Pokazuje rezultate 1 do 50 od 879

Tema: Trudnice 2011 (dvojke,trojke...)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

tibi legendo, još stvarno malo brojiš!
    love, i ti si dobro izdržala
    ninočka, nakon ulaska u 7. mjesec svaki dan je sve teži, zar ne?
    ja sam do 7. mjeseca bila poprilično pokretna i okretna trudnica, doma sam kuhala, prala sude, rastla bi robu, ostalo mi m nije dao da radim. a sad mi je teško ručak skuhat. sad uglavnom ležim. to mi najviše paše.
    nato jel ti netko od dr predložio mirovanje ili samo misliš na smanjenje aktivnosti? ako je smanjenje aktivnosti možeš raditi samo ovo što sam napisala i u ranoj trudnoći, ako si dobro zatvorena, šetati se po pola sata dnevno jer poslije nećeš moći.
    ja se, što se micanja tiče, vodim onom mudrosti - šetala sam se dok mi ne bi postalo teško ili neugodno. trebaš slušati svoje tijelo i ne forsirati se.

evo sad je na opri gostovala žena koja je rodila petorke - ne mogu zamisliti niti kako je sa trojkama lol

TRUDNICE U 2011.g. (termini poroda)

Tibi - 04.06.2011.
    sbonetic - 04.07.2011.
    vilenjak - 05.07.2011.
    love2me - 05.07.2011.
    nina1 - 10.07.2011.
    ninochka28 - 19.07.2011.
    pinky - 04.08. 2011.
    aneri - 13.08. 2011.
    ivanova - 26.08.2011.
    blizanac - 14.10. 2011.
    fresia - 14.10.2011.
    makica - 16.12. 2011.
    arizona311- 23.12.2011.
    ANGEL_26 - 23 .12. 2011.
    nata - 28.12.2011.
    bugaboo - 31.12.2011.

MAME U 2011.:

sandric 16.2.
    denny 11.4.
    dragoness 21.4.

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Pinky koliko sam uspjela shvatiti imaš istu situaciju ko ja...moje bebe su od početka trudnoće cijelo vrijeme za tri tjedna rastom i kilažom veće i to je sada u 30 tj. oko 1800 g po komadu a još ima dosta vremena do kraja, a ja već sada imam osječaj da ću sutra roditi koliko je to teret...hodanje mi se svodi na 5 min nakon kojih mi treba dva sata da dođem k sebi od bolova u leđima i preponama ahhh što sam prokukala

meni je dr. rekao da izdržim do 34 tj. i čisto sumnjam da ću puno više dogurati ako bebe ovako nastave rasti

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ninochka28 prvotno napisa Vidi poruku
    Pinky koliko sam uspjela shvatiti imaš istu situaciju ko ja...moje bebe su od početka trudnoće cijelo vrijeme za tri tjedna rastom i kilažom veće i to je sada u 30 tj. oko 1800 g po komadu a još ima dosta vremena do kraja, a ja već sada imam osječaj da ću sutra roditi koliko je to teret...hodanje mi se svodi na 5 min nakon kojih mi treba dva sata da dođem k sebi od bolova u leđima i preponama ahhh što sam prokukala

meni je dr. rekao da izdržim do 34 tj. i čisto sumnjam da ću puno više dogurati ako bebe ovako nastave rasti
    jups, i moje su legendice 3 tjedna naprednije
    ajme, jel mi zato rekao da nam je cilj izdržati 3 u 1 do 34.? a sve ostalo da je bonus... to je tako brzo!!! panika...

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    jups, i moje su legendice 3 tjedna naprednije
    ajme, jel mi zato rekao da nam je cilj izdržati 3 u 1 do 34.? a sve ostalo da je bonus... to je tako brzo!!! panika...
    ako ostanu duže bit će pravi kapitalci naravno da je bolje što duže ali ja tak jedva čekam da ih vidim i nikak da dočekam taj 34 tt a i toliko mi je teško da nekak nemrem niti zamislit da ću zdurat do 37 tt...baš sam grozna

nata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    123

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    nato jel ti netko od dr predložio mirovanje ili samo misliš na smanjenje aktivnosti? ako je smanjenje aktivnosti možeš raditi samo ovo što sam napisala i u ranoj trudnoći, ako si dobro zatvorena, šetati se po pola sata dnevno jer poslije nećeš moći.
    Pa da. "moji" doktori (MPO-vac i primarni ginekolog) savjetovali su mi strože mirovanje bez ikakvih kućanskih poslova do 12tt. Ja se stvarno osjećam super (da pokucam u drvo), možda zato jer se stvarno držim njihovih savjeta...većinom dana se izležavam + kratke šetnjice po dvorištu. A da nemam svako malo tih valova mučnina nebi ni znala da sam trudna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •