Pokazuje rezultate 1 do 50 od 232

Tema: No sham-poo -> real poo :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Davore, kako ocekujes od zemskih da pisu na ovakvom topicu. Kako da neka npr. prizna da se pere samo vodom? Pa covjece, ako ju druge negdje sretnu njuskat ce cijelo vrijeme da provjere jel smrdi il ne smrdi.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Davore, kako ocekujes od zemskih da pisu na ovakvom topicu. Kako da neka npr. prizna da se pere samo vodom? Pa covjece, ako ju druge negdje sretnu njuskat ce cijelo vrijeme da provjere jel smrdi il ne smrdi.
    Znam da si u pravu i nekako mi se čini da kozmetička industrija cvate upravo zbog toga.

U nedavnom "Colbert report-u" je Steven Colbert to baš lijepo stavio u perspektivu i krasno se sprdao "women insecurity" industriji (unilever), vidi i zabavi se: http://www.colbertnation.com/the-col...-and-cellulite

Jučer mi je u kupovini svanula jedna zanimljiva spoznaja: sve pomade iz iste generacije su bazirane na istoj baznoj kremi. Konkretno, našao sam fenoksietanol u kremi za stopala, a radi se o sastojku "protiv" sunca, notornom trovaču kojeg izbjegavam. I nalazi se u kremi za stopala. Boing.

Malo me brine onih dva tjedna potrebna za odvikavanje od kozmetike i prilično me podsjeća na odvikavanje od pušenja. Vjerojatno se radi o istoj vrsti ovisnosti. Pri tome su "bio" kreme nešto kao Drina light

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •