Stranica 30 od 112 PrviPrvi ... 2028293031324080 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,451 do 1,500 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Ja sam upravo zvala onaj novoobjavljeni telefon 0800 1991, čovjek mi je rekao da je bilo danas preko 50 poziva na tu temu i da je njima rečeno da je danas neki đavolji sastanak u gr uredu za obrazovanje te da će danas popodne ili sutra ujutro dati informaciju da li prihvaćaju odluku skupštine ili Bandić ide na ustavni sud.
    Meni nije jasno, ako on misli ići na ustavni sud, to bi značilo da prolazi odluka skupštine jer šta će se žaliti, ako je po njegovom. Ili, obrnuto, ide Bandićev model, a skupština na ustavni. Ma, ne znam, više mi stvarno ništa nije jasno.

A za privatne i vjerske vrtiće

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne mislim nositi za dijete.
    Edit- potvrdu s porezne.
    Posljednje uređivanje od Cubana : 28.06.2011. at 14:03

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj gita-xy prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam upravo zvala onaj novoobjavljeni telefon 0800 1991, čovjek mi je rekao da je bilo danas preko 50 poziva na tu temu
    ma gle zbilja i čudom se čude ...

ajde vibriramo pozitivno...
    ko prvi čuje išta neka javi

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Privatni vrtići su na žalost ispali odmah zakinuti pa tamo Bandić izgleda može raditi što hoće.
    Možda njegova odluka je u skladu sa proračunom, ali nema drugih osnova, dok po zakonu Skupština donosi odluku (potvrdila tri ministarstva) o cijenama, pa mi nikako nije jasno kako oni sami ne mogu dati nekakav naputak osim što očekuju da gradonačelnik postupi u skladu sa zakonom. Svak tvrdi svoje, ma koma.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

da taj sastanak koji čovjek spominje nije bio taj sa predstavnicama privatnih vrtića?
    nakon njega i dalje nismo ništa pametnije.

ja još ne znam što bih...
    po Bandićevom padamo na 150 kuna.
    voljela bih probati plaćati im i dalje 400 ako nam i odrape 2000.
    baš me zanima mogu li mi ispisati dijete ili šibnuti ovrhu na plaću?

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    da taj sastanak koji čovjek spominje nije bio taj sa predstavnicama privatnih vrtića?
    nakon njega i dalje nismo ništa pametnije.

ja još ne znam što bih...
    po Bandićevom padamo na 150 kuna.
    da, bit će to rade onima što duguju ČITAV iznos od upisa djeteta do ispisivanja.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne znam. Mene je toga strah.
    Edit: jednom sam dobila pisamce s prijetnjom ispisivanja zbog dvije neplaćene rate.
    Posljednje uređivanje od Cubana : 28.06.2011. at 14:24

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

znam još neke kojima su prijetili, ali ne znam nikoga kome su to doista i učinili.
    imam još 48 sati intenzivnog razmišljanja, a bit ću pametnija nego jučer... kako da ne?!

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

isto kao i ja

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Građani Zagreba, dragi prijatelji, prikupljajte potrebnu dokumentaciju da biste ostvarili svoja socijalna prava i benefite jer Ministarstvo financija je potvrdilo našu Odluku o načinu ostvarivanja prednosti pri upisu djece i mjerilima za naplatu usluga predškolskih ustanova Grada Zagreba od roditelja – korisnika usluga i navelo da je ona u skladu sa Proračunom donešenim u 11. mjesecu 2010. godine. Smatram da je ova Odluka pravedna i socijalno osjetljiva, u ovom trenutku jedina ispravna. Nikakve druge prezentacije nisu istinite. Onaj koji ima više,plaćat će više, onaj koji ima manje davat će manje, onaj tko nema ništa neće ništa plaćati.
    Hvala vam na strpljenju!
    Kopirano s Bandicevog FB portala

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Znam da je već bilo pojašnjeno, no čitam već 10 min sve prethodno i nikako da dođem to toga i već sam luda od cijelog ovog cirkusa, pa molim da mi netko opet potvrdi - gleda li se u Potvrdi o visini dohotka iznos iz stupca Dohodak (ukupno) minus iznos Poreza i prireza (ukupno)? Oduzima li se još i iznos nekog posebnog poreza koji se nalazi ispod ukupnog poreza i prireza?
    Drugo pitanje: može li se adresa prebivališta (recimo da to sutra odem promijeniti) razlikovati od adrese na Potvrdi o dohotku?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj sanika prvotno napisa Vidi poruku
    Kopirano s Bandicevog FB portala
    Kojeg, može link?

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ajme, sanika, daj link, molim te!

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Vecernji
    Jutarnji

Upravo smo bili na prvom sastanku za novoupisanu djecu i zena nam je rekla da do preksutra moramo predati papire za olaksice

Teta Eta avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Ne znam kako vi, ali ja se osjećam jadno i poniženo, ali totalno. Tolika količina sile, egoizma u jednom čovjeku koji se stalno poziva na zakone i institucije, da je to prestrašno. Samo me zanima što će biti s njegovim šugavim proračunom kad se na skupi niti približno 170 mil kn? Stvarno bih s guštom prijavila samo sebe i djecu, ali neće onaj moj šašavi muž, ali je pristao da plaćam po svom: 400 kn za velikoga i 100 kn (50%cijene) za malenoga.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Poruka je skinuta s njegovog Facebook profila, a link je na www.zagreb.hr. Da bi ga vidjeli morate mu postati prijatelj. Tako da sam mu ja sad prijatelj tesko cu sprati tu ljagu sa svojega imena

Ovo je takva tuga i jad da je to strasno. Riga mi se od svega. A kad citam komentare tih sorry na izrazu ali priglupih pristasa tog diletanta zlo mi bude...

Nema nam druge, prikupiti papire da nam ne opale 2000 kuna, ali to ne znaci da trebamo stati i pomiriti se sa situacijom...ionako je do kraja godine 6 mjeseci...druge godine ovo nikako ne smije proci...
    Nece on ni proracun napuniti, malo sam zbrajala, ma nema sanse doci do tih 170 mil kuna...sve je to inat

Bitno da se njegova zena vozi besplatno u tramvaju. I ona ima po glavi cca ko i moje dijete, a ono bude placalo jaslice tri puta vise nego sada..i to je ok..o da ..kako da ne..

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

kakva prčija od države i grada

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ne moraš mu biti prijatelj, da bi vidjela ZID.

mama_28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

možda glupo pitanje... ali upomoć!
    jel bi prijavile samo osobe s prebivalištem gdje je i dijete? npr jedan roditelj na istoj adresi s djetetom ima boravište, a drugi prebivalište - prijaviti samo roditelja i dijete s prebivalištem, jel tako? dajte savjet... HVALA!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Caty ja nisam mogla na zid danas dok se nisam prijavila....mozda je do mog racunala...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ne znam kako vi, ali ja se osjećam jadno i poniženo, ali totalno. Tolika količina sile, egoizma u jednom čovjeku koji se stalno poziva na zakone i institucije, da je to prestrašno. Samo me zanima što će biti s njegovim šugavim proračunom kad se na skupi niti približno 170 mil kn? Stvarno bih s guštom prijavila samo sebe i djecu, ali neće onaj moj šašavi muž, ali je pristao da plaćam po svom: 400 kn za velikoga i 100 kn (50%cijene) za malenoga.
    gita draga, kao da sam i sama pisala...
    taj ... ma ne mogu ga ni čovjekom nazvati... taj netko je od nas sedam mjeseci pravio budale i uspio je u tome.
    neka ga bude sram!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

gita draga, kao da sam i sama pisala...
    taj ... ma ne mogu ga ni čovjekom nazvati... taj netko je od nas sedam mjeseci pravio budale i uspio je u tome.
    neka ga bude sram!

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

gita, potpis na osjećaje

samo je žalosno što ga nije sram. jer da je, ne bi tjerao mak na konac i lagao svima u oči. ne bi slinio po križu nego nestao iz javnog života. davno, davno prije ovog
    i baš zato što ima džon, a ne obraz, zato jer u njemu nema trunke morala, a kamoli socijalne osjetljivosti, baš zato to i čini

tužno i ponižavajuće. za sve

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Strašno, grozno, užasno, nevjerojatno što može učiniti samovolja jednog čovjeka. Mi smo se izvukli jer Lea kreće u školu, ali inače bi upali u grupu kojoj bi vrtić poskupio više od tri puta i ja zaista ne znam što bismo učinili u tom slučaju.

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Stvarno sramota!

dobro je netko napisao kometar tipa da će sada i "siroti" Todorić jr. sa troje djece imati besplatni vrtić
    pravedno do bola.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ako bismo pokušali podići glas, koliko vas bi bilo spremno izaći iz kuće, npr. u ponoć?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ako nije vikend, tu sam

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

"Onaj koji ima više,plaćat će više, onaj koji ima manje davat će manje, onaj tko nema ništa neće ništa plaćati" - jako me bode ova demagogova rečenica, koja nema veze s istinom. Bliže istini bilo bi "onaj tko je 2010. imao više..."" a još točnije, tko je prijavio više" plaćat će više, jer gledaju se prihodi prošle godine, a sad može imati i manje prihode, koga briga. Zašto ne uvedu trenutnu promjenu statusa, šta ako mi se usred godine poveća broj članova obitelji? I ako ostanem bez posla i sada "nemam ništa" kako populist to lijepo reče, bitno da sam imala u 2010. Naravno da sam u boljim vremenima odvajala novce na stranu za vrtić, baš sam znala da će ga puknuti da se sveti po vrtićima.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

I još da dodam: kod nas su u vrtiću rekli da će većina roditelja plaćati manje ili isto, a manji dio veću cjenu. Kako će to onda, molim lijepo, napuniti proračun? Mogao bi biti čak i manjak.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa i bit će manjak.
    samo što mi to nećemo znati.
    a njima ionako nije stalo ni do čije dobrobiti, osim do vlastite.
    i to u obliku političkih poena.
    jer im novac ne znači ništa; imaju ga dovoljno.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ako bismo pokušali podići glas, koliko vas bi bilo spremno izaći iz kuće, npr. u ponoć?
    ja sam spremna of kors

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Vivica prvotno napisa Vidi poruku
    I još da dodam: kod nas su u vrtiću rekli da će većina roditelja plaćati manje ili isto, a manji dio veću cjenu. Kako će to onda, molim lijepo, napuniti proračun? Mogao bi biti čak i manjak.
    Najavio je Bandić da će tetama rezati plaće. Valjda i one spadaju u sretnice sa kreditima pa im ima od čega uzeti.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

da, zato će djeca imati bolje uvjete
    za onu većinu koja će plaćati manje - nek se vesele da imaju vrtić
    a uza manjinu koja će plaćati više - ko ih j.ebe, to su bogataši koji mogu i dadilje uzet
    ma fuj. sramota

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Meni je ovo samo jos jedan dokaz u kakvoj drzavi stvarno zivimo... Kako se pisu zakoni. Kako se ti zakoni provode. Kako je moguce da tri ministarstva donesu "odluku" da ne donesu odluku pa onda jedna osoba uzme dio jedne od tih "odluka" i kaze da to znaci ono sto on kaze da znaci i nas nekoliko desetaka tisuca mora postupiti po njegovom... I dvoje glavnih novina u zemlji s nevidjenom slobodom medija i kvalitetnim novinarima objave njegovo pripocenje kao sveto pismo bez da se itko zapita da li upoce postoji vazeca odluka o cijenma i da li postoji vazeca provedbena odluka (koja dokumentacija se prikuplja i temeljem koje odluke).

Ali bitno je da smo dokazali EU da zadovoljavamo norme iz poglavanja "Pravosudje i ..." pa ce nas sad primiti u EU, to mi stvarno trenutno puno znaci (u stvari, najvise mi znaci da se sad nadam da bez radne dozvole za 2 godine mozemo ici raditi van HR pa da prestanem iz poreza financirati sve ovo gore...)
    Posljednje uređivanje od sillyme : 29.06.2011. at 07:11

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Savijet molim. Mi smo iz područja VG-a, ali kada sam upisivala dijete u jaslice nije u VG vrtičima bilo mjesta pa sam morala plaziti po cijelom Zagrebu da nađem vrtić koji će nas primiti i srećom smo primljeni u jedan od njih: Kažem srećom jer i MM i ja radimo u ZGB i problem je voziti dijete u vrtić koji nema dežurstva već radi samo do 16.30, a pogotovo ljeti kada se radi samo u VG-u a dijete doma nema tko čuvati. Savjetovana sam da se na neko vrijeme prebacim s prebivalištem u ZGB kako bi dobili mjesto, ali smo se kasnije prebacili natrag da starija može ovdje u školu. Prema primanjima bila bi u ovoj grupi plačanja 400 ili 500 kn, nisam sigurna jer papire još nisam podigla. Trenutno sam na komplikacijama u trudnoći i uskoro ćemo biti troje ili više djece grupa i opet će mi trebati upis u vrtić, ali bi naravni opet trebala sebe i dijete prebaciti na ZGB kod nekoga i to na brzinu jer se u našoj šugavoj državi sve objavi i riješi u zadnji tren. A ako uzmem potvrdu o sufinanciranju VG-a cijena bi mi bila 550 kn.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Kako je moguce da tri ministarstva donesu "odluku" da ne donesu odluku pa onda jedna osoba uzme dio jedne od tih "odluka" i kaze da to znaci ono sto on kaze da znaci i nas nekoliko desetaka tisuca mora postupiti po njegovom... I dvoje glavnih novina u zemlji s nevidjenom slobodom medija i kvalitetnim novinarima objave njegovo pripocenje kao sveto pismo bez da se itko zapita da li upoce postoji vazeca odluka o cijenma i da li postoji vazeca provedbena odluka (koja dokumentacija se prikuplja i temeljem koje odluke).
    ovo bi trebalo pisati na naslovnici tih istih novina.
    upravo tako, sillyme

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Baš kad pomislim da me Bandićev egotrip ne može šokirati on me opet iznenadi. Na temelju čega će se provoditi njegova odluka?!
    Na temelju objave na fejsu? Ja ne namjeravam plaćati više od 400 kn (neću ni spominjati koliko me košta po njegovom modelu). Gita xy šalji mi dopis, očito će nam trebati.
    A valjda mi tako itreba kad u ovoj lijenoj državi radmi ko konj, skupa sa zakonitim, nitko nam ništa nije dao (osim što su nam starci omogućili da se školujemo),
    sve sami zaradili, pa ajde da nam se to i naplati. Dakle, i ja čekam da konačno uđemo u EU pa da ovakvim zakonima i provođenju istih kažem ćao.

Apricot ja ću izać gdje god i kad god, sutra se vraćam sa službenog puta.

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja isto dolazim di god treba ako je ovaj tjedan jer sljedeci idem na more...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

E, ako tetama sreže plaće onda je stvarno prelio čašu, al stvarno.
    tete su jedino što valja.

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

a di da nađem veći avatar spašaam zagrebački proračun da mogu staviti na fajs?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sillyme, sorime, ali iskoristit cemo ovo tvoje za poruku na fejsu, nadam se da nije bed?

(kratila samo zbog onih max 420 znakova)
    Posljednje uređivanje od ivarica : 29.06.2011. at 09:38

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

evo i mene iz vrtica,
    predala dokumetnaciju, ali NEPOTPUNU, jer nisam predala potvrdu o prebivalistu djece. sto, jelte, mogu oni sami provjeriti. kaze teta meni ovo vam je nepotpuna dokumentacija, vrtic cete placati 2000 kn , a odgovor na moje pa pise vam tu da mozete sami provjeriti je:
    gospodjeo, svi ste predali u zadnji cas, ja sam imam i novoupisana i vas stare i ja ne stignem sve to provjeriti
    i kao da mi pomogne ide izvaditi dosijem moje djece, ali adresa se promjenila u medjuvremenu, pa mi ni ne moze pomoci, eto

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Dođem i ja, ali samo do petka :/

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    evo i mene iz vrtica,
    predala dokumetnaciju, ali NEPOTPUNU, jer nisam predala potvrdu o prebivalistu djece. sto, jelte, mogu oni sami provjeriti. kaze teta meni ovo vam je nepotpuna dokumentacija, vrtic cete placati 2000 kn , a odgovor na moje pa pise vam tu da mozete sami provjeriti je:
    gospodjeo, svi ste predali u zadnji cas, ja sam imam i novoupisana i vas stare i ja ne stignem sve to provjeriti
    i kao da mi pomogne ide izvaditi dosijem moje djece, ali adresa se promjenila u medjuvremenu, pa mi ni ne moze pomoci, eto
    Oni nisu normalni!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •