-
Mi smo skoro 15 mjeseci i dalje nam je večera jednolična - uglavnom griz (pšenični, ostale baš ne voli) ili palenta na mlijeku, ponekad jogurt s malo kruha (s voćem nema šanse), ali pojede i ostatke od ručka ili ako smo imali neki desert koji on voli, npr. pitu od jabuka, neki dan tortu od sira. Nekad mu dam namaz (opet ili sirni ili putar) pa s malo mlijeka ili jogurta.
Nas muči doručak, tj. nedostatak istog. Malac naime spava cijelu noć i ujutro prvo dobije bocu AD-a (to bude između 7 i 8). Onda više nije gladan i iako sam pokušala uvaliti bilo kakav doručak oko 9 on jednostavno neće. Sljedeći obrok nam je voće (ponekad samo, ponekad sa žitaricama) i to tek oko 10,30. Jednostavno ne znam kako izbaciti ovu bocu, a iskreno i ne bih jer preko dana pije jako malo tekućine tako da barem s tim mlijekom dobije nešto. I što mu uopće probati dati za doručak kad za večeru uglavnom jedemo žitarice, isto to? Jaja sama ne voli, mogu mu uvaliti samo s nečim drugim, npr. nekim povrćem, svježi sir neće, ne voli čak ni dječje kekse, on bi samo griz i žgance.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma