Pokazuje rezultate 1 do 50 od 233

Tema: dr. Richter o dojenju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pa da, ok, ako su to jedine mogućnosti. Nasreću, ima i stručnih, zainteresiranih i pristojnih nepaničara . Pedijatri rade sa širokom populacijom i dobre komunikacijske vještine su im prilično važne za posao, jer dijete liječe u suradnji s roditeljem. Ako i ima roditelja kojima paše da se netko na njih otrese kad postave glupo pitanje, vjerojatno ćemo se složiti da većini ne paše.
    Posljednje uređivanje od vertex : 04.05.2011. at 11:12

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kad bi imala tako komplicirano i fatalno zdravstveno stanje da mi treba House, išla bi Housu, jer mi ne bi bilo druge. Kad bi postojao netko normalnijeg ponašanja, a s istim rezultatima, išla bi tome. Ovdje ipak govorimo o kompetencijama koje ima veći broj liječnika.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Pa da, ok, ako su to jedine mogućnosti. Nasreću, ima i stručnih, zainteresiranih i pristojnih nepaničara . Pedijatri rade sa širokom populacijom i dobre komunikacijske vještine su im prilično važne za posao, jer dijete liječe u suradnji s roditeljem. Ako i ima roditelja kojima paše da se netko na njih otrese kad postave glupo pitanje, vjerojatno ćemo se složiti da većini ne paše.
    X potpis,potpis

iskreno ne shvaćam psihički profil ličnosti kojemu odgovara "da ga netko spusti na zemlju" na takv bahat i bezobrazan način kao dr.Richter

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    iskreno ne shvaćam psihički profil ličnosti kojemu odgovara "da ga netko spusti na zemlju" na takv bahat i bezobrazan način kao dr.Richter
    Pa s obzirom da sam nedavno imala iskustvo s pedijatricom koja mi je dijete za bezveze htjela slat po bolnicama i toliko me iživcirala (to je bilo neposredno nakon poroda) da sam se uspjela razboljet dosta gadno, da, radije bih doktora koji je skuliran. S tim da nisam ja implicirala da je dijete bolesno, samo doktorica - i nije me slušala kad sam je uvjeravala da je beba zdrava (a bila je).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •