Moja mala je isto dobila žuljeve od crocsband kroksica kupljenih kao u origigi radnji - ovoj u Importanne galeriji, a nije od prijašnjih originalnih mekših crocsa, kao ni od ovih kupljenih na štandu, koje su isto mekše na opip od tih crocsband.
Moja mala je isto dobila žuljeve od crocsband kroksica kupljenih kao u origigi radnji - ovoj u Importanne galeriji, a nije od prijašnjih originalnih mekših crocsa, kao ni od ovih kupljenih na štandu, koje su isto mekše na opip od tih crocsband.
Crocsice su zakon, imamo orginale i nisu ni sluga kopijama počevši od gume, kvalitete. Mali ima 16 mjeseci i spasile su nas na plaži sa oštrim i grubim kamenjem, a pogotovo jer ima široku nogu i visok rist.
Mi imamo i crocsice ali za more nikad, nama su savrsene a i prekrasne, ove cipele:
Nike za u more i na plazu, kupili smo ih u Italiji jer smo htjeli crne ali imaju ih i kod nas u intersportu i slicnim trgovinama..
Bile su 30 eura, a takva cijena je i kod nas. A buduci da zivimo na moru itekako ce ih iskoristiti.
Evo i slikica, ne smetaju kamencici, ne padaju, savrsene su i za male i vece, s njima i ide u vodu jos od pocetka ljeta i trci po plazi, sad imamo 19mj. (ali nike broj 25/26).
Toplo preporucam kome nije preskupo, mi cemo ih definitivno i dalje uvijek kupovati.
Uploaded with ImageShack.us
Posljednje uređivanje od SaraRi : 21.07.2011. at 14:46