Citiraj Abys prvotno napisa Vidi poruku
cure, kako to ide s narucivanjem u cito preko hzzo- treba cekati do godinu dana?? ja bih posla na pregled u specijalista za neplodnost ako mi za desetak dana ne uspije terapija klomifenom kod mog ginica. da li da podjem privatno na prvi pregled mozda? ako znate koliko kosta prvi pregled... molim vas za savjet) hvala
Draga Abys, pokušat ću ti odgovoriti na pitanje koristeći svoje dosadašnje iskustvo. Što se cijena tiče tu imaš navedeno većinu cijena u Cita http://www.cito.hr/hrv/kontakt=cjenik.html. Ja sam u sličnoj situaciji kao i ti, pcos, anovulatorni c, amenoreja, spermiogram ok, već 5. ciklus na klomićima, pa utrogestani, godinu dana na metforminu, ovulacije ima, T ne. Koliko sam skužila, za ovakve slučajeve, praksa je izazvati O i pokušavati sa ciljanim odnosima oko godinu dana, u međuvremenu napraviti hsg, a tek ako to ne uspije ide se na laparoskopiju i eventualne dalje postupke.
Sve u svemu, naoružaj se strpljenjem, bitno je da ti dr pogodi terapiju i uspostavi ovulatorne c, a onda slijedi pokušavanje. Niti jedan dr ti ne može obećati/napraviti instant T, liječenje neplodnosti je proces koji često nažalost traje. Dr u Cita su jako stručni u svom području, imaju najmoderniju opremu i zato sam ih ja odabrala. Želim ti puno sreće i da što prije dobiješ toliko željenu bebicu!