Tantolina jako mi žao
Tantolina žao mi je draga
Mury bravo za današnju betu, sada draga samo lezi i odmaraj, možda imaš kakav hematomčić pa pomalo krvariš a za hematom je najbolji lijek ležanje i čuvanje, uz obvezne utriće. Da samo znaš kakvo sam ja krvarenje i ugruške imala prvo u 7 tjednu a onda u 9 tjednu, ali je moja cura bila jača od tog zločestoh hematoma i ostala mami i tati. ali sam zato draga moja prva 4 mjeseca strogo ležala čak i u bolnici 25 dana. ~~~~~~~~~~~~ iz sveg srca da za današnji UZV, da nas obraduješ. Sretno draga.
Mury super ti je beta i nadam se da će UZV pokazati nešto lijepo![]()
Tantolina, žao mi je.
Mury, vibram!
Nekako sam sve uvjerenija da se malo toga može skrivit/popravit ponašanjem trudnice tako rano u trudnoći, tj. da je to sve viša sila zapisana u genetskom kodu embrija, iako krvarenje kao takvo jede živce i uzrokuje preporuku mirovanje i utrogestani.
Posljednje uređivanje od ina33 : 27.06.2011. at 16:07
Tantolina, užas, baš mi je žao!
Mury ~~~~~~~~~~~ za ultrazvuk!
čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
a ja prijavljujem još jedan neuspješni postupak, ajmo dalje...
pozdrav!!!
innu jako mi je zaoJesu ti zamrznuli koju JS? Da bar mozes s njima u postupak sto prije...
sara38 sada sve nade polazemo u tebe!
Snekica bravo za promjenu klinike, nadam se da ce ti donijeti srecu ~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~ i za nasu Sanju1, petrovku koja je danas imala transfer. draga, cuvaj te mrve narednih osam, devet mjeseci ~~~~~~~~~~~. posijala sam vam danas trudnicku prasinu po sobi; ja sam se muvala onuda ne znajuc kud bi sama sa sobom
i ~~~~~~~~ za jos jednu nasu petrovku koju sam danas srela, al ne znam jel inkognito u postupku pa necu spominjat nick. prepoznat ce se ona.
~~~~~~~~~~~ i za sve ostale u postupcima!!!
Tantolina, baš mi je žao!
Mury ~~~~~~~~~~~ za ultrazvuk!
čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od matahari : 27.06.2011. at 21:00
visibabić, jel još sitno, sitno?
Mury, draga, čekamo te...
Nadam se da je Mury vidjela onu najslađu točkicu..
I jedan veeeeliki pozdrav našoj zapisničarki Gizmos koja će uskoro na upoznavanje![]()
Tantolina, jako mi je žao.
Mury, ajde, dobre vijesti na sunce...
novim trudnica cestitam od srca !!
mury tvoja beta je super ,mislim na tebe
kako je lijepo vidjet-citat ova cuda p.trudnoce
valamala tebi saljem veliki zagrljaj,cuvaj svoju mrvu
![]()
Mury beta ti je
Mogla bi udijelit 100, 200, 300
Sretno dalje!
Evo i mene ljuta k'o puskaDanas jurila s posla ko manijak da stignem u lab izvaditi betu i uspijemo stici do 18h(do kad oni i rade) i izadje mi ona ljubazna teta u susret i izvadi mi krv.Rezultati bi zvanicno trebali biti sutra poznati.Ali MM nije mogao cekati(na srecu) i nekako uspije dobiti broj lab(bolnicka je pa radi cijelu noc) i iskoristi sav svoj sarm da sazna rezultate da bi mu ona zena u lab. rekla da betu uopste nisu ni mjerili nego druge hormone jer je tako pisalo na uputnici
A uputnicu za vadjenje krvi nam je napisala asistentica od naseg dr(to je inace standardno da ne moras cekati zbog te papirologije).I ja pogledam i na uputnici koju imam za srijedu 4 hormona zaokruzena ali nigdje HCG
Krv je jos uvijek u labu,ali nadam se da ce sutra moci da je iskoriste za odredjivanje bete jer im je potrebno da to dr. sad posebno zatrazi(a on inace sutra ne radi
).Ako budem morala ponovo sutra navece vaditi krv za betu onda mi drugo vadjenje krvi( a za mene najvaznije)pada u cetvrtak a tad cu biti u drugoj drzavi jer moram na jedan kurs.Uh,zasto jednostavno kad moze i komplikovano.
innu žao i je! Idemo dalje!
Svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Uspjeli smo dobiti jutros dr. tako da ce uspjeti od jucerasnjeg uzorka da izmjere betu. Rezultat nekad popodne.
drage moje, dugo me nije bilo pa ne mogu poloviti sve pojedinačno, nemojte se ljutiti
novim trudnicama čestitke od srca
tužnicama jedan veeeeliki virtulanii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da slijedeći pokušaj bude uspješan
mamicama koje su konačno zgrlile svoje srećice isto čestitkeuživajte u najljepšem osjećaju na svijetu
svima puuuuno, puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba
innu, žao mi je..
alma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnju veliku betu!
Ginger pusa tvojim velikim curkama!
Mury, nadam se da imaš lijepe vijesti s jučerašnjeg uzv-a!
Innu žao mi je...
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~,čekalicama pogotovo~~~~~~~~~~~~~~~
Innu baš mi je žao i krivo što nije uspjelo ovaj put!!!!!!!!!!!!!
ALI tvoja 22jajašca te čekaju u frižideru, odmah nastavite.......
Mury da te bar jedno veliko srčeko obraduje danas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Stigli rezultati....Jos se tresem...[COLOR="#FF0000"]Moja beta 13dnt 734!!![/COLOR]Hvala dragom Bogu i svima vama sto ste za mene vibrirale i mislile na mene. Sad vas jos molim da vibrate za sutra da se pravilno dupla pa da mogu konacno zaplakati ali od srece.
![]()
Sorry nemojte se prepasti od mog posta,neznam sta radim ruke mi se tresu![]()
alma bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
beta je prekrasna!!!
evo ti puno za sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
Ma alma-idt čestitke od sveg srca baš sam se rasplakala sad kad vidje tvoju betu napokon ovako veliku čestitke mila sve naj naj
Alma cestitam od srca
Vibrice za pravilno duplanje ~~~~~~
alam ,evo suze su mi krenule od srece i da konacno ugledas tu vecu cifru bete! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eee
Alma
~~~~~~~~~~ za duplanje
innu jako mi je žao, na žalost ne preostaje nam ništa drugo nego da se borimo dalje da dođemo do naših bebica!
alma-itd, beta je zaista fantastična, nisam uopće sumnjala, hvala dragom Bogu, molit ću za tebe da se beta pravilno podupla sutra,
![]()
Tantolina draga tako mi je žao-drži se
innu
alma - zbog tebe plačem, al od sreće- puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~za dalje![]()
Mury- gdje si- puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dobre vijesti
alma čestitam od srca i neka beta sutra bude predivna!!!
Alma čestitke na super betiiiiiiii![]()
sms-ala sam Mury, u Petrovoj je, nažalost sumnjaju na vanmateričnu, iako nisu skroz načistu sa dijagnozom.
planiraju operaciju, pa odgađaju jer nisu sigurni....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Alma, čestitam!
Mury - žao mi je, ~~~~~~~~~ za najbolji mogući ishod.
alma,super za betu !!!!![]()
puno ~~~~~~~~~~~~za pravilno duplanje
mury,draga puno ~~~~~~~~~~~~~~ da je mrvica ipak na pravom mjestu,mislimo ne tebe...
Mury draga... ja se svejedno nadam čudu...
ajmemoja mury, šta se napati... ma stvarno sam tužna
![]()
alma, beta je fantastična! čestitam!
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~ nada umire zadnja, a mi se nadamo čudu
Ajme Mury pa ovo je stvarno previše
Vibram iz sveg srca da ipak sve bude u redu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Alma čestitke na predivnoj beti![]()
Posljednje uređivanje od Gabi25 : 28.06.2011. at 16:02
nije me bilo neko vrijeme, pa dok sve ne pohvatam - čestitke friškim trudnicama!
Mury![]()