Mamaduda imam istu dilemu i mislim da nam djeca idu na izlet na isto mjesto. Možda idu čak i u istu školu . Mišljenja sam isto kao i ti da je 130 kuna previše - istina da ima i skupljih izleta, ali agencije zarađuju na djeci i to mi se ne sviđa, a škola apsolutno ništa ne poduzima po tom pitanju. Sramota je da u ova vremena kad ljudi jedva krpaju kraj s krajem,djeca idu na tako skupe izlete (to nije samo 130 kuna jer tu se treba dodati još piće, grickalice jer kakav je izlet bez toga). Za 130 kuna dobiju samo vožnju autobusom i ručak (pomfri i ražnjić). Još sam više ljuta što je prognoza kiša, a jučer su nam rekli da se na izlet ide bez obzira na vrijeme , kao teško je odgoditi izlet za koji dan. Baš sam ljuta. Prije nekih mjesec i pol na istom izletu bila je i naš mala susjeda, ali oni su naravno taj izlet platili 80 kuna, vjerojatno nije bilo ručka, nego samo prijevoz - ista škola, uh!!! Sinko mi je rekao da neka djeca iz razreda neće ići na izlet pa je učiteljica rekla da (oni su boravak) će za tu djecu biti organizirana nastava u školi . Jedni na izlet, a drugi u klupe jer roditelji nemaju za platiti izlet, uhuh... jadna ta dječica, mogu si mislit kako im je, ne vjerujem da se nije dobilo koje gratis mjesto u busu za one koji nisu u mogućnosti priuštiti djetetu izlet. Ovaj mjesec smo već platili 525 kuna boravak, 20 kuna predstavu u dvorani i sada 130 izlet + minimum još 20 kuna za grickalice i piće i 20 kuna koje smo dali za čaše i papirnate ručnike na početku mjeseca i da ne nabrajam dalje....