Pokazuje rezultate 1 do 50 od 166

Tema: crocs vs. japanke vs. one tenisice za u vodu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Moja mala je isto dobila žuljeve od crocsband kroksica kupljenih kao u origigi radnji - ovoj u Importanne galeriji, a nije od prijašnjih originalnih mekših crocsa, kao ni od ovih kupljenih na štandu, koje su isto mekše na opip od tih crocsband.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Moja mala je isto dobila žuljeve od crocsband kroksica kupljenih kao u origigi radnji - ovoj u Importanne galeriji, a nije od prijašnjih originalnih mekših crocsa, kao ni od ovih kupljenih na štandu, koje su isto mekše na opip od tih crocsband.
    Slično i moj stariji, dobio je žuljeve kad je u crocsicama išao u vodu. Nije to praktično za mokru nogu (iako meni ne smeta, ja odem u plićak ako baš moram).

Za vodu su mi za djecu bolje one platnene šlape sa silikonskim tabanima.

sensei avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Crocsice su zakon, imamo orginale i nisu ni sluga kopijama počevši od gume, kvalitete. Mali ima 16 mjeseci i spasile su nas na plaži sa oštrim i grubim kamenjem, a pogotovo jer ima široku nogu i visok rist.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Mi imamo i crocsice ali za more nikad, nama su savrsene a i prekrasne, ove cipele:

Nike za u more i na plazu, kupili smo ih u Italiji jer smo htjeli crne ali imaju ih i kod nas u intersportu i slicnim trgovinama..

Bile su 30 eura, a takva cijena je i kod nas. A buduci da zivimo na moru itekako ce ih iskoristiti.

Evo i slikica, ne smetaju kamencici, ne padaju, savrsene su i za male i vece, s njima i ide u vodu jos od pocetka ljeta i trci po plazi, sad imamo 19mj. (ali nike broj 25/26).

Toplo preporucam kome nije preskupo, mi cemo ih definitivno i dalje uvijek kupovati.

Uploaded with ImageShack.us
    Posljednje uređivanje od SaraRi : 21.07.2011. at 14:46

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •