ja se sada razmisljam da otkazem ove preschoolians... toliko dugo cekam, ima noga da nam poraste dok stignu.
kakve su sanse da smo i broj pogodili.. vidim nisu vam neka iskustva ni sa kvalitetom..
nisam na vreme pitala na pravom mestu..
ja se sada razmisljam da otkazem ove preschoolians... toliko dugo cekam, ima noga da nam poraste dok stignu.
kakve su sanse da smo i broj pogodili.. vidim nisu vam neka iskustva ni sa kvalitetom..
nisam na vreme pitala na pravom mestu..
istina je da se poderu od nošenja, ali dijete će ti biti oduševljeno hodanjem u tim cipelicama, pa mislim da ih se ipak isplati uzeti
moja L. bi se naljutila kad bi joj samo ponudili da obuće druge cipelice umjesto Preschoolians, mislim da to dovoljno govori o tome koliko su udobne
i sad obožava ovaj drugi par koji nosi te nam se zasad nisu poderale jer su runners i imaju deblji đon od walkers
Pozdrav svima!
Trebala bi mi mala pomoć vezano za Preschoolians cipelice, budući sam imala loše iskustvo s naručivanjem istih iz Austrije (ukratko-stigle nisu), pa bi ih sad naručila preko trgovine koju spominjete u Karlovcu. Međutim, na broj telefona se danima već nitko ne javlja, a beba hoda već 3 dana samostalno, panika!A baš sam zapela za Preeschoolians.
Zamolila bih mamu tinu55 da napiše, ako ima informaciju, o načinu naručivanja tih cipelica iz te trgovine u Karlovcu, odnosno da li uopće dostavljaju i kako ih naručiti, budući niti na mail ne odgovara nitko već danima?
Unaprijed zahvaljujem.
Hvala puno!![]()
Puno hvala! Vjerojatno ćemo ljetne onda Pediped naručiti, a do jeseni ćemo napraviti izlet do Karlovca, ako ne budu htjeli slat!![]()