Pokazuje rezultate 1 do 50 od 200

Tema: MPO i posao

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mirovanje od 14 dana nije pisalo na moje otpusnom pismu u MB. nitko to nikada nije rekao, prvi puta sam za to čula, tj pročitala, na ovom forumu. da li to ijedan liječnik službeno preporučuje?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj The Margot prvotno napisa Vidi poruku
    mirovanje od 14 dana nije pisalo na moje otpusnom pismu u MB. nitko to nikada nije rekao, prvi puta sam za to čula, tj pročitala, na ovom forumu. da li to ijedan liječnik službeno preporučuje?
    Da, većina. Piše ti na otpusnom u MB-u, pogledaj bolje - 14-dnevni bolniški staž, ali kad pitaš doktore kažu nije to baš nužno, kad pitaš sestru onda ona ono opušteno, čitajte, šetajte (ja uvjerena da to sve apsolutno nema veze - tj. da mentalni sklop nema veze, da je sve na embriju, možeš mislit pozitivno ili negativno koliko hoćeš, stvar je sreće i embrija što će bit).
    Posljednje uređivanje od ina33 : 19.05.2011. at 09:37

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj The Margot prvotno napisa Vidi poruku
    Meni moj mpo uvijek napiše preporuku 14 dana mirovanja i to za "običnu" inseminaciju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •