Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1243

Tema: Gdje boli neplodnost?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Kada sam išla prvi put na inseminaciju, već sam razmišljala o imenima o sve što trudnoća donosi, jer sam stvarno mislila da će to sve iz prve, haha stupid me! Ne dozvolim si više takve misli, ne zanimaju me imena, raspored kuće i sve ostalo, sada jedino molim Boga za malo sreće i puno snage da mogu prežit još jedan neuspijeh, jer ne mislim odustati!!!

Cana73 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Danas me sve boli i dusa i tijelo, koliko borbe za malu mrvicu, koliko padova zbilja covjek moze podnijeti i ostati normalan, eto tesko mi je danas i morala sam se bar ovako izjadati, koliko puta cu jos morati pasti, dignuti glavu i krenuti dalje, ja samo zelim jednu malu mrvicu i jednostavno ne zelim odustati.
    Sory na jadikovkama ali danas sam bas lose.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Ambra prvotno napisa Vidi poruku
    Kada sam išla prvi put na inseminaciju, već sam razmišljala o imenima o sve što trudnoća donosi, jer sam stvarno mislila da će to sve iz prve, haha stupid me! Ne dozvolim si više takve misli, ne zanimaju me imena, raspored kuće i sve ostalo, sada jedino molim Boga za malo sreće i puno snage da mogu prežit još jedan neuspijeh, jer ne mislim odustati!!!
    ovaj post kao da sam ja pisala...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •