Stranica 10 od 12 PrviPrvi ... 89101112 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 568

Tema: Da li ćete kupovati u H&M na Cvjetnom?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj V&NMama prvotno napisa Vidi poruku
    Čini mi se da se neke od vas osjećaju pozvane da kontriraju ostalima koje nedajbože drugačije razmišljaju. To mi je jadno.
    zašto misliš da ti itko kontrira? :?
    uostalom, nisi li i ti prokomentirala trgovinu? i označila ju kao nepoželjnu, gdje se ne osjećaš ugodno?
    e pa ja se ne osjećam ugodno kad me prodavačice siluju. a još manje volim kad nepoznata osoba hoće silom prilike razgovarati sa mnom. i to pogotovo kad želim malo mira za sebe, pa bilo to u trgovini, u čekaonici kod liječnika ili u redu pred mup-om
    asocijalna nadrkuša, šta ćeš
    Posljednje uređivanje od magriz : 21.04.2011. at 23:32

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Volim kada su prodavačice nasmijane, ali ne u smislu, posladavac im je tako naložio nego kad su nasmijane jer su zadovoljne.
    Ne volim kada me netko nutka, gnjavi, nagovara...
    Ostali kupci mi ne smetaju (osim ako stoje baš ispred police na kojoj je nešto što mene zanima, ha ha). Uglavnom me znaju daviti kojekakvi starci, ali se onda uvijek sjetim da vjerojatno nemaju s kim pričati pa sam ljubazna.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

I ja sam jedna od onih koje vole svoj mir i ne volim da me se prati u stopu po dućanu. Kako je netko ovdje napisao, da je tu negdje u vidokrugu ako imam pitanje, ali da mi ne dahće za vratom i da imam osjećaj da sam k'o slon u staklani, a ne u dućanu s odjećom/obućom...Pričanje s drugim ljudima dok shopingiram? Auuuuuuuu, ne volim to ni kad sjedim u busu i buljim kroz prozor, a kamoli kad je tu posao kao što je pregledavanje krpa (cipela, ma bilo čega drugoga).
    Isto mrzim nagovaranje, kad imam osjećaj da ako sam ušla nekaj moram i uzeti jer inače dok izlazim iz dućana osjetim rafal pogledom na leđima itd.
    Volim biti opuštena i da su takve i prodavačice, ako nije tako za sekundu sam vani...

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma najpametnije ste, nema se tu što dodati !

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    a ja uopće ne lajkam ovo sprdanje sa lili, žene zbilja nekad ispadaju lešinarke
    Dijana, svaka čast da si se usudila ovako komentirati, ja gledam i ne vjerujem vlastitim očima nisam se uopće htjela spuštati na ovu razinu komunikacije,al kad si ti već komentirala samo ću kratko upitati Flopicu da mi odgovori na 2 pitanja:
    1. imam li ja pravo imati svoje mišljenje (drugačije od tvog)? DA ili NE
    2. Smijem li ga naglas reći? DA ili NE

Ne trebam ja tebi ništa argumentirati ali valjda smijem reći jel' mi se nešto sviđa ili ne.

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    kužim u arh. struku, to što je MM arhitekt pa se dosta pogotovo u "modernija" zdanja.
    Starina koja se ne održava mi je hmmm....ne lijepa mom oku

ajme Lili zamisli, i moj muž je pravnik
    i ja mislim da ti nisi u pravu
    jer dosta se kužim u pravnu struku
    i odmah znam kad netko ima krivo
    ovaj post osim što je na razini djece u 1. osnovne i totalno sprdanje s nekim(u ovom slučaju sa mnom), također je krajnje neumjesan i bezobziran.

Zato molim te oladi od mene i kao što reče V&N mama ovdje očito ne smiješ drugačije razmišljati jer je netko "dežuran" da te uvjerava kako si u krivu a taj "netko" je u pravu. Bezveze.

P.S.
    Meni je inače puno bolji H&M u areni jer je prostraniji i iima dječji odjel

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja ću samo napisati da sam prvi put sada ušla u h&m, nikad prije nisam bila :izrod:
    I ništa mi se nije svidjelo što sam vidjela, niti bih stajala u redu za kabinu i čekala ne znam koliko dugo.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Lili smiješ imati mišljenje
    smiješ ga izreći naglas
    smiješ imati mišljenje drugačije od mojega
    ali da ti budem do kraja iskrena
    čini mi se da to uopće nije bilo tvoje mišljenje
    neg od muža arhitekta
    a to mi je izvan razine prvog, drugog i bilo kojeg razreda
    i ne, ne sprdam se s nikim
    nego govorim i pišem ono što mislim
    i reagiram na napisano onako kako je meni to zazvučalo
    eto

ukoliko se itko osjetio loše zbog mog komentara samo
    ću reći da to nije moja namjera i ovim sam završila.
    hvala na pažnji
    Posljednje uređivanje od flopica : 22.04.2011. at 16:02

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

slažem se sa flopicom.

doći i svisoka reći kako je netko blizak neke struke, pa se onda i taj nalazi kompetentnim da popljuje sva naša mišljenja i dojmove je puno neukusnije nego ostali komentari.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Lili, ajde ti još jednom pročitaj svoj post.
    Pa ćeš shvatiti zašto smo ga komentirale.
    Svakako ne zato jer imaš drugačije mišljenje.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

smiješ ga izreći naglas
    ali da ti budem do kraja iskrena
    čini mi se da to uopće nije bilo tvoje mišljenje
    neg od muža arhitekta
    a to mi je izvan razine prvog, drugog i bilo kojeg razreda
    i ne, ne sprdam se s nikim
    nego govorim i pišem ono što mislim
    i reagiram na napisano onako kako je meni to zazvučalo
    eto
    S ovim se potpuno slažem.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

da baš tako, vi najbolje znate, iz tog razloga su druge forumašice primjetile sprdanje, što drugo reći nego u pravu ste.

ako je itko kritizirao ičije mišljenje, jasno tko i čije, al stvarno ne želim ulazit u daljnje rasprave na ovu temu i objašnjavat (pogotovo flopici da to nije mišljenje mog muža nego moje, helloo...no comment!)

ajd da si ne kvarimo uskršnje blagdane, vi samo kudite što želite,a ja i dalje smijem reći da mi sve to ljepše izgleda danas nego kako je bilo prije godinu dana. That's it.

i da možda neki nemaju puno vremena za komp (ajd sad i ovo iskomentirajte) jer su trudni i imaju drugo malo dijete pa samo brzinski napišu ukratko što misle ne razmišljajući da će im netko secirati svaku riječ i na kraj use sprdat s rečenim.

sretni vam Uskršnji blagdani!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

smiješ ga izreći naglas
    ...
    ukoliko se itko osjetio loše zbog mog komentara samo
    ću reći da to nije moja namjera i ovim sam završila.
    hvala na pažnji
    hvala na ovom zadnjem, nadam se da smo to sad rješili.
    I da će kupovat tko hoće,a tko neće, neće.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Whatever.

Da stvarno ne ulazim u ove detalje s djecom ili bez nje. Sretan i tebi Uskrs.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

da baš tako, vi najbolje znate, iz tog razloga su druge forumašice primjetile sprdanje, što drugo reći nego u pravu ste.
    Ma neee, ti najbolje znaš, jer je tm arhitekt.

Mi smo neznalice, lešinari i nemajke...

P.S. Jednu forumašicu koja je primjetila to sprdanje ne treba pisati množini

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja bih kupovala u bilo kojem HM-u a nikak do njega Za mene i dalje ko da je u Austriji...

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ne želim nikog uvrijediti, nego bi bilo zgodno da ako se spominje arhitektura da nam se pokuša objasniti zašto je nešto dobro ili loše.
    ja sam projektantica i na arhitekturu reagiram na tzv. inženjerski način: ako arhitekt stavi stalkleni pod u obiteljskoj kući ili nešto slično samo ću kolutati očima, zato jer nemam pojma zašto je to dobro - znam samo da je loše jer meni izaziva problem provlačenja instalacija.
    znači ne mislim da je nužno ta zgrada na cvjetnom trgu loša, nego nemam pojma zašto bi bila dobra niti s arhitektonskog niti urbanističkog pogleda.
    lili, reci što je dobro, većina nas smo svakakovih struka i nije nam jasno?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

bok mamitzi,

možda drugom prilikom, malo mi je prisjela tema ne da mi se u rasprave.
    Vidim da si i ti praktična (kao i ja, MM baš i ne), kužim o čemu pričaš.

Morat ću poslati i muža jedan dan na Cvjetni da i on pogleda novi centar i kaže mi mišljenje, baš me zanima što će on reći.

Vjerujem da njemu baš i neće biti nešto vau...al meni je bolje nego ono što je bilo prije.zašto? možda objasnim drugom prilikom, kad se vratim s vikenda, pakiramo se sutra za produženi vikend za Cres i ne mogu dočekat da dam krilima vjetra...uh, more, uživancija i odmor.

Uživajte drage moje, odmorite se u obiteljskom okruženju gdje god bile!

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

sad sam sigurna da je tvoje mišljenje samo tvoje
    jer muž Cvjetni nije ni vidio
    sretan Uskrs i put
    i odmor i sve
    uživaj i za nas!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja bila u H&M na Cvjetnom ali nisam ništa kupila
    Izvana mi centar nije lijep, a pogled s ulaza na hodnik me je totalno odbio da uopće uđem u njega.
    Što se tiče H&M zbog položaja i otvorenosti prema Cvjetnom imala sam osjećaj da sam na placu i nekako mi uopće ne vuče na dućan u kojem ću se skidati u kabini.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih kupovala u bilo kojem HM-u a nikak do njega Za mene i dalje ko da je u Austriji...
    x
    S tom razlikom da ću sad kad su došli u Hr barem moći naručivati preko neta, uskoro nadam se jer obožavam njihove stvari za djecu, a to mi nije problem naručivati (ionako ni u butizi ne isprobavaju robu).
    A još ne moram ni gledati ružnu zgradu s hm-om u svom gradu

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo, i ja sam pogledala taj centar, doduše samo izvana - vjera mi ne dozvoljava da uđem.

Užas. Kao u nekom njemačkom provincijskom gradiću. Baš tužno i nedostojno Zagreba

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

iksam sanju

i moram priznati da me osobno vrijeđa kad netko tko nije iz zg piše da mu se više sviđa centar cvjetni od zgrade koja je ranije bila tamo. to je bahato, baš kao da ja dođem splićanima objašnjavati da im je nova riva puno bolja od stare.

mm nije arhitekt. ali ja jesam. i znam da jedan broj arhitekata ima pozitivan stav o toj zgradi, a jedan broj ima negativan stav. struka je, što bi se reklo, podijeljena. na stranu užasnog i lošeg projekta, din don, podsjećam forumaše da je izgrađen na temelju kršenja zakona. kome je to ok, svaka čast.

TINAZG avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Bila jednom, čisto da vidim jer niti inačle nemam običaj kupovat u centru, za neme je zakon CC1, WG i sl... tako da ću vjerojatno kupovat samo u Areni, a na Cvjetnom ionako nema dječje robice što me više zanima... Centar mi je tak, ne uklapa se uz zgrade okolo, ali se slažem da su prije bile tamo koma zgrade a tek dvorišta... cure moje ja radim u centru i pogled mi puca na ta recimo dvorišta, koma.. recite kaj hoćete ali da je neznam kakav stan, ja tu ne bi mogla živjet... bjeda živa...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa Vidi poruku
    iksam sanju

i moram priznati da me osobno vrijeđa kad netko tko nije iz zg piše da mu se više sviđa centar cvjetni od zgrade koja je ranije bila tamo. to je bahato, baš kao da ja dođem splićanima objašnjavati da im je nova riva puno bolja od stare.

Moram priznati da ovo ne razumijem ni uz najbolju volju. Šta tebe ima osobno smetati ako ja, koja nisam iz Zagreba, kažem da mi se sviđa Centar Cvjetni? Ili Riva u Splitu? Ili bilo koje novo zdanje u bilo kojem gradu? A meni se Centar Cvjetni sviđa. I ne vidim razloga da se netko vrijeđa na moje mišljenje.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj MobyD prvotno napisa Vidi poruku
    Moram priznati da ovo ne razumijem ni uz najbolju volju. Šta tebe ima osobno smetati ako ja, koja nisam iz Zagreba, kažem da mi se sviđa Centar Cvjetni? Ili Riva u Splitu? Ili bilo koje novo zdanje u bilo kojem gradu? A meni se Centar Cvjetni sviđa. I ne vidim razloga da se netko vrijeđa na moje mišljenje.
    samo X na MobyD.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

sviđa ti se bespravna gradnja?

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj sladjanaf prvotno napisa Vidi poruku
    sviđa ti se bespravna gradnja?
    sladjooo totalno si out, bespravna gradnja je glavni trend u hrvatskoj!

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

a ne znam šta ti nije jasno, meni je kristalno jasno.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kao u filmu "A few good men".

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pa daj objasni mi, da i meni bude jasno .

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ovo "sviđa mi se centar" govori o estetskom sudu kojeg netko daje o Cvjetnom,ne o pravnoj pozadini,papirima, sporovima,Horvatinčiću itd.
    Zašto netko ne bi imao pravo da mu se sama građevina,izvana i iznutra sviđa? Zato jer je nastala uz puno malverzacija? Ma dajte.

I naravno da svatko ima pravo na svoj ukus,sviđa mu li se ili ne.
    I Splićani i Gospićani i Zagrepčani i oni koji nikad nisu ni bili u Zg.
    Ako struka ima pravo na podijeljenja mišljenja o estetskom uspjehu projekta,uspješnosti/neuspješnosti interpolacije, ne znam zašto i laik ne bi imao pravo na mišljenje.

No, druga stvar je što se ovdje smatra da na stav imaš pravo samo ako si prosvjedovao protiv centra.
    Vjerojatno i među prosvjednicima postoje podjele na one koji su bacali jaja,one koji su žviždali i one koje je odvela marica....

podjele...podjele...

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

X na rosu

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

a vjerojatno ste u pravu, ali mene to ipak iritira, možda sam u pms-u.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

joe, pa i ti si u pravu.

ako govorimo o "fizičkom izgledu" objekta, trga... naravno da i Marsovac ima pravo reći sviđa li mu se ili ne.
    ali samo oni koje je ova nepravda ubola u srce (ako apstrahiramo od izgleda i govorimo o načinu na koji je izvojevana papirologija), onda razumijem što ti smeta.

kao što bih doista i uvela pravilo da gradonačelnik jednoga grada mora imati i pozadinu toga grada, a ne doći "jučer" i glumiti "osloboditelja"

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

hvala ti, apri, imam problema sa artikuliranjem mišljenja...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nije problem u tome imas li ti pravo reci da ti se nesto svidja ili ne, problem je - sad govorim opcenito, ne mislim na tebe osobno - kada netko izvana dodje kaze "ali ionako VAM je ono prije bilo ruzno, a sada je konacno lijepo". To patroniziranje stvarno zaboli i povrijedi ljude koji u srcu nose neki drugi Cvjetni, onaj otprije transformacije koju je dozivio jos 90-ih. Cijena te navodne ljepote nekima je neprihvatljiva iz razloga za koje oni koji izvana tvrde da je lijepo jednostavno ne znaju pa ih ne mogu niti razumjeti.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Evo, ovako kao Danka_.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

joj, Danka_, kako si ti to lijepo rekla

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

baš tako! to sam htjela reći, nažalost nisam uspjela. bravo danka

bauba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

neću kupovati ništa na cvjetnom. niti mi je usput niti me mami više taj trg koji je ruku na srce uništen. i okolnosti u kojima je sve bilo od samog početka... ako se i to sve dozvolilo, što je slijedeće? a da je narod ovca, jest-bez uvrede, govorim onako, da se nitko ne prepozna...

NetkoMiOteoNick avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Dozvoljavalo se u našoj državi koješta i prije, dozvoljavat će se i ubuduće. Horvatinčić nije u tom smislu ništa posebno.
    A bilo bi lijepo živjeti u pravnoj državi.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj NetkoMiOteoNick prvotno napisa Vidi poruku
    A bilo bi lijepo živjeti u pravnoj državi.
    O, da!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa Vidi poruku
    O, da!
    X.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

unutra nisam usla. procelje u estetkom smislu mi je bolje nego sto sam ocekivala. (mada se kuca naravno ne moze usporediti sa hotelom dubrovnik od 2xfilipovic, ipak je podrecca podrecca).
    medutim izgled kuce (unutra nisam bila pa ne mogu komentirati, ali mi je par ljudi koji su radili na projektu reklo, da se projekt prilicno razlikuje (i to u losijem) smislu od natjecajnog rada, posto su se mnoge okolnosti, dozvoljeni gabariti i slicno izmjenili) igra u cijeloj prici sporednu ulogu.
    potpisala bih sve sto su joe i jos neke cure napisale o korupciji, nepostivanju pravne regulative, odnosu prema javnom prostoru i slicno.
    te bih dodala da i na samom pocetku za projekt takve vaznosti u centru grada nije raspisan javni nego samo pozivni natjecaj. to je vec bio presedan koji je vrlo ruzno "mirisao". i u javnom natjecaju investitor moze pozvati odredene arhitekte odnosno projektne urede, ako zeli.
    no za sve to je "odavno prosao voz"

no ono sto je mene dodatno zgrozilo ovaj vikend kad sam bila u zagrebu jest kao predjelo:
    oni strahotni drveni kucerci na jelacicevom trgu. (gora je bila jedino ona satorsko-paviljonska konstrukcija za bozic i novu godinu)
    te kao glavno jelo:
    cijeli cvjetni trg natrpan sa kaficima, nekakvim satorima (ako je i od ekologa, strasno je), kioscima, voditeljica nekakve nagradne igre vice u mikrofon, sve nagruvano, tako da se uopce ne moze proci.
    doslovce svi kafici i na cvjetnom i u bogovicevoj i okolnim ulicama i vani pustaju preglasnu glazbu, tako da se od te sve zvucne kakofonije, te vizuelnog varsara uopce ne moze sjesti na kavu.
    doslovce sam bila uzasnuta tim, oprostite mi na izrazu i neka se ne uvrijede seljaci kao zanimanje, poseljacenjem cvjetnog trga.

pa gdje je nesto onaj sarmantni mali trg sa cvijecem, djecom, atmosferom, gdje se je moglo i prosetati i popiti kavu i protrcati s djetetom? zaista je bio lijep i vrijedan urbani ansambl. i bas je odgovarao mjerilu sredista zagreba.
    jos pred par godina smo u parizu naisli na par trgova koji su nas bas podsjetili na cvjetni.

a sada samo jos cekam caplje, cipke i daru bubamaru.

i ne, nisam nostalgicna u negativnom smislu. naravno da se grad mora mijenjati i razvijati, naravno da su unutrasnosti donjogradskih blokova bolna tocka, te da bi se iz njih puno moglo izvuci.
    arhitektura i urbanizam moraju biti odraz svog vremena i kroz inteligentne promjene, prenamjene, interpolacije kontrastom grad ostaje ziv i vitalan.
    ali ovo sve na cvjetnom i oko cvjetnog nije ni inteligentno, ni vitalno, ni suvremeno.

necu ni spominjati garazu, koja naprosto navlaci promet u ionako zaguseni prostor centra grada, koji nije projektiran za tako jaki promet, te je u smislu odrzivog razvoja, te strategije smjestanja garaza na obodima donjeg grada kao dio te strategije, prilicito zastarjeli koncept.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa Vidi poruku
    O, da!
    za promjenu...

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

još sitnica
    nisam iz Zagreba, niti ga nosim u srcu onako kako
    ga nose oni koji su u njemu rasli i odrastali

al mi je sasvim razumljivo da ti koji su
    na tom trgu proveli prekrasne dane svog djetinjstva,
    mladosti pa i starosti osjećaju tugu i srdžbu
    i ljutnju i bol.

jer je netko došao i porušio sve ono što
    njima simbolizira njihov život,
    njihova sjećanja na neke drage dane
    njihove uspomene
    i to ljude boli
    a izgled zgrade je trenutno sasvim sporedna stvar
    tako ja to kontam

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

a izgled zgrade je trenutno sasvim sporedna stvar
    Pa da, kao i ponuda u HM-u, kvaliteta njihove robe itd. itd.

Stvar je u bespravnoj gradnji nasred našeg glavnog grada. I meni je upravo neshvatljivo kako nekim ljudima to ne smeta. Ili ih nije briga

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    kao što bih doista i uvela pravilo da gradonačelnik jednoga grada mora imati i pozadinu toga grada
    Razumijem što si htjela reći, ali ne znam kako bi ovo bilo provodivo... tj. što bi točno značila "pozadina tog grada" (do koliko koljena unazad, opet, da li bi samo život tu bio kriterij. Mislim da i "dotepenci" (neki) mogu i obogaćivati neku sredinu, kud bi završili kad se nitko ni sa kim ne bi miješao... i evo....nemam pojma ništa o tom slučaju, ali bilo mi je milo oko srca na onog crnačkog gradonačelnika u Sloveniji, on vjerojatno nema pozadinu tog grada, ma što to podrazumijevalo, ali nije vjerojatno nije nastupao kao nikakav osloboditelj.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ina33, potpisujem.

Jesi mi dobro? Kako Anči? obično te susrećem na drugoj temi, lijepo te čuti i ovdje.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

još sitnica
    nisam iz Zagreba, niti ga nosim u srcu onako kako
    ga nose oni koji su u njemu rasli i odrastali
    x
    ali muž mi je iz zagreba

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu