Kod nas, srećom, nema ostataka od ručkaMalac sve smaže!
Možeš li mi, molim te, reći što je to ''bareno'' jaje? Je li to kuhano?
Mi zasad jedemo samo žumanjak.
Kod nas to trenutno izgleda ovako:baš sam nešto slično htjela pitati!
mene zanima cjeli dnevni meni 11to mjesečne bebe. i zanima me koje sve namirnice dajete.
U 8.30 imamo doručak (griz (pirov, ječmeni ili pšenični) ili pahuljice (pirove ili ječmene) sa voćem ili palenta s jogurtom/mlijekom)
u 12.30 je ručak (meso, žitarice (riža, proso, quinoa, amaranth...) i povrće (najčešće korabica, mrkva i brokula koju jako voli)
u 16.00 dojimo
u 18.30 je večera i tu mu uglavnom dajem obrok sličan doručku, eventualno (domaći) voćni jogurt ili voće s pšeničnim klicama ili suho voće i keks....kao što sam rekla, donedavno sam dodavala one instant pahuljice, no na Forumu se dosta pisalo kako su pune šećera...a jučer čitam na Coolinarici ''hvalospjev'' čokolinu kojeg je napisao nutricionist (I. Kulier)Malo sam zbunjena, ali, svejedno, vjerujem da taj čokolino ipak ima previše šećera za svakodnevnu konzumaciju. Od tih instantica priznajem samo rižine pahuljice - na njima piše 99,9% rižina krupica
Prije spavanja, naravno, dojimo, a ponekad i po noći, zna se probuditi gladan oko 5h ujutro...ali, sve rijeđe....no, to ne znači da spavamo cijelu noć
Tattoo, slažem se s ostalima - ta boca mlijeka je njemu itekako obrok.