Stranica 46 od 189 PrviPrvi ... 3644454647485696146 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,251 do 2,300 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Da, dvaput sedmično može jaje kuvano, salatu pravim sa maslinovim uljem, dinstam na malo ulja, meso spremam na grilu, na naglo.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Puno ti hvala na trudu što si napisala post! Sad samo trebamo krenuti u akciju!

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zašto jaje dva put tjedno?

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Valjda zbog holesterola. Meso se unosi svaki dan.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ali, kažem vam, to je opet verzija koja je napravljena za mene. U suštini bi bilo idealno da se za svakog pojedinačno napravi, jer se prethodno uradi kompletna krvna slika i na osnovu dnevnih potreba napravi jelovnik. Nije isto za sve. Jedne potrebe imaju žene koje doje, jedne one koje sjede na poslu, žene koje rade fizički posao ili žene od 50 godina. To sam rekla i na početku, najbolje bi bilo da se pojedinačno napravi.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

šamšita, a kolko ti je ona rekla kolko ima tu kalorija?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Što se jaja tiče, ja se ne mogu ufurati da su loša. Zadnja teorija o kolesterolu je da ako ga dovoljno ne unosiš hranom, da ga onda tijelo samo krene proizvoditi (i onda imaš povišeni kolesterol)..

Ametist avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

level 1 day 5 odrađen, ipak....jer nije mi se dalo nakon cijelog dana s klinkama al sam se natjerala...propisno se znojim

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Ametist prvotno napisa Vidi poruku
    level 1 day 5 odrađen, ipak....jer nije mi se dalo nakon cijelog dana s klinkama al sam se natjerala...propisno se znojim
    Ja odradila danas day 6. Ako me ne bude, umrla sam
    Ubi ova Jill.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    šamšita, a kolko ti je ona rekla kolko ima tu kalorija?
    Pojma više nemam. Tako sam smršala poslije prvog porođaja, uz striktno brojanje, a sad sam malo opuštenija, pa kod njje idem samo radi discipline. Sramota me da se izvažem i da nisam ništa baš skinula.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Šampita odlična taktika, to vaganje pred nutricionisticom, baš sam se nasmijala.
    ja jutros opet krenila sa Jill, ubacila i još neke vježbice za ruke koje sam našla na zdravojkravi i jedno 5 minuta leg magica(još uvijek nisam našla držač za ruke, al može se i bez njega).
    I uvela obaveznu večeru, večera oko sedam i to salatica. Obično neću večerat pa si u devet slažem sendvič.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Kosjenka, jesi li ti aktivno vježbala sa Leg magicom? Ja ga imam, ali planiram poslije 30 day shred da ga uključim. Ipak sam rodila prije četiri mjeseca, nešto se ne bih baš slamala odjednom.
    Meni su noge, guza i stomak kritični, pa me zanima kakvi su rezultati. Stanji li se?

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

uskoro se vraćam na posao i prosto me sram kolika sam pa se aktivno prijavljujem

jučer disciplina u pogledu prehrane, šetnja od pola sata, orbitrek pola sata i trbušnjaci.

danas orbitrek 10 min, šetnja 40 min.

Ametist avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

odrađen level 1 i sat vremena šetnja kolicima (čak smo tolko uspjele, pol sata je odspavala)

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Šampita prvotno napisa Vidi poruku

Kosjenka, jesi li ti aktivno vježbala sa Leg magicom? Ja ga imam, ali planiram poslije 30 day shred da ga uključim. Ipak sam rodila prije četiri mjeseca, nešto se ne bih baš slamala odjednom.
    Meni su noge, guza i stomak kritični, pa me zanima kakvi su rezultati. Stanji li se?
    ne nisam, nažalost sve moje vježbanje je da krenem i onda preskočim jednom, pa drugi put, pa stanem..al moja frendica je vježbala i to onak napamet(ja sam našla neki filmić kako vježbati) i stanjila je noge, guzu i trbuh ...

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Odrađen day 7, level 1.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mi non stop bolesni, na smjenu - nisam vježbala deset dana (( nikako da se oporavim od upale grla,jedva hodam... opet ću morati muskulfiber ispočetka grrrr dobra strana je što ne mogu ni jesti

Ametist avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ja mislim da danas pauziram, užasno me boli desno koljeno, i potkoljenica i list i tetiva...

imam i lijepe vijesti....-2cm na struku i trbuhu
    samo vaga je na istom, al kaj se može...ipak se nekaj vidi
    sutra se bacam na nmtz, pa kolko izdržim...

Ametist avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

zanima me ima li među vama još koja kompulzivna vagalica ko ja....svaki dan stanem na vagu i izbediram se i ma kakvi centimetri bili mene vaga ubije u pojam
    rekla mi je mama danas da bu mi bacila vagu u koš, da se ona nikad ne važe da se ravna po hlačama i po tome kak se ona osjeća...ali ja nemrem jer svaki dan očekujem da se u tih 3 mjeseca od poroda nekaj na vagi pomakne...ali niš

odradila pol sata nmtz s jill, mogla bi i sve al se mala plakala kraj mene

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

E ja danas nisam stigla. Nikako. Šanse nije bilo. Ali dobro, radila sam sedam dana u kontinuitetu, valjda je to OK.
    Ametist, a što si se prebacila na NMTZ? Ja nešto računam da odradim 30 day, pa da onda smišljam dalje.
    Btw, meni se čini da se nešto mijenja, nabolje. Ili sam ja to umislila...

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

i ja sam opsesivna s vagom, zasad mi je motivacija jer stalno gubim deke (ha,ha), jučer -1.2 kg, danas -0.5 kg, ali ide dolje jer imam jako puno viška. I jučer sam bila vrlo disciplinirana sa prehranom pa ide dolje. Trudim se imati 5 obroka, a ako već moram nešto jesti trudim se da su to jabuke, salata iitd.

I super mi je brojač kalorija na zdravoj kravi, em što izračuna kalorije, em što pokaže što ti nedostaje u prehrani, tipa meni jako nedostaje magnezija u prehrani, tj. ne unosim ga dovoljno, a ionako imam problema s tim, sad mi je jasno i zašto.

jutros smo maleni i ja biciklirali uz brijeg 35 min +10 min hodanja, on uživao ja zamrla, ali ok. Ako budem u stanju, još ću malo vrtiti orbitrek.

Ametist avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

šampita, radim ovu rotaciju:

DAY 1 - 30 DAY SHRED: LEVEL 1
    DAY 2 - 30 DAY SHRED: LEVEL 1
    DAY 3 - NO MORE TROUBLE ZONES
    DAY 4 - 30 DAY SHRED: LEVEL 1
    DAY 5 - BANISH FAT, BOOST METABOLISM
    DAY 6 - QUICK TROUBLE ZONES
    DAY 7 - OFF!

DAY 8 - 30 DAY SHRED: LEVEL 1
    DAY 9 - 30 DAY SHRED: LEVEL 2
    DAY 10 - QUICK TROUBLE ZONES
    DAY 11 - 30 DAY SHRED: LEVEL 2
    DAY 12 - BANISH FAST, BOOST METABOLISM
    DAY 13 - NO MORE TROUBLE ZONES
    DAY 14 - OFF!

DAY 15 - 30 DAY SHRED: LEVEL 1 & QUICK TROUBLE ZONES
    DAY 16 - 30 DAY SHRED: LEVEL 2
    DAY 17 - NO MORE TROUBLE ZONES
    DAY 18 - 30 DAY SHRED: LEVEL 1 & 2
    DAY 19 - NO MORE TROUBLE ZONES
    DAY 20 - BANISH FAT, BOOST METABOLISM
    DAY 21 - OFF!

DAY 22 - 30 DAY SHRED: LEVEL 2 & 1
    DAY 23 - QUICK TROUBLE ZONES
    DAY 24 - BANISH FAT, BOOST METABOLISM
    DAY 25 - QUICK TROUBLE ZONES & 30 DAY SHRED: LEVEL 2
    DAY 26 - OFF!

DAY 27 - NO MORE TROUBLE ZONES & 30 DAY SHRED LEVEL 1
    DAY 28 - BANISH FAT, BOOST METABOLISM & QUICK TROUBLE ZONES
    DAY 29 - 30 DAY SHRED: LEVEL 2 AND THEN LEVEL 1
    DAY 30 - NO MORE TROUBLE ZONES

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ojoj!

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Day 8, level 1. Urađen.

Ametist avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

bravo!
    meni na rasporedu bfbm, neznam kad ću stići to
    od 12.5. do danas po -2 cm u struku, bokovima, guzi, nogi, -5 cm u donjem dijelu trbuha i -1 u koljenu, još da se prokletnica vaga oće pomaknut....

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I dobro je da se vaga nije pomaknula, to samo znači da zamjenjuješ masno tkivo s mišićima - što je doooobro A mjere ti pokazuju da gubiš masno tkivo, gdje ćeš bolje?

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Bravo!!!
    A tebe, jesi čudna. Pusti vagu, vidiš da ti ide!!! Smršaćeš, nema šanse da ostaneš na istoj kilaži ako paziš šta jedeš i ako vježbaš. Samo se nemoj svako malo vagati. Ja vagu koristim kad primijetim da ide dolje
    Ja danas teško da ću stići da vježbam, imam upalu grla, najužasniju moguću. Dobila antibiotike jutros. Sve me živo boli.
    Ali, mogu vam reći da ova Jill stvarno ima efekta. Ja obukoh danas košuljicu za koju sam mislila da će još dugo stajati u ormaru, a na rukama osjetim promjene. Osjete se mišići, pa se svako malo pipkam

Ametist avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

šampita, super! žao mi je zbog prehlade
    ja odvježbala pol sata bfbm,i nisam više mogla
    napravit ću sad dva dana pauzu da odmorim koljena jer me stvarno bole, pa se vraćam na 30 day...još jedan dan level 1 pa prelazim na level dva
    slijedeće mjerenje je 12.6., a vaganje neznam, nikad najradije

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Na kraju ćemo se upoznati na izboru za miss super mama

Ametist avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

kaj vi napravite kad vas uhvati želja za, npr čipsom?
    il vas to nikad ne uhvati?
    et, ja sam bila ovisnik o slanim grickalicama, već nisam niš takvo jela tri tjedna od kad brojim kalorije, a sad me baš čopila želja

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

joj, mene sad šora čokolda, tako bih jednu. ali jedino pomaže to da je nemam doma, jer inače....pojela sam malo jagoda, ali to nije to.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Uzmi dva-tri čipsa ili dvije-tri kockice čokolade ako baš ne ide. Na kraju pojedeš tonu voća plus opet čips ili čokoladu. Ja danas pojela tri štrudlice (uaaaaa ja!) i baš sam happy.
    Ametist, nemoj me ubiti, vagala sam se. Od porođaja izgleda da sam smršala 12 kg, ali kod nutricioniste ću se vagati za pravi rezultat. Ne brini, ima toga jooooooš... zajedno ćemo se boriti.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

spunky125, vježbaš li ti? Pusti čokoladu, daj izvještaj

Ametist avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

othrvala sam se želji i nisam ga pojela bravo ja
    a kupuje ga moj dragi mužić, pa si on i mala tu i tam pogrickaju
    ali, eto, nisam jučer pokleknula

šampita, super!
    ja sam od poroda sve skinula i još iber dvije (sve skupa 14) , a sad ja napadam onaj ostatak od prije još, zato i nejde nigdje, to su one tvrdokorne

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Pa zašto kukaš??? Oooooo... a rodila prije neki dan Strpljenja, strpljenja...
    Bravo za odbranu od čipsa!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Taman htjedoh napisati Nakon mjesec dana strogog pridržavanja poželjne prehrane (proteini +, složeni ugljikohidrati - ) dobro je 3 dana napraviti odmor i natrpati se pizzama, krumpirima, čokoladama i sličnim divotama da bi se metabolizam ubrzao i da bi kilice nastavile padati.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Taman htjedoh napisati Nakon mjesec dana strogog pridržavanja poželjne prehrane (proteini +, složeni ugljikohidrati - ) dobro je 3 dana napraviti odmor i natrpati se pizzama, krumpirima, čokoladama i sličnim divotama da bi se metabolizam ubrzao i da bi kilice nastavile padati.
    Potpisujem! Samo ne odjednom. Ja to rješavam nekim ručkom koji baš, baš volim.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Day 9, level 1 - urađen!
    Morala sam dva dana preskočiti, upala grla, užas. I sad me boli, ali sam se odvažila.
    Malo sam bacila oko na level 2 i totalno sam se demoralisala. Teško da ću ono uspjeti. Uh.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

jučer bfbm, malo leg magica i malo utega, cjeli dan na nogama i malo kopanja. Danas zasada ljenčarim ali se nadam jednoj dužoj vožnji bicom i barem dio bfbm-a plus utezi za ruke i leg magic, uzela sam si za obavezno vježbe za ruke i leg magic + istezanje.
    Šampita čestitam na devetom danu!
    Level 2 je super, možda se na prvu čini težak ali nije.
    Posljednje uređivanje od Kosjenka : 29.05.2011. at 16:55

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Uz nemirnog trogodišnjaka i bebu od četiri mjeseca je ovo za mene rekord. Vidjećemo...

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja već danima ništa... leđa me bila uhvatila prošli tjedan.. trebala bih polako krenuti - a kad stanem, potrebna mi je vojska da me pokrene

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ne uklapa se sasvim, ali ipak ću pitati ovdje jer razgovarate o vježbanju.
    Zna li netko postoje li i koje su vježbe kojima se razdvojeni trbušnjaci vraćaju u prvobitno stanje? Je li ta razdvojenost uopće problem u smislu da ima neke loše učinke? Razdvojeni su dobra dva prsta u području pupka. Ne vidi se to, ali kad ležim, imam osjećaj da si mogu prstima napravit rupu u trbuhu ako samo malo pritisnem (oprostite zbog slikovitosti ).
    Znam da je moguće operirati, ali ne bih na to išla bez nekog jakog razloga.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Zna li netko postoje li i koje su vježbe kojima se razdvojeni trbušnjaci vraćaju u prvobitno stanje? Je li ta razdvojenost uopće problem u smislu da ima neke loše učinke? Razdvojeni su dobra dva prsta u području pupka. Ne vidi se to, ali kad ležim, imam osjećaj da si mogu prstima napravit rupu u trbuhu ako samo malo pritisnem (oprostite zbog slikovitosti ).
    A da ti to ipak pitaš fizijatra? Mi možemo sad izmišljati, ali nismo stručne. Sigurno će ti pokazati vježbe, pa kad već radiš da radiš onako kako treba.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja već danima ništa... leđa me bila uhvatila prošli tjedan.. trebala bih polako krenuti - a kad stanem, potrebna mi je vojska da me pokrene
    Kud ćeš veću vojsku od nas. Ajde kreći, ne javljaj se dok ne odvježbaš ))) Go, anchie76, go!!!

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko se sjećam, terapija za povrat trbušnjaka u prvobitni položaj je rađenje trbušnjaka (lezi na pod/krevet i radi crunches - nemoj dizati tijelo do gore kompletno, nego samo ramena, i zategni trbušnjake kad si u tom položaju gore, pa polako dolje). Ta vježba ti neće raditi pritisak na leđa (ako ti trbušnjaci nisu u dobroj formi), tako da je poprilično sigurna. Ja sam poslije poroda tako radila, i vratili su se relativno brzo.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kud ćeš veću vojsku od nas. Ajde kreći, ne javljaj se dok ne odvježbaš ))) Go, anchie76, go!!!
    Ok, ne javljam se više dok ne napravim trening

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A da ti to ipak pitaš fizijatra? Mi možemo sad izmišljati, ali nismo stručne. Sigurno će ti pokazati vježbe, pa kad već radiš da radiš onako kako treba.
    Ma išla sam na gimnastiku za trudnice kod fizijatrice, tamo se pratio taj razmak trbušnjaka. Negdje oko tri-četiri prsta je patološki, i tada se neke vježbe ne rade, ili se rade tako da pridržavaš trbušnjake. Nekako sam očekivala da će se pomalo vraćati pa sam propustila pitati što poslije, ali vidim da stoje gdje jesu. Mogla bih doći do nje, ali mi je jednostavnije za početak vidjeti zna li netko nešto.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Misliš, anchie?
    Ja sam radila trbušnjake vrijedno jedno dva mjeseca poslije poroda, od tada slabo ciljane - iako sam bila jako puno u pokretu dok se nisam vratila radit. Ali imaju naslijeđe dobre forme, pamte slavne dane, hahaha.

Ametist avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ja prijavljujem nula bodova od subote...
    jučer bili na proslavi pričesti i nanosala se i naplesala s malom pa i to brojim...
    sutra ću još level 1 u srijedu prelazi na level 2
    a koljena još bole, vidjet ću sutra kak će biti

kovrčava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Molim vas pomoć, heeeelp, kako da dođem do dvd-a s vježbama jillian.m, gdje kupiti, kako spržiti, želim napokon početi vježbati, vidim već po vama veliku efikasnost nježinih vježbi, stoga dajte savjete. tnx

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •