Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: Ni nakon 2 godine poslije poroda ne želim novu trudnoću!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

mkorota1, žao mi je zbog tvog lošeg iskustva, prije svega s medicinarima. No mislim da si ti tu trebala biti puno glasnija, i zbilja
    kako veliš i urlati ako te nitko nije ozbiljno shvaćao. No i s te strane razumijem da ima žena koje to ne mogu, ne znaju se zauzeti za sebe.
    Međutim, ono što mi nikako nije jasno, jest kako si dozvoliš da ti muža totalno nepoznate žene nazivaju primitivcem, neandertalcem, čobanom itd? Pa to je čovjek s kojim živiš i s kojim imaš dijete! Pa nisam baš ni razvedene žene ovdje viđala da se na tu razinu spuštaju.
    Sve da on sve to i jest, zar te nije strah da bi mogao doznati što pišeš o njemu na javnom forumu?
    Zar ti misliš da će ti anonimne žene riješiti probleme u tvom braku? Sjedi s njim i razgovaraj, bez pljuvačine po onom ko bi ti trebao biti najbliži, neće ti to ništa riješiti i čuvaj i svoje dostojanstvo i dostojanstvo svog djeteta, jer kad pljuješ po svom mužu, pljuješ i po svom djetetu, koliko god to grubo zvučalo, to je istina!

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    mkorota1, žao mi je zbog tvog lošeg iskustva, prije svega s medicinarima. No mislim da si ti tu trebala biti puno glasnija, i zbilja
    kako veliš i urlati ako te nitko nije ozbiljno shvaćao. No i s te strane razumijem da ima žena koje to ne mogu, ne znaju se zauzeti za sebe.
    Međutim, ono što mi nikako nije jasno, jest kako si dozvoliš da ti muža totalno nepoznate žene nazivaju primitivcem, neandertalcem, čobanom itd? Pa to je čovjek s kojim živiš i s kojim imaš dijete! Pa nisam baš ni razvedene žene ovdje viđala da se na tu razinu spuštaju.
    Sve da on sve to i jest, zar te nije strah da bi mogao doznati što pišeš o njemu na javnom forumu?
    Zar ti misliš da će ti anonimne žene riješiti probleme u tvom braku? Sjedi s njim i razgovaraj, bez pljuvačine po onom ko bi ti trebao biti najbliži, neće ti to ništa riješiti i čuvaj i svoje dostojanstvo i dostojanstvo svog djeteta, jer kad pljuješ po svom mužu, pljuješ i po svom djetetu, koliko god to grubo zvučalo, to je istina!
    Eto, kako bi rekla Roza, ne samo snijeg, nego i ledeno doba-ja se slažem s Dijanom.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Potpisujem!
    Probaj potražiti bračnog savjetnika. Ili odite do nekog dobrog svećenika, ako ste vjernici. Sama kažeš da mu je nedostajalo majčine ljubavi. Ne postaje se takav sam od sebe, na stranu "grda" narav.

A trudnoća? Strahote koje opisuješ su zaista dobar razlog za ne ponoviti trudnoću. Posebno ako si pod pristiskom pod kojim jesi.
    Slušaj svoje tijelo, pokušaj sve lijepo pojasniti TM, vrijeme će pokazati svoje...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •