Vala Mala čestitam !! prekrasna beta![]()
ValaMala čestitam ti draga! I od srca ti želim miran i školski nastavak trudnoće![]()
![]()
ValaMala-prekrasno-baš si me razveselila-sretno
Jučer vadila betu....225,2!!!
Cure moje drage,želim vam od srca da vam se ubrzo dogodi ovo!!!!
ValaMala,čestitam,i želim nam pravu školsku trudnoću!!
tajna30, jeeeeeeeeeeeeeeee...iskrene čestitke!!! Baš nam je krenulo ovih dana.
Ja bih još samo dodala za moju dragu darmar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Tajna30 bravo na beti!!!!!Vala jos jednom cestitke!!
Svim curkama puse i za dobro jutro nudim frisku mirisnu kavicu po zelji..![]()
![]()
![]()
Posljednje uređivanje od Sela : 01.06.2011. at 07:51
Tajna30 i vala mala čestitke od! Želimm Vam mirnu i dosadnu trudnoću
![]()
jutro svim,želim vam radostan dan bez negativnih emocija i mnogo radosti,
....., a moj smećkasti iscjedak je još prisutan, odosmo vaditi betu pa što got Bog da!
Tajna, super, čestitam!
lijepo je vidjeti ovekrasne bete u rano jutro, odmah ti da snage da nastavimo dalje...
[QUOTE=darmar;1901634]jutro svim,želim vam radostan dan bez negativnih emocija i mnogo radosti,
....., a moj smećkasti iscjedak je još prisutan, odosmo vaditi betu pa što got Bog da![/QUOT
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ draga moja za prekrasnu brojku danas.
Tajna cestitam
Darmar za veliku betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
prekrasne vijesti jutros
tajna30, ValaMala cestitam
darmar~~~~~~~~~~~~~~~~
ja sam na cuvanje dobila dvije mrve i sada cekamo i nadamo se![]()
valamala i tajna30 čestitke od srca ,, volim ovakve divne vijesti![]()
pirica,bila sam na klomifenima,bilo dosta folikula pa se doktor odlučio za IVF,umjesto AIH,i hvala mu na tome!
još ne mogu vjerovati,samo da se sutra lijepo podupla!
darmas,puno sreće želim~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~,i svima ostalima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tajna30![]()
Čestitam na lijepoj beti, sada vibramo za duplanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
darmar za tvoju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~ do neba!
vala mala, tajna 30 čestitke
darmar ~~~~~~~~za veliku betu danas!
ja još strpljivo čekam petak za vađenje bete, simptomi![]()
Tajna, čestitam i radujem se s tobom, a puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~ za Darmar.
Ovo moram podijeliti s vama, nikada u životu nisam mislila da bi si sama mogla dati injekciju, ali jučer sam probila led. U nedjelju i ponedjeljak sam bila kod svoje dr na uputama i praksi i jučer odlučila sama krenuti u akciju. Ja sam se bocnula a MM je ubrizgao, još uvijek ne mogu vjerovati da smo to uspjeli jer i jedno i drugo imamo fobiju od igle.
Ni same ne znamo koliko smo čvrste i hrabre i koliko nas ovi problemi jačaju.
tajna 30,čestitam
darmar,da te beta danas ugodno iznenadi ~~~~~~~~~~~~~
ptica,ma hrabre smo mi i sve ćemo probat samo za našu bebicu-bravo!![]()
Obradujte nas cure danas sa lijepim betama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~ za sve
da i ovdje javim na na žalost moju tužnu vijest, meni je beta negativna, ali nema odustajanja idemo na jesen ako Bog da po svoje eskimiće, pa molim cure koje su imale ET sa smrzlićima u MB, da mi se jave na PP, imam dosta pitanja, oko cijele procedure,cijene, itd....
veliki pozdrav svima i sretno!
naravno čestitam novim trudnicam, hvala Bogu da vas ima![]()
tajna čestitke od sveg srca! Neka samo sve bude zdravo i super dalje.
darmar, jako jako mi je žao.![]()
darmar,tako mi je žao![]()
darmaržao mi je draga
Čestitam ValaMala (shame on me, nisam do sada) na krasnoj beti.............
i ovdje još jednom čestitam Tajni30 na VV trudnoći, divno je vidjeti kako klomifenski AIH pokušaj završava kao IVF i taj urodi plodom............
Darmar, bude sljedeći put,neka te tvoj sljedeći FET usreći.
Mojim inkognitušama, neke su nažalost završile postupak s negativnom betom..... a druge čekaju betu .... za njih ali i za druge ~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši ishod.
I naravno, ajmo jedna popodnevna kafica![]()
Kadauna, hvala ti za ovu popodnevnu, i ja čestitam svim novim trudnicama (jedna od njih je vanforumska VV).
darmar, žao mi je. Želim ti puno sreće na jesen!
Kadauna, hvala na popodnevnoj kavici, baš paše nakon posla![]()
Darmar zao mi je dragaPokusala sam da ti posaljem pp ali ti je inbox pun. Ja sam imala do sad 2 FET ali ne u MB,ja sam u postupcima u Belgiji.Samo cu ti reci s obzirom sta vidim u tvom potpisu da bi mozda trebala prekontrolisati nalaze na trombofiliju prije nego sto krenes u postupak jer je mozda to razlog tvojih neuspijeha do sad.isplaci se draga i planiraj novi postupak,nadam se da ce ti ovaj FET biti dobitni.
darmar, draga sve znaš, jako, jako mi je žao...pusu veliku ti šaljem!!!
Posljednje uređivanje od Mury : 01.06.2011. at 16:46
hvala svima na podršci i vibrama, sačuvat ću ih ja za jesen, može???
ne trebam vam puno govoriti, znate koliko boli negativna beta,srce se para
, život klone
al ja i suprug smo odlučili "nećemo osustati, jer to može svatko, istinska je snaga biti ustrajan i ići dalje k svome cilju,kada bi svi očekivali da ćemo odustati"!!!
sretno svima!
darmar, zao mi je.... Ali drago mi je da imate plan za dalje i pozitivan stav![]()
tajna, cestitke!!!!
Evo i mog prvog postupka u kojem su mi danas vraćene dvije blastice. Odbrojavanje počinje!!!