mario1 prvotno napisa
Bok micamaca 30, ja sam tata od dečka kojeg su operirali na Rebru s teškim obliku hipospadije (otvor na mošnji) u par navrata i sve je završilo odlično. Imao je fistulu koju su jednostavno prešili i to je bilo to. Moja rodica je dr i preporučila nam je prof Batinicu koji je navodno jedan od najboljih dj kirurga u Europi, radi i operacije koje nitko u Srbiji ne radi i dolaze mu pacijenti od svuda, ima 30 godina iskustva s hipospadijom. Prof je malo bahat, valjda jer je dobar, ali takvi su navodno svi dobri kirurzi.
Čuo sam priču da se ovi iz beograda jako agresivno reklamiraju i da se na forumima lažno logiraju da bi si navukli pacijente (ispričao mi poznanik iz Bg čije su dijete neuspješno operirali i kojem je cijeli taj dio sluznice iz usta koji su ugradili odumro, pa su mu na kraju pomogli u institutu za majku i dijete). Zato pazi kome vjeruješ ovdje, malo sam pročitao neke priče i zvuče mi kao takva očita reklama (anonimni i buba mara, sori ako sam u krivu). Rekli su mi svi kirurzi da su ovi u beogradu dobri, ali ne bolji od naših, da su im rezultati isti i jednako su česte komplikacije. ima preko 100 metoda, i sve daju iste rezultate u konačnici. Ajde sretno bez obzira kud odeš.