Pokazuje rezultate 1 do 50 od 58

Tema: Baby friendly ljetovanje u HR

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

a neki kamp dobar za klince? sa pijeskom?
    Posljednje uređivanje od kudri : 27.04.2011. at 11:05

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    a neki kamp dobar za klince? sa pijeskom?
    Rab, kamp u Loparu.
    Zaton kod Zadra.
    Čikat Mali Lošinj.

Mi smo od kada se rodio najmanji na Krku, u Staroj Baški. Tamo mi je super, divljina, a opet sve blizu. Jedino što nema hlada na plaži ali uzmem suncobran i ne idemo na plažu prije 6 sati popodne...I ujutro od 9 pa dok ne zapeće. Nema spremanja na plažu i nošenja stvari jer smo u kampu pa nam je sve blizu, ujutro stavimo kupaći, pojedemo, uzmemu ručnik i na plažu...A znamo i na plaži doručkovat Stvari onda ostavimo na plaži i idemo u hlad i oko 6 popodne ponovimo vježbu

Ma, sa bebom na more, pogotovo u app nije uopće neka frka. Mi idemo u kamp sa njima, čak budem i sama jer mm radi cijelo ljeto...Samo što manje kompliciranja jer obićno koplicioramo roditelji, bebama je tako ili onako svejedno i brzo se prilagode.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
    Rab, kamp u Loparu.
    Zaton kod Zadra.
    Čikat Mali Lošinj.

Mi smo od kada se rodio najmanji na Krku, u Staroj Baški. Tamo mi je super, divljina, a opet sve blizu. Jedino što nema hlada na plaži ali uzmem suncobran i ne idemo na plažu prije 6 sati popodne...I ujutro od 9 pa dok ne zapeće. Nema spremanja na plažu i nošenja stvari jer smo u kampu pa nam je sve blizu, ujutro stavimo kupaći, pojedemo, uzmemu ručnik i na plažu...A znamo i na plaži doručkovat Stvari onda ostavimo na plaži i idemo u hlad i oko 6 popodne ponovimo vježbu

Ma, sa bebom na more, pogotovo u app nije uopće neka frka. Mi idemo u kamp sa njima, čak budem i sama jer mm radi cijelo ljeto...Samo što manje kompliciranja jer obićno koplicioramo roditelji, bebama je tako ili onako svejedno i brzo se prilagode.
    tnx...idem guglat

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

zanima me jel netko ljetovao u hotelu Bellevue kod Malog Losinja i koja su iskustva? mi bi mozda tamo proveli odmor sa 1,5 godisnjim curicoom pa mi je zanimljiva svaka sugestija. hvala

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pakoštane kod Biograda...pjesak u moru, malo mjesto apartmana na plaži i kampova koliko hoćeš, ljekarna,dućani, konzum...a Biograd i zadar pred nosom
    http://www.pakostane.hr/
    http://www.pakostane.hr/hr/dobro-je-znati/pakostane

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •