-
Ajme, apri, ali hrana mora bit bar donekle zanimljiva. Znam kako vi doma jedete, ali većini ljudi je to ubitačno dosadan meni. Ako ćeš iti malo duha unijet u kuhanje, onda to nikako nije 10 minuta. Onda, meni su od ogromne, ogromne važnosti izlasci na zrak i kretanje. Ja kad u dan ubacim mužev zahtijevan posao, moj sada zahtijevan posao, šetnju od sat i po-dva, kućne poslove koji su na nivou održavanja nužnog, potrebu da nam dani ne prolaze u nervozi što ne stižemo ništa - nije mi kuhanje peace of cake, nije nikako. Ako ga stavim na pijedestal i sve podredim njemu - da, naravno, onda možemo govorit o odabiru. Ali toliko je još bitnih odabira u danu, bitnih i za život i za zdravlje...
Ovo o needuciranosti se slažem, do kraja. Tim je i teže s prehranom funkcionirat kako treba, jer običaji ti idu u kontru.
A gledaj, sama kažeš: "naši odabiri nas koštaju i živaca i vremena i zdravlja". Upravo o tome se radi: ako nas odabir zdravog života na kraju košta narušenog zdravlja, a onda smo malo upali u paradoks...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma