Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: Prijevremeni polazak u školu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj emira prvotno napisa Vidi poruku
    Isto tako, o tome da li je dijete spremno ili ne procijenit će kompetentne osobe.
    Ovo mene brine.
    Naše testiranje se sastojalo od pisanog testa u trajanju od 45 minuta. I ništa više. Nikakav razgovor s pedagogom, psihologom...
    (kod doktora još nismo bili)

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ovo mene brine.
    Naše testiranje se sastojalo od pisanog testa u trajanju od 45 minuta. I ništa više. Nikakav razgovor s pedagogom, psihologom...
    pa to sam i ja čula, i upravo zbog toga otvorila ovaj topic, da ukoliko je upisna kvota popunjena "redovnim" prvašićima, da kriterij ocjenjivanja pri prijevremenom upisu nije baš "korektan".
    E sad, da li se radilo o stvarnim činjenicama ili povrijeđenom egu roditelja čiju su djecu odbili, ne znam...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo mene brine.
    .. a testiranje je bilo kod psihologa ili...?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj no@ prvotno napisa Vidi poruku
    .. a testiranje je bilo kod psihologa ili...?
    Pretpostavljam da je bio psiholog u pitanju. Gospođa se nije predstavila "titulom".
    Šestero djece je bilo u razredu istovremeno.
    Obzirom da je Lovre jedva ostao na testiranju (nakon plakanja i ostalog folklora), bila sam cijelo vrijeme ispred učionice pa sam "slušala" test.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku
    Pretpostavljam da je bio psiholog u pitanju. Gospođa se nije predstavila "titulom".
    Šestero djece je bilo u razredu istovremeno.
    Obzirom da je Lovre jedva ostao na testiranju (nakon plakanja i ostalog folklora), bila sam cijelo vrijeme ispred učionice pa sam "slušala" test.
    možeš tražiti razgovor i povratnu informaciju o rezultatima testiranja (osobito s obzirom na separacijski problemčić)
    testiranje u skupini je inače odličan način provjere spremnosti za školu (jer je najsličnije uvjetima u razredu), ali je nespretno upravo zbog davanja povratne informacije roditeljima . naime, treba istestirati 6 djece, ispraviti testove za sve njih i sa svakim roditeljem porazgovarati (dok ostalih 5, u tvom slučaju, strpljivo čeka svoj red i jedva čeka da vrati dijete u vrtić pa na posao)

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Danas bi trebali biti izvješeni "rezultati" i termini za individualne konzultacije. Svakako ću otići na razgovor.

Dok je Lovre plakao, napomenula sam gospođi da smo tražili odgodu i ona je (barem sam ja to tako doživjela) kimala glavom s odobravanjem. Nakon što je testiranje bilo gotovo, a ona predavala ostalu djecu rodteljima, usput mi je dobacila da na osnovu njegovih testova neće dati odgodu.

Napisat ću kako je prošlo.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Prošlo je.
    Odgodili smo školu.

Očekivala sam nekakve "konzultacije" ali to se nije desilo.
    "Vi ste tražili odgododu? Onda ćemo odgoditi."
    I to je bilo sve.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •