan baš zbog toga, inače nisam za to da mi muž bude tamo, ma nitko po tom pitanju.
    Čekam tečaj u bolnici da krenem sa edukacijom, kad mu se objasni fiziologija poroda, onda ću mu objasniti i onu hormonalnu i fizioklošku stranu.
    Oboje vjerujemo da ne treba komplicirati ono što je po prirodi jednostavno.

MalaRiba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj pčelica_maja_23 prvotno napisa Vidi poruku
    Da, muža ću educirati, već sam lagano počela i on će biti prisutan baš zbog toga, inače nisam za to da mi muž bude tamo, ma nitko po tom pitanju.

Ma onda super, bit će ti puno lakše imati nekog ''svog''. Uvjerena sam u to
    Usprkos glupom postupanju od strane pročelnika Rodilišta, neinformiranju o postupanju, činjenici da nemam pojma zašto su na kraju napravili vakuum...ima i pozitivnih stvari i u mom porodu.
    Pozitivne stvari: diiiivna mlada babica Sabina, odmah kontakt prsa na prsa, nisu me klistirali (rekla sam im da sam išla 8 na wc u toku noći, tih 11 sati kućnih trudova), davali su mi piti, govorili su mi da stalno zovu MM, starci, sestra, smanjili su rasvjetu kad sam molila, na početku mi dali pilates loptu.....

I super super podrška za dojenje (divna mlada plava mliječna sestra).

Vibram ti za super siguran, što opušteniji porod!!

MalaRiba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

E da, još ovo, ja sam neko vrijeme razmišljala da pitam sestru koja je rodila dva klinca, ili mamu koja je rodila dvije cure :D da idu sa mnom. Pa eto, samo kao ideja, riječko rodilište dopušta da partner bude i netko drugi, a ne isključivo muž, samo moraš platiti (po novome 300 kn plus pdv)

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

joj hvala na vibrama.

znam za prisustvo i drugih ali jedino mi on može biti podrška, doulu ne znam ni jednu, mama moja ne fala. hehehehe

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

joj hvala na vibrama.

znam za prisustvo i drugih ali jedino mi on može biti podrška, doulu ne znam ni jednu, mama moja ne fala. hehehehe

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •