Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: čaj u vrtiću

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

po meni je bolje da piju presladak čaj od šipka nego, recimo, cedevitu... ili neki sok na razrjeđivanje... i ako je to jedini šećer koji dobiju tijekom dana, onda nije niti tako strašno...

ja doma po zimi često radim čaj od šipka, pogotovo po zimi, ali ga sladim medom i sv ga jako volimo. Za ove toplije dane fino mi je kad se nakon što provrije šipak, unutra ubaci malo mente i ugasi vatra - jak je osvježavajuć, pogotovo ako se još stavi dosta limunovog soka, mljac

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj janiczsa prvotno napisa Vidi poruku
    po meni je bolje da piju presladak čaj od šipka nego, recimo, cedevitu... ili neki sok na razrjeđivanje... i ako je to jedini šećer koji dobiju tijekom dana, onda nije niti tako strašno...
    moja je u vrtiću naučila piti cedevitu, čaj u granulama, i sok na razrjeđivanje
    uz to, naučila je što su kiki bomboni, lizaljke, razni keksići itd.

meni je slađi čaj najmanji problem u vrtićkoj prehrani, više me živciraju ostale stvari (šećerno i ino smeće) koje im se servira

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    moja je u vrtiću naučila piti cedevitu, čaj u granulama, i sok na razrjeđivanje
    uz to, naučila je što su kiki bomboni, lizaljke, razni keksići itd.
    Potpis! Ja sam valjda jedina ludjakinja koja za rockase nosi suho voce, Grancereale i eventualno Petit buere kekse...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •