Dogovoreno, curke, imamo sastanak svaki dan u 22h. Svejedno je kako koja moli, kome se moli, je li to molitva Bogu, svemiru, svatko poznaje svoje srce, ali ja vjerujem da nas netko ipak čuje...
cure i ja ću vam se pridružiti i vjerujem da nas netko čuje...![]()
Prekrasno, stvarno me raduje, ako se skupimo u molitvi, ima da nas uskoro posjete naše bebice!
i ja se od večeras pridružujem zajedničkim molitvama....uslišat će Bog sve naše molitve![]()
ja sam sigurna da hoće, jer si mislim ovak, makar u mom slučaju nije bio za suradnju, to i razumijem, ali poslušao me u 80% molbi za druge cure... e sad ako ja molim za druge, i on me sluša, vjerojatno netko moli i za mene, pa bum ja u njihovih 80%
ima logige, ha?sa druge strane, ne ražimo mi ništa plitko, mi iskreno iz srca tražimo ono što drugi dobiju i ne cjene... pa sad, nemre škoditi, a snaga je u brojnosti...
![]()
I ja se pridružujem večeras
Divno, jeeej! Neka nas samo bude što više. Evo, priključit će nam se i nekoliko cura koje nisu na forumu, ali su u mpo priči. I moj mužek isto.
drage moje, pridruzujem se molitvama! ovo je jednostavno prekrasno!!!!
Drago mi je što imamo i novih molitelja! Osobno mislim da nesebična molitva za drugoga ima puno više odjeka...
I ja ću moliti danas za sve neplodne obitelji u 22h!
sinoc sam kao luda muza ispitivala koliko je sati svakih 5 min, he, he. drage moje, na dar sam dobila nekoliko svijeca iz isusove rodne kuce,tocnije malene pecine koja je bila stalica- mamina kolegica nedavno isla. ona se tamo molila za mene i molitva je bila jaka! sinoc sam zapalila jednu za sve nas, za sve sto nam treba. vjerujem da nas je cuo, vjerujem da se osmjehivao sinoc...
Kako prekrasna stvar i da znate da se širi i dalje od našeg foruma. Neke moje frendice koje su u mpo priči isto mole, pa evo i moja mama, za sve nas, neka nas posjeti milost... i svejedno je kako koja moli i kome se moli, zajednička nam je ljubav prema toj našoj nerođenoj dječici i to je jedino što je važno...
cure samo da znate i ja se molim svaku vecer za sve vas imam molitvu moje sv RITE bas za parove koji zele imat dijecu veceras i ubuduce u mojim ste molitvama jer BOGU NISTA NIJE NEMOGUCE!!!!!,a molim i krunicu Bozanskom milosrdu predivna je
za nase
![]()
metkovk@, i ja sam puno molila bozansko milosrde, to je dosta jaka molitva!!!!!!!!!!!! cure, ovo je nesto predivno!
pozz cure
ja se već mjesecima skupa s mm molim prije spavanja Gospi. Dobila sam prah iz pećine majčinog mljeka iz Jeruzelama ( tetka mi je bila na hodočašću i donjela mi taj prah koji se uz molitvu pije u čaši vode). Legenda kaže da je Gospa išla dojiti bebu Isusa i da joj je kapnula kap mlijeka na pod i da se strop obojio u bijelo. sada to svećenici ljušte ( kao prah ) i pakuju u malene vrećice, nije na prodaju i nemože se naručiti već uzimaju hodočasnici. zanimljivo je i da ga uzimaju žene svih vjera..
neki svećenik vodi spiskove djece koja su rođena po tom zagovoru i ima već na tisuće zahvala i slika..
Moli se 1 očenaš i 10 zdravomarija ( s tim da se moli iz radosnog otajstva - kog si djevice rodila ).
Na kraju uvijek obavezno se kaže uz molbu za uslišenje želje za bebom da moliš Gospu da pomogne svim parova koji se mole za istu nakanu. Dakle odkad molim uvijek tad pomislim na cure s foruma.
Ja idem na IVF donaciju j.s. za tjedan dana u Prag.
Uz svu vjeru u lječnike mislim da bez Božje pomoći nema ništa! Vjernik sam ali se ne slažem s Crkvom, mi ne ubijamo već stvaramo novi život i ne igramo se Boga već mislim da Bog nije želio da doktori pronađu načina da nam pomognu da bi to još uvijek bilo nemoguće
Zato neka dr budu produžena Božja ruka i da nam svima pomognu!
Bok svima....
evo samo bi napisala par rijeci,
ja se ne molim svaku vecer nego kako se sijetim, ne idem na misu svaku nedjelju, a sad to moze netko protumacit kako hoce, jesam li vjernik ili ne....
ali kako muza nagovorit da se i on pomoli koji put, njega to bas i ne zanima koliko sam vidjela (mislim doma)
Marija Bistrica nam nije daleko pa kad smo u prilici otidjemo gore i pomolim se i mm takodjer ali kako sam napisala mm nije bas nesto zagrizen da se pomoli
pozzzz
drage cure,večeras se pomolimo za našu valamalu,da na kraju sve dobro završi a i za sve nas kojima je to potrebno!
Ima još puno molitava(sv.Ani i Joakimu,sv.Riti) ali ne želim vas tu opterćivati s tim jer znam da ne vjerujemo svi u isto, ili nismo svi iste vjeroispovjesti-ja imam dijete ali oko mene postoji mnogi moji bližnji koji imaju probleme poput vas-ovo vam je predivna inicijativa-sjetit ću vas se u svojim molitvama-škodit ne može-a i zajedno smo jače i glasnijeMolitva za majcinstvo
Presveta Djevice Marijo,Majko Isusova i Majko Nasa!
Puna pouzdanja utjecem se Tebi,koja si obdarena najuzvisenijim materinstvom.
Molim Te,izmoli mi milost da promatrajuci Tebe i ja sto bolje upoznam velicinu,odgovornost,i srecu majcinstva.
Pomozi mi da se svom ljubavlju na nju pripravim i da ga sa zahvalnoscu prihvatim,kad se Gospodin Bog udostoji pozvati me na suradnju u oblikovanju novoga zivota.
Pohiti mi tada u pomoc,o Majko Brze pomoci,da u ljubavi ne zatajim,nego da se i uz cijenu trpljenja sva predam u sluzbi ceda,puna vjere i pouzdanja u Isusa Krista,Gospodina i Otkupitelja nasega.
Amen.
znam da će nekom biti smiješno ali znam da je u nekim slučajevima djelovalo (čajevi časnih sestara, mislim iz okolice Posušja) za neplodnost-nije na štetu probati
molt ću za vas drage buduće mamice
Časna je s.Ljubica Kovač, a telefon je: 003876332632400. za sve vas koji bi željeli doći do nje ili nekog njenog čaja ili lijeka.
i ja vam se pridruzujem u 22....nova sam na ovom forumu....
maa, dobro nam došla zajedno smo jače.
evo i ja sam tu..za sve nas...da nas dragi Bog čuje..
i dalje smo u mislima i molitvi zajedno, ali danas, i sutra, i u ponedjeljak, posebno trebamo misliti na našu ValuMalu, da sve bude dobro, i da se vrati doma sa bebom- bebama u bušici... sada joj je malo teško, ali mi smo uz nju, samo da sve prođe ok... puno je prošla, puno su se mučili, i sada trebamo malo navijati nesebično za našu curu! Non- stop na poslu mislim na nju, ali navečer nekak posebno...pa vas molim da i vi malo pomislite na nju, i da se nađe u vašim molitvama...
![]()
PAPA:drage obitelji,radujte se očinstvu i majčistvu...
dragi Bože,pomogni nam da se radujemo...
Pridružujem se molitvama za ValaMalu...kao i za sve nas![]()
cure želim vam samo reći da budete i dalje hrabre i ustrajne u svojoj borbi i da molite, molite jer se onda dobije snaga!
ja sam se puno napatila kad sam saznala za svoju dijagnozu a tada sam bila i sama, bez partnera. samo Božja providnost mi je dovela mog muža, tada kad mi sam bila na dnu. i kako sam mu u startu rekla za svoje probleme i kako me je on prihvatio bez obzira na sve što to nosi ja smatram da nas je Bog nagradio i evo u prvom ivf sam s pozitivnom betomhvala Bogu, Gospi i svetom Anti kojima sam se molila
Mislim da smo i mi malim dijelom pomogli ValaMal-oj da bude sve ok. Samo ustrajno i dalje molimo.
Cure moje predivne, hvala vam iz sveg srca. Uvjerena sam da su vaše molitve bile uz mene u onim trenucima kada sam bila na rubu očaja i izvukle me, te pomogle mojim malim borcima da se ne predaju. Evo nas doma konačno, svi smo dobro i tri srčeka kucaju.
Inače i u bolnici ste mi bile u srcu i molitvama. Jednostavno više nikada ne mogu moliti za sebe bez da se sjetim svih vas koje ste u istoj velikoj i svetoj borbi sa mnom
ValaMala drago mi je da je sve ok...čuvaj se i pazi, i mazi srećice![]()
evo rujan je, tu i većina nas opet kreće u borbu za naše malo zlato.
nadam se da ćemo i dalje skupa bit u zajedničkim molitvama za sve nas ...
draga moja kiki, uvijek sam u mislima uz tebe, vidjet ces kako ce ovo biti lijepa i plodna jesen!
Moja molitva za sve vas=nas upravo je završila i super se osjećam, samo sam to željela s vama podijeliti...
draga,hvala na molitvi,večeras se i ja pridružujem ,za sve nas....
Bože, molim te, pomozi svakome u njegovoj nevolji...Amen
Pridružujem se molitvom Bijele krunice to je molitva za sve male anđđeleke koje toliko žarko želimo!Moja Molitva je našim prijateljima doniojela malu curicu...moja ustrajnost se isplatila!Zatoo molim i dalje...