Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 113

Tema: do kad se predaju papiri za dnevni boravak?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mirjana prvotno napisa Vidi poruku
    ja se zbilja nadam da će se nakon odluke o vrtićima riješiti i ova priča s boravkom (možda mi zato šprem i ekipa ne odgovaraju na mail u kojem ih pitam kako to da je za plaćanje vrtića dohodovni cenzus nepravedan, a plaćanje boravka po istom tom principu je prihvatljivo
    ja iskreno ne kuzim nacin na koji ce se to promijeniti ako oni dosad, pa cak niti jucer nigdje nisu te svoje odluke iz ozujka doveli u pitanje
    ne kuzim uopce odgovor od apri o vazecoj zakonskoj regulativi
    odluka skupstine je donesena i provodi se za skole i prijevoz
    da oni imaju namjeru ista poduzeti, vec bi poduzeli

ja mislil da ekipa pojma nema kako se izvuci iz situacije u koju se sama zapetljala
    ne odgovaraju ti jednostavno zato jer - ne znaju
    Posljednje uređivanje od ivarica : 05.05.2011. at 13:00

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nisu ih doveli u pitanje jer su - zaboravili.
    to je njihov odgovor.
    i istina je da ne znaju odgovor.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    nisu ih doveli u pitanje jer su - zaboravili.
    to je njihov odgovor.
    i istina je da ne znaju odgovor.

mogli su prije mjesec dana govoriti da su zaboravili
    ali isto smo ih pitali na tribini
    ja sam pitala i sprem je odgovorio: sutra cemo na skupstini i o tom, sve ce to ici zajedno
    pa su opet i tada zaboravili
    pa su i jucer zaboravili?

samo nisu zaboravili glasati za sve te odluke, pa jesu li ih procitali uopce prije ili su i to zaboravili?

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pričam jučer s jednom mamom iz kvarta koja se upravo vratila s upisa sva šokirana jer su joj rekli da ipak mora donijeti potvrdu o prebivalištu i da joj sad više ništa nije jasno

u školi tvrde da su iz gradskog ureda dobili uputu da roditelji nose potvrde o prebivalištu
    nemaju nikakvu informaciju o ovom dogovoru

Nakon što su zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko, potpisali Sporazum o pravu pristupa podacima i razmjeni podataka iz evidencija Ministarstva unutarnjih poslova i Grada Zagreba,

građani više ne moraju sami pribavljati potvrdu o prebivalištu nego će, taj dokument, potreban za ostvarivanje socijalnih prava koja im daje grad, za njih, po službenoj dužnosti, pribaviti nadležni gradski ured.

odnosno ovi u školi su uvjereni da se to odnosi samo na pokaze i neka tamo imaginarna socijalna prava jer jelte školski boravak nije socijalno pravo

ovo se zbilja zove **** lud zbunjenog

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mi smo jučer predali papire za upis u 1. raz. i dobili uputu da papire za boravak moramo predati do 23.5.
    ne trebamo donijeti potvrdu o prebivalištu već samo presliku osobne
    još trebamo donijeti papir sa porezne i to je to

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

boravak JEST socijalno pravo.

a potvrda, ako je već traže, može biti i stara.

uostalom, nazovite gradski ured pa pitajte njih (ja radi ovoga nisam zvala, ali ako se nekome da sjediti uz telefon...).

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

užasno su kruti u Gradskom uredu
    Šimleša daje tako bahate odgovore da je to strašno.

kolala je informacija da oni koji trebaju plaćati najvišu cijenu, ne moraju donositi nikakve potvrde, samo potpisati izjavu da ne traže nikakvu subvenciju.
    ali, ne, nije dovoljno, ipak moraju donijeti sve kao i ostali
    wtf?!

a Šimleša okolo priča da što roditelji žele, pa boravak nije obavezan.
    ma trebali bismo joj stvarno dovesti sve 7-9 godišnjake u Ured, pa neka ih ona pričuva.
    samo nekoliko dana, dok se roditelji "ne snađu"

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

nije obavezan!!

a svakome od nas doma sjede bar po dvije bake, mlade i vitalne, i još par nezaposlenih teta koje nemaju svoj život.

bezobraznici bezobrazni.

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja ne želim zvati

ja želim pismene odgovore da se imam na što pozvati, da ne bi bilo "vi ste nešto krivo shvatili"

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

jel netko možda zna, vjerojatno je o tome bilo govora na topicu o vrtićima:
    za mame koje su 2010. bile na porodiljnom, treba li se donijeti potvrda sa HZZO-a?
    iako tu potvrdu nitko nigdje u zahtjevu ne spominje, nego samo potvrdu o primanjima sa porezne, u našem slučaju je to skroz nebulozno jer ćemo po tome ispasti gotovo socijalni slučaj
    (prvu normalnu plaću primila sam u listopadu 2010. a ona je veća od prosječne plaće, sve ostalo u toj godini je bila porod. naknada - pretpostavljam da će mi se s tom potvrdom malo povećat cijena plaćanja al ne bi htjela ništa muljavit, želim realnu sliku)
    dakle, jel treba potvrda sa HZZO-a za plaćanje boravka ili ne?

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

kolala je informacija da oni koji trebaju plaćati najvišu cijenu, ne moraju donositi nikakve potvrde, samo potpisati izjavu da ne traže nikakvu subvenciju.
    ali, ne, nije dovoljno, ipak moraju donijeti sve kao i ostali
    wtf?!
    Bez obzira na ovo, ja sam jutros bila u dvije škole i u obje su tražili samo izjavu - u jednoj dopisanu na onim formularima koje smo svi dobili za boravak, u drugoj su tražili potpis na neki svoj obrazac s već napisanom izjavom da smo suglasni s punom cijenom boravka. Ako im nije dovoljno, nek me zovu. Ili neka se sami dogovore. No meni se čini da ti papiri ni neće ići u GU nego će ih obrađivati škola tako da ne znam što GU ima od toga da inzistira na svim dokumentima osim ako se tako žele po kratkom postupku riješiti svih roditelja koji ih nazivaju s istim pitanjem.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa nije to nikakva muljaža; ti si prošle godine doista toliko zarađivala.
    nemoj biti poštenije nego što trebaš, nitko ti na tome neće zahvaliti.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa Vidi poruku
    Bez obzira na ovo, ja sam jutros bila u dvije škole i u obje su tražili samo izjavu - u jednoj dopisanu na onim formularima koje smo svi dobili za boravak, u drugoj su tražili potpis na neki svoj obrazac s već napisanom izjavom da smo suglasni s punom cijenom boravka. Ako im nije dovoljno, nek me zovu. Ili neka se sami dogovore. No meni se čini da ti papiri ni neće ići u GU nego će ih obrađivati škola tako da ne znam što GU ima od toga da inzistira na svim dokumentima osim ako se tako žele po kratkom postupku riješiti svih roditelja koji ih nazivaju s istim pitanjem.

Ova informacija je na temelju jučerašnjeg razgovora sa Šimlešom, pa ako su lagali meni i ja lažem vama.
    I istina je da škole procesuiraju dokumentaciju i da puno toga ovisi o ravnateljima.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ma znam da nije muljaža jer na koncu nitko od mene tu potvrdu ne traži al nekako mi je... sta ja znam - glupo, najblaže rečeno...

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ova informacija je na temelju jučerašnjeg razgovora sa Šimlešom, pa ako su lagali meni i ja lažem vama.
    I istina je da škole procesuiraju dokumentaciju i da puno toga ovisi o ravnateljima.
    Nisam ja sumnjala u tvoju informaciju. Samo sam htjela navesti još jedan primjer kako sve ovo (ne)funkcionira.

No kako god, ja im papire s porezne ne mislim nositi. Neka me natjeraju ako mogu. Ionako plaćam punu cijenu i ne vidim na temelju čega mi imaju pravo gledati u prihode. U formularima za vrtić piše u jednoj rečenici da tko nije predao dokumentaciju, plaća puni iznos. Zašto to ne vrijedi i za škole? samo zato jer se nitko nije dosjetio to napisati? Ili zato što im je lakše reći da svi trebaju sve i tako se riješiti dosadnih roditelja koji ih zovu, a zovu jer oni nisu dovoljno dobro odradili svoj posao. Ma mislim...

Ribica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa Vidi poruku

Nisam ja sumnjala u tvoju informaciju. Samo sam htjela navesti još jedan primjer kako sve ovo (ne)funkcionira.

No kako god, ja im papire s porezne ne mislim nositi. Neka me natjeraju ako mogu. Ionako plaćam punu cijenu i ne vidim na temelju čega mi imaju pravo gledati u prihode. U formularima za vrtić piše u jednoj rečenici da tko nije predao dokumentaciju, plaća puni iznos. Zašto to ne vrijedi i za škole? samo zato jer se nitko nije dosjetio to napisati? Ili zato što im je lakše reći da svi trebaju sve i tako se riješiti dosadnih roditelja koji ih zovu, a zovu jer oni nisu dovoljno dobro odradili svoj posao. Ma mislim...
    Slažem se s Frejom.

A ono što me dodatno mući je da li ako odustanem od boravka će moje dijete biti prebačeno u drugi razred i da li će onda morati imati smjensku nastavu /turnusi)?
    To mi nitko ne zna odgovoriti, a meni ga se kod ove druge opcije ne da razdvajati od njegovog razreda (ipak je prvašić i dovoljan je šok bio dolazak u školske klupe i novi prijatelji, pa sad da još mora i u drugi razred, učiteljica, i tko zna što...)

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Ribica prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se s Frejom.

A ono što me dodatno mući je da li ako odustanem od boravka će moje dijete biti prebačeno u drugi razred i da li će onda morati imati smjensku nastavu /turnusi)?
    To mi nitko ne zna odgovoriti, a meni ga se kod ove druge opcije ne da razdvajati od njegovog razreda (ipak je prvašić i dovoljan je šok bio dolazak u školske klupe i novi prijatelji, pa sad da još mora i u drugi razred, učiteljica, i tko zna što...)
    nama su na roditeljskom sastanku rekli da ako se odlučimo da na godinu ne želimo boravak da postoji mogućnost da dijete bude prebačeno u smjenski razred (a neko drugo dijete kojem je potreban boravak dođe u naš razred) i da to nažalost ne ovisi o njima
    isto tako postoji mogućnost da nagodinu dobijemo drugu učiteljicu u boravku - opet odluka škole
    više će se znati sad nakon upisa prvašića i svih roditeljskih kad se vidi kolika će biti potreba za boravkom u idućoj školskoj godini

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

pitanje za one koji su vec dizali papire u poreznoj: moze li mm predignut i za mene (u istoj smo pu) ili moram osobno doci? hvala!

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako znaš njegov oib, možeš i ti dignuti papire za njega.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

super, hvala!

Ribica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zna li netko ima li i za boravkaše kakva sjednica Gradske skupštine ili Bandićeva sjednica ili nešto takvo.

Neki dan sam čitala, ali ne znam gdje, da su izjavili da nije fer da se vrtići ne plačaju kada se niti fakulteti plaćaju, gdje je onda fer da se plaća osnovno školsko obrazovanje, a koje je i po zakonu besplatno i obavezn...ok, znam da se to ne odnosi na produženi boravak, ali i to je dio osnovne škole.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ribica, dolazim iz drugog grada i dijete mi ide u boravak, kod nas je već 4 godine cijena boravka 24 kune po radnom danu, ali u tu cijenu ulazi samo prehrana, znači doručak, ručak i užina. Tako da ti u boravku plaćaš prehranu, kod nas 24 kuna po danu, a u ostalim razredima (oni koji nisu boravak - prehrana je 7 kuna po danu - imaju samo jedan obrok)

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj VGmama prvotno napisa Vidi poruku
    Ribica, dolazim iz drugog grada i dijete mi ide u boravak, kod nas je već 4 godine cijena boravka 24 kune po radnom danu, ali u tu cijenu ulazi samo prehrana, znači doručak, ručak i užina. Tako da ti u boravku plaćaš prehranu, kod nas 24 kuna po danu, a u ostalim razredima (oni koji nisu boravak - prehrana je 7 kuna po danu - imaju samo jedan obrok)
    Pa i nas je do sada "boravak" koštao oko 250 kuna mjesečno, ali sada na to još hoće staviti neku svotu koja nije prehrana.
    Kaj ti misliš da mi nismo ništa plačali?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Ribica prvotno napisa Vidi poruku
    Zna li netko ima li i za boravkaše kakva sjednica Gradske skupštine ili Bandićeva sjednica ili nešto takvo.
    Bila je 11.3. i tada su izglasali ovo poskupljenje. Nama je to promaklo, a oni sada kažu da je njihov propust što su izglasali.
    Nakon vrtića, mi idemo dalje, pokušati boravak vratiti na staro - da se plaća samo prehrana.
    Tijekom ljeta će se ići na rebalans Proračuna i sada moramo napraviti pritisak da se rebalansom regulira i boravak i škola u prirodi i prijevoz učenika i naknade za novorođenčad.

VGmama, u Zagrebu je participacija roditelja u prehrani, 12 kuna dnevno.
    Jest da je to vjerojatno manje nego u drugim gradovima, ali opet moramo spomenuti kako mi kroz veće stope poreza i prireza već participiramo u tome.
    Iako, i u Zagrebu se cijena diže na 19 kuna za djecu koja ne pohađaju boravak, ali plaćaju topli obrok u školi.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Cathy, oprosti, ali ja nigdje nisam rekla da netko nije plaćao boravak, u to ne ulazim. Na ovaj dio gdje Ribica kaže: "gdje je onda fer da se plaća osnovno školsko obrazovanje, a koje je i po zakonu besplatno i obavezn...ok, znam da se to ne odnosi na produženi boravak, ali i to je dio osnovne škole." sam samo rekla da se ne plaća boravak, nego prehrana u boravku. U mome gradu učiteljicu (ona što radi u boravku) plaća u potpunosti grad, a roditelji plaćaju prehranu. Samo sam to htjela naglasiti.
    Grad Zagreb je do sada očigledno sudjelovao u cijeni prehrane pa su svi roditelji plaćali isto, ali u to neću uopće ulaziti jer bi rasprava mogla otići ......

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Apricot, podržavam vas u vašim akcijama i držim palčeve da uspijete skinut cijene i u vrtićima i u boravku. Neposredno i mi u ostalim gradovima dobro prolazimo jer se lokalne vlasti boje sličnih akcija-pritiska, pa onda ne diraju cijene. Bar se nadam da ih neće dirati, mi jučer dobili uplatnicu za prehranu 525 kuna, uh... svakim danom nam je svima sve teže, ali mora doći i bolje vrijeme, jednostavno mora !

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cathy, oprosti, ali ja nigdje nisam rekla da netko nije plaćao boravak, u to ne ulazim. Na ovaj dio gdje Ribica kaže: "gdje je onda fer da se plaća osnovno školsko obrazovanje, a koje je i po zakonu besplatno i obavezn...ok, znam da se to ne odnosi na produženi boravak, ali i to je dio osnovne škole." sam samo rekla da se ne plaća boravak, nego prehrana u boravku. U mome gradu učiteljicu (ona što radi u boravku) plaća u potpunosti grad, a roditelji plaćaju prehranu. Samo sam to htjela naglasiti.
    Grad Zagreb je do sada očigledno sudjelovao u cijeni prehrane pa su svi roditelji plaćali isto, ali u to neću uopće ulaziti jer bi rasprava mogla otići ......
    problem i jest u tome da sad traže da osim prehrane plaćamo i sam boravak
    znači grad više neće plaćati učiteljicu u potpunosti, dio će plaćati i roditelji. i zbog toga se bunimo, smatramo da to treba i dalje plaćati grad

grad zagreb je u cijeni prehrane sudjelovao čini mi se sa 3 kune
    ako sam dobro shvatila ravnateljicu na prvom sastanku: škola je dobila samo 15 kuna dnevno po djetetu za sva 3 obroka, od toga je roditelj participirao s 12 kuna, a ako je korisnik socijalne pomoći/dje doplatka onda još i manje od tih 12 kuna
    --> u zg se roditelji ne bune zbog plaćanja prehrane, to smo plaćali i do sada, ali sad bi trebali plaćati i samo školovanje (jer po meni učiteljica u boravku školuje našu djecu, ona nije čuvalica)

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nikada roditelji nisu participirali za plaće nastavničnog kadra.
    ovo je stvarno suludo.

Šimlešino obrazloženje kojim se stalno pokriva je: boravak nije obavezan.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Neposredno i mi u ostalim gradovima dobro prolazimo jer se lokalne vlasti boje sličnih akcija-pritiska, pa onda ne diraju cijene.
    VGmama, jako mi je drago da si ovo napisala.
    Stalno smo govorili u medijima o tome, jer su nas roditelji iz drugih gradova - nepodržavali.
    Naglašavali su kako će i ostale gradove zahvatiti taj isti val jer se svi ugledaju na Zagreb.
    Ali, teško je to ljudima objasniti.

Svima bi nam bilo puno bolje kada bui se svi roditelji, na nivou svake škole - organizirali.

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Dobili smo danas u školi dopis potpisan od strane Lovrića da oni koji pristaju na 400kn boravka ne moraju nositi nikakvu doumentaciju, samo potpisati izjavu.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kako izgleda ta izjava? Trebam je sama složiti ili to postoji nešto što ja samo potpišem?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bemti.. sutra je 25.5 - pitajte me što imam od papira i izjava - NIŠTA!

treba potvrda o prebivalištu moja njegova i šta još? i samo izjavu složim i aj bok.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja sam predala samo izjavu i papire iz porezne
    nikakva prebivališta jer to nema smisla
    oni koji idu u najviši rang, samo potpisuju izjavu, ne treba ništa nositi
    jer, koja bi bila "kazna" - plaćanje najviše cijene
    a to ih ionako sljeduje

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

anchie, ne trebaju ti potvrde o prebivalištu (ako ti bude trebalo, imam i dopis iz gradskog ureda u kojem izričito piše da ne treba- to sam tražila jer su kod nas u školi tražili potvrde, suprotno obavijesti na stranicama grada), ali ti trebaju kopije osobnih za odrasle članove kućanstva, zahtjev za subvenciju, izjava o članovima kućanstva i potvrde s porezne

mislim da se formulari mogu skinuti sa stranica grada zagreba
    i ovako kao što kaže apricot - ako ćeš plaćati 400kn ne trebaju ti nikakvi papiri, samo izjava da pristaješ plaćati 400kn

pazi samo, mislim da porezna radi samo do 15h

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja nisam dala ni oreslike osobne ni potvrdu iz MUP-a
    i očekujem da prođe
    ako ne prođe, e onda ću lagati i otići na nultu kategoriju i neplaćati ništa

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dakle u teoriji, trebam samo izjavu i potvrdu iz porezne? Ok, ja nisam u hr poreznom sustavu, dakle trebam samo izjavu? samoubitćuse

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

hahahahhahahahahahahahaha
    ti si poseban slučaj
    kako ćeš onda donijeti potvrdu ako te nema?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Je je samo me ti još loži

I kakvu potvrdu moram donijeti, ha? nemoj me sad plašiti

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa tu iz porezne
    i, šta ćeš donijeti
    same nule?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa koji k.. će mi potvrda iz porezne ako izjavljujem da sam u najvišoj skupini? nije li poanta izjave upravo ta da ne moraš donositi tu potvrdu?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa što je onda uopće spominješ
    ja sve okolišam, da te ne provalim da si bogatašica, a ti u glavu!

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

je je.. bogata da poludiš možda čak niti nisam u najvišoj, al nije beg cicija - to ja da bandić zaradi

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Nama je rekla da je moguća kazna nedobivanje d.boravka, e to mi je već problem...mislim ako se odlučim da ne predam papire jer ionako plaćam najvišu cifru.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa zato potpišeš izjavu koja kaže da želiš boravak, ali da se odričeš svih prava na subvenciju

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja bila tek danas u školi vidjeti šta treba. Pristali na plaćanje bez subvencije. Nismo trebali apsolutno ništa od papira prilagati. Samo potpisati izjavu koju oni imaju kod sebe isprintanu. Samo OIB sam trebala znati(a nisam znala ni to pa je žena tražila na netu).

Uglavnom, nikakva potvrda prebivališta, članova kućanstva, ništa iz porezne.

Škola Bartola Kašića, Jarun.

Ja sam ostala ušokirana da pola razreda još nije predalo papire. Kaže teta u računovodstvu da su neozbiljni roditelji. E sad, ili će svi danas, ili odustaju od boravka. Nadam se sad samo da nam neće spajati razrede kako su neki pričali.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa jel ne mogu predati sutra?

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pa mogu, ali helou, 17 roditelja nije donijelo papire, od 30 djece?!? Super ako će svi sutra, jer ja moga inače ispisujem isto. Argument moga sina je bio da će svi ići pa kako će on biti crna ovca koja se nema s kime igrati kad završi nastava jer su svi do 4 u školi. Realno, s mojim obavezama, može biti koji sat dnevno i sam kući. I ostane mi 700kn u džepu(skupa sa prehranom).

Što će biti s učiteljicom iz boravka ako toliko djece više ne bude išlo, otkaz?
    Posljednje uređivanje od ivancica : 24.05.2011. at 14:18

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sad pričala s našom školom.. kaže žena da ako nismo donijeli papire (a dijete je upisano u boravak), da se automatski podrazumijeva da pristajemo na plaćanje bez subvencije i kaže da ne moram dolaziti ništa potpisivati a aaaa, ovo je još bolje od tebe Ivančice

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

anchie, nemoj se u to pouzdati
    ovi u Gradskom uredu i Ministarstvu jedva čekaju da skoče, prepolove boravak, spoje razrede i otpuste kadar.
    samo ti lijepo odi i potpiši, nebilo ti teško.

o plaćanju odlučuju škole, ali o kapacitetima, GU i M.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa žena mi kaže da nema ništa za potpisivanje :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •