Pokazuje rezultate 1 do 50 od 360

Tema: Susjedin no-knead bread iliti kruh kojeg ne treba mijesiti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,526

    Početno

    sad mi je zao sto sam kupila novi pekac (kojim sam btw prilicno nezadovoljna :/)
    doma imam samo halogenu pecnicu, jel itko probao peci u takvoj?

    u ovom kruhu mi se najvise svidjaju rupe

  2. #2
    enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006
    Lokacija
    Midsomer
    Postovi
    2,848

    Početno

    Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    sad mi je zao sto sam kupila novi pekac (kojim sam btw prilicno nezadovoljna :/)
    doma imam samo halogenu pecnicu, jel itko probao peci u takvoj?

    u ovom kruhu mi se najvise svidjaju rupe
    Možeš li dobiti temperaturu od 230-240 °C? Mislim da je to jedino važno.

  3. #3
    Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,526

    Početno

    Citiraj enela prvotno napisa Vidi poruku
    Možeš li dobiti temperaturu od 230-240 °C? Mislim da je to jedino važno.
    nemam pojma
    pise da ide do 250, ali pise i na mojem autu da ide do valjda 150

    vise me brine visina, tj razmak od halogenke
    i svakako cu morati u staklu peci jer druge posude s poklopcem mi ne stanu u posudu pecnice

    kaae
    ti kazes 18 sati, na youtube filmicima 12?

    kad ga mijesis, kad ga peces?
    ne znam dal da ga ostavim kvasati preko noci ili preko dana

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •