Stranica 15 od 18 PrviPrvi ... 51314151617 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 701 do 750 od 897

Tema: Micanje bebe

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ha ha zadarmamica tak i kod mene,samo ja mislim da su mi se jucer pojavile BH kontrakcije i danas al ne u tolikoj mjeri

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja sam trudna 28 tjedana, i zadnjih par dana imam BH kontrakcije, malo mi je to nelagodno...

Ali inače je mamin sinčić dosta aktivan, lupa li ga lupa

Što li će biti kad još malo naraste?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

zadarmmica, meni je nevjerovatno kako beba nece lupkati kad Sven stavi ruku, inace je jako aktivna. Bebe sigurno cuju glasove, vjerovatno i prepoznaju one koje svakodnevno cuju.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

moj brat je uživljen.. beba me lupa, svi osjete udarac,al uvik kad on stavi ruku nema šanse.nikakav trzaj. jadan -postao je ocajan. toliko želi da ga mali udari hehehe
    neki dan kad sma bila snjim, rekla sam mu da priceka minut da mi muž dode,.cim je došao uvatio pricat i dirat drob mali se oglasio.i pocea me udarat.tako da je moj brat neki dan prvi put osjetio udarac moje bebe.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja sam sad u 23cem tjednu,mislim da sam cca 18ti-19ti tjedan osjetila prvi put...kako sam dosta aktivna i ne mirujem bas onda bice nisam primjetila prije....sad nemozes ne primjetit,neku smo vecer bas gledali ja i dragi, i izvanka se moze malo vidjet mrdanje!!! a on mi je presmjesan bio,najvise naravno ju osjecam uvecer kad se ispruzimo na kaucu i zgrabim ja njemu ruku i stavim na stomak da je osjeti a on slozi prestavljenu facu i vrisne,ko prepala ga je & ful mu je cudan feeling...ha ha ha

mislim da zadnja 2 tjedna nije prosao dan a da ju nisam osjetila,ja sam mislila da se to mora,dobro je znat da ne pocmem panicarit na koji dan 'sutnje'

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Skulirana to je normalno bitno da osjetis bebu u danu sad koliko puta to ovisi o tomu jel ona spava il je budna i o tebi da li si aktivna il ne.Ja sam isto najvise osjecala navecer,a sad ju osjetim cijeli dan i tocno diktira sta hoce ne zeli da sjedim jer odmah nogicama tiska prema gore i pritisce mi mjehur pa moram na wc stalno. Sutra idem frizeru bas me zanima kak bum izdrzala sjedit 3 sata bez da zicam da moram na wc jer mi je neugodno

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja iskreno neznam dali moj mali spava
    hiperaktivno dijete bi mogao biti,bili smo i ja i muž po cijeli dan me udara.i to lastavica 1979 isto kad sjednem on nogama udara.dok se vozim u autu zabije mi u rebra ispod cica i ne mogu makac.

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Cure,jel položaj posteljice ima veze sa tim kad se može osjetiti beba?

Meni je posteljica sprijeda,sada sam cca 20+5 tt i jesam ja osjetila neke valove i leptiriće..još me nije opalio

Mada te leptiriće,ribice i ine škakljače ne osjećam stalno,samo ako se umirim..
    Ja bih da me malo kickne..bila jučer na uzv,bebač je bio nestašan,znači nije baš miran..i sve je ok,ali opet..

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mia, beba tebe i sada udara samo sto je jos premala da bi ti osjetila taj udarac kako takav, osjecas ga ko skakljanje. Nemoj ocekivati da ces samo jedan dan dobit kick, sve ti to ide postepeno kako beba raste. I vjeruj mi, neces se ni snaci a vec ces doc u period kad ces molit bebu da se malo smiri da se ti mozes naspavat il barem sjest 15 minuta bez da te gura u mjehur ili udara u rebra
    Posljednje uređivanje od koksy : 06.04.2011. at 13:49

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    I vjeruj mi, neces se ni snaci a vec ces doc u period kad ces molit bebu da se malo smiri da se ti mozes naspavat il barem sjest 15 minuta bez da te gura u mjehur ili udara u rebra
    I mislila sam si da ću dobit ovakav odgovor..

Kad me počne lupat,dozvat ću te sigurno i pročitat si ponovno ovaj tvoj post.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

je li normalno da mi bebe jedan dan budu aktivne, a drugi mirne? sad sam u 23.tt

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Da sve je to normalno Pinky,al bitno da se jadnom jave,a najcesce je to vecer.
    Ja sam čula da ima veze ako je posteljica sprijeda beba se manje osjeti al vidjet ces Mia budes ju osjetila kako koksy kaze poslije ces htjet malo da bude mirna bar je meni sad pred kraj jucer sam malo bila ljuta na bebu jer po noci nisam mogla spavat do 2.30 od njenog lupkanja,a onda ni po danu mi nije dala mira da si odspavam tako da sam bas bila jucer razdrazljiva

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Zato je moj Sven kad se rodio dobio po guzi Taj me se isto nalupao! I obecala sam mu da ce dobit svoje kad ga rodim i stvarno sam ga potapsala po guzi kad su mi ga dali koza na kozu

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

jedna mi je posteljica straga (donja beba) druga sprijeda. srećom je donja straga, jer kad me gornja beba zvizne, ruka mi odskoči. mislim kad bi me donja tako jako udarila, da bi se isti sekund popiškila, sjedi mi na mjehuru
    donja je nježna lupkalica

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

meni je ovo super...pa osjetim i ja kao da mene netko ko podragio s unutrašnje str. stomaka.....al onak mjestimično...znači to bi moglo biti to...isto samo kad se umirim al nekad kad sjedim ko da nisam trudna...tj savijem noge prema stomaku e onda kao da me netko lupi po nekom organu me zaboli i moram se ispravit...prečudno je biti trudan...al diiivno čudno

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj suzeee prvotno napisa Vidi poruku
    meni je ovo super...pa osjetim i ja kao da mene netko ko podragio s unutrašnje str. stomaka.....al onak mjestimično...znači to bi moglo biti to...isto samo kad se umirim al nekad kad sjedim ko da nisam trudna...tj savijem noge prema stomaku e onda kao da me netko lupi po nekom organu me zaboli i moram se ispravit...prečudno je biti trudan...al diiivno čudno

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj suzeee prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo tako

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

kad bi se beba trebala pocet manje micati i udarat???? jer moj 38TT i stalno divlja. zadnjih dana jace nego inace.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Zadarmamica meni bas suprotno,manje se mice i manje udara jedino kad sjedim onda me nogicama gura.Jucer su se muz i beba upoznali tak ga je boksnul 3 puta da se muz sav preplasio i pita mene kaj si ti cijelu trudnocu to osjecala.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

heheh a moj muž ga zeza,lupka pa mu mali vraca. i tako se oni igraju. baš mi je nekako lipo viditi muža tako raznježenog.a što ce tek biti kad se rodi.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Moj muz ne moze veli vise cekat jedva ceka da se beba rodi i veli da si ne moze zamislit da bude tata kak mi je smijesan kad on bebi prica svoje planove. Da bar imam diktafon da ga snimim jer ne znam od silnih planova kaj bu se objestinilo. I dalje mi se beba najvise navecer javlja,al dobro bitno da se javi

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Danas dok je mali bio u šetnji s bakom, stavila sam si ruku na trbuh i shvatila da mi baš nedostaje to lupanje (bar u trenutcima dok se ne bavim s mališom), TAKO DA UŽIVAJTE CURE DOK TRAJE

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

vibriranje u stomaku se pretvorilo u glasno nogatanjee....diiiivvnooo...

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    je li normalno da mi bebe jedan dan budu aktivne, a drugi mirne? sad sam u 23.tt
    evo mene lagano ušetavam u 28.tt sa istim pitanjem...

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja ću danas to isto pitat svoju dokicu... pa javim? a jel normalno da u 27. tt nekad nekaj zaboli? onak ne prejako, ali sa svih strana zna zabolit... nekad dok se krećem, a nekad i kad mirujem...

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

pinky, što trudnoća odmiče normalno je da beba hvata svoj ritam ritanja i spavanja, dakle ako je mirnija (ili su mirniji - u tvom slučaju) to je normalno! bitno je da jednom ritne, sad je to u 9 h ili 23 h nebitno!

moja je sad na uzv-u zijevala, a baš sam danas pomislila kako je sigurno uspavana jer je ne osjetim jako...

i moji bolovi su ok jer je glavica smještena na zadak pa tako lupa...

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hvala ksena!
    mene moje već zezaju. danas su bile tihe cijelo jutro, ja zgrabila babywatch i taman našla prvo srce kad ono buuuuum kikne me jedna, pa druga...

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

vole izgleda pixiese, evo sviraju na vh1, čim su počeli bebe se stale radovati hehehe
    mamina djeca

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

moja beba je skoro isporgramirana....tj ujutro bude lupanje ne baš u točno vrijeme...tokom dana se tu i tam javi...ali navečer...10 sati...evo ga....svaki dan u 10 navečer ima svojih 15 minuta ))...jedva čekam da i mm dodje s terena i osjeti sve to...ludilo!!

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citam malo ove postove, pa me lovi nostalgija. Stvarno je predivan osjecaj kada te beba lupka iz trbuha .
    Kao i od Suzee i moji oboje su imali neki svoj ritam. Ali, kao sto je netko vec napisao, to sam uocila u zadnjim mjesecima trudnoce.
    Evo, na primjeru drugoga (to mi je friskije sjecanje)
    Po noci bi spavao (ili barem nije lupao tako jako da bi me to probudilo).
    Budio se pola sata do sat vremena iza mene i nakon moje jutarnje kavice poceo bi njegov show program. Preko dana tu i tamo neki podsjetnik da je tu, a navecer, oko 22......PARTY !!!!!!

Idem ca s ove teme jer mi stvarno dojde milo oko srca kada se toga sjetim, pa bi mogla muzica prerano zaskociti za jos jednu bebu......

Pozdrav svim trudnicama i uzivajte u micanju vasih bebica!

big milky mum avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

kak je vama bilo pod kraj trudnoće? Moj prvi sin, sjećam se pod kraj nije više lupao nego se onak gural nekak, ne znam objasniti, imala sam osjećaj ko da se seli cijeli i namješta, ali nije udaral i bil je puno mirniji nego kroz cijelu trudnoću a sad ovaj drugi i dalje hopše cijele dane i lupka i štuca, čini mi se ko da se cijeli vrti i nekakav salto radi, uopče nemam osjećaj da je trudnoća pri kraju, on aktivni ko i do sad (a danas je 36 +2 čini mi se
    Zanimljivi su ti klinci u bušama

Franciska75 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam u 39-om tjednu, imam osjećaj da se beba smiriva s vremenom. Osjećam je, ali neka tako intezivno i lupajuće prečesto. Ja sam po prirodi paničarka, pa se nadam da je to OK.A?

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo ja sam na 14+1 i imam dojam već 7-10 dana da me lagano micek gurka iznutra. Nisu crijeva sigurno jer kako imam problema sa probavom točno znam gdje i kako mi gnjave crijeva. Ovo je svaki puta na istom mjestu, dva-tri prsta iznad stidne kosti, malko na desnu stranu. Sjećam se da mi je u drugoj T taj filing počeo tu negdje s 14-15 tj i da mi gin nije vjerovao tako da mu nisam još ništa spomenula kada sam bila neki dan.

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni se isto čini da se namješta, udaraca ima manje ali su intenzivniji.

big milky mum avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja sam isto jako rano osjetila micanje! U prvoj trudnoći oko 15-16 tjedna ali mi nije bilo jasno da je to to, a u drugoj sam odmah znala-isto oko 15 tj!

franciska mislim da jeje normalno da se pod kraj smire, nemaju mjesta, ali se javiti svakako moraju!

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sad pri kraju (36+2) beba se gurka, premještava, rasteže, premješta s jedne strane na drugu, i tokom cijelog dana više manje je aktivna, osim ujutro, očito nije jutranji tip, kao ni njegovi roditelji, nadam se da će tako i ostati poslije rođenja....
    Interesantno mi je to iza 22h, kad bih se zabrinula zbog mirne bebe tokom dana, samo bi čekala 22h, i eto aktivnosti....to bi me uvijek smirilo..
    A prvo micanje sam osjetila s 17 tt, iako mi je gin rekla da neću osjetiti prije 20tt.

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Ares prvotno napisa Vidi poruku
    Sad pri kraju (36+2) beba se gurka, premještava, rasteže, premješta s jedne strane na drugu, i tokom cijelog dana više manje je aktivna, osim ujutro, očito nije jutranji tip, kao ni njegovi roditelji, nadam se da će tako i ostati poslije rođenja....
    Interesantno mi je to iza 22h, kad bih se zabrinula zbog mirne bebe tokom dana, samo bi čekala 22h, i eto aktivnosti....to bi me uvijek smirilo..
    A prvo micanje sam osjetila s 17 tt, iako mi je gin rekla da neću osjetiti prije 20tt.

tako je bilo i kod mene i nakon tjedan dana smo se upoznali

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj zeljana02 prvotno napisa Vidi poruku
    tako je bilo i kod mene i nakon tjedan dana smo se upoznali
    nekako i imam taj osjećaj da će uskoro krenuti, kao da se beba namještava, eto taman završavam s spremanjem zadnje robice...

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Franciska75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam u 39-om tjednu, imam osjećaj da se beba smiriva s vremenom. Osjećam je, ali neka tako intezivno i lupajuće prečesto. Ja sam po prirodi paničarka, pa se nadam da je to OK.A?
    ja sam tek 28 tjedan...al već sada nisu tako česti ti lupkaji samo su snažniji,čak vidim i vaalove na trbuhu kad lupi....meni su svi rekli da je normalno da beba hvata SVOJ ritam i da lupkanje nije non stop tj da je rjeđe neg u samom početku....a i ni nema više toliko mjesta da se bućka amo namo stalno...mislim da je oke iako nisam ni blizu tvojim tjednima...

Tetka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ja sam 35+2 i serif s onu stranu koze je vec dobrano se nariktao za porod. Jedino sto sad udara kasno navecer a preko dana se mazi i lagano okrece

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

moj trbuh je danas, bar sam ja to danas prvi put primjetila, imao pravi pravcat ples...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    moj trbuh je danas, bar sam ja to danas prvi put primjetila, imao pravi pravcat ples...
    Ja staaaalno gledam trbuh. Navecer kad poludi, tamo negdje poslje ponoci, pa krene udarat lijevo-desno-gore-dolje...Ma mogu to satima gledati! I jos je na zadak pa mu je glavica ispod zeluca i onda tocno mogu vidjeti glavicu kad ju gura! Predivno!

buci-buci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja u 25. tj. a moj mi mali kraljević već sad ne dopušta spavanje po noći. Svaku noć oko 3 pola 4 pa do 5 lupa, rita, gura....a što ću probudim se i uživam

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

moje cure rade navijačke valove hehehe

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    moje cure rade navijačke valove hehehe
    Snimi to mobItelom ili kamerom ako imas, nema ljepse uspomene. Ja imam filmic i od Svena i od ove bebe.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma koksy kad god upalim mob za snimit, one prestanu, nevjerojatno.
    valjda sam ja prefascinirana kad počnu, tako da ne reagiram odmah, i onda ode voz

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moj ne prestaje kad krene, po pola sata zna skakutat tako da ga mogu, ako hocu, snimat svaki dan. Ali posto sa Svenom imam samo jedan filmic s ovim necu imati vise cisto da kasnije, kad oboje budu stariji, ne misle da sam favorizirala ijednog

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Moj micek je sve živahniji, evo sada 16 +1 a svaku veće imam lagano gurkanje. tokom dana ne osjetim toliko osim ako baš tada sjedim ili ležim, ali ovo navećer mi je mrak, baš se sva rastopim.

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Jooj, kako se nikad nisam sjetila da snimim valove....sad ga nikako ne mogu uloviti....

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

imam pitanjce..... 29+4 t sam bebač se miče sve oke.....samo nekad kad se pomakne me zaboli...al stvarno zaboli prema rodnici iznutraa...onako baš bol kao zareže.....na uzvu je beba naglavačke hvala bogu..samo me zanima da li je to normalno....a konizirana sam prije 6 godina pa sam malo u strahu...ne puno...ne paničarim, do bi se mogla ranije počet otvarati.....i onda kad se moj boksač pomakne u tom smjeru prema dolje ja se uplašim da je grlić...jer tako slično me bolilo post operativno...tj u tom djelu je bol...pa jel se i vama to događa....da znam jel su to plodovi moje mašte..jeli specifično meni ili je na kraju sve oke....i normalno da me zaboli cijli taj tunel....iako nije dugotrajna nego trenutna bol baš kad bebač neki pokret unutra napravi....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •