grudnjak nosim i danju i nocu, 24 sata na dan
grudnjak skidam samo kad spavam
nosim ga manje od 12 sati dnevno
rijetko ga nosim, u iznimnim situacijama
nikad, ali nikad ne nosim grudnjak
nosim mekane pamučne grudnjake , 24/7
Ja sam u ovoj grupi koja čezne za par brojeva manjim grudima. Nije mi ugodno bez grudnjaka u fizičkom smislu, skidam ga noću, a i tad sam u nekoj blago podržavajućoj potkošulji. I da, jako bih voljela imat one malene B korpice i nositi svu silu majica i haljinica koje ne trpe da izviruju bretele. A zapravo mi je najveći problem kupiti ogovarajući grudnjak.
uvijek u grudnjaku..
Prije poroda sam bila C, sad sam D..
Osim toga moje cice su takvog oblika i tako stoje da je meni grozno vidjet sebe samu bez grudnjaka. Neugodno mi je bez njega...biram grudnjake koji su mi udobni pa ga ni ne osjetim na sebi
Posljednje uređivanje od (maša) : 12.07.2011. at 12:28
trenutno nikakoni nocu jer imam strasan let down... pokusavam ali ne ideeeeeeeee...
Mislim da je nosim - ne nosim grudnjak gotovo pa isključivo vezan za veličinu grudiju. Male grudi ne trebaju ga toliko, kao velike, tu preteže, valjda, osjećaj sapetosti, dok kod velikih grudi preteže osjećaj znojim se, neugodno mi je, ugodnije mi je kad su grudi sapete.
Kod mene su srednje LOL ali preferiram izbjegavanje osjećaja sapetosti
(Ili: kako bezbolno izjaviti da su mi sise u stvari male, haha)
Htjedoh se zapravo nadovezati na spomenutu sapetost: meni ne smeta grudnjak naprijed, tu mi je bolje biti s njim nego bez, ali ide mi na živce ono preko leđa. Nije da stvarno žulja, ali nekako sam ga previše svjesna.
Posljednje uređivanje od Danka_ : 13.07.2011. at 11:24
kod mojih vlada totalna tiranija. nema mrdanja i nema odstupanja
uspijem naci grudnjake koji nemaju zice (nisam u zivotu nasla grudnjak sa zicom da je bar donekle udoban), sa sirokim bretelama, pamucne i dovoljno "podrzavajuce".
Ja, u stvari, mogu imat grudi bez grudnjaka isključivo u ležećem položaju (LOL). Čim se dignem no way. Jedino da ugradim silikone bi to išlo. Iako su mi oni grozni - dio tijela koji bi, u stvari, trebao bit mrdajući bez robe, stoji neprirodno fiksiran.
Meni je toliko teško nači odgovarajući grudnjak da se u zadnje vrijeme bavim mišlju da probam nešto napraviti sama. Valjda se i za to modeli i način može nači na netu. Moj savršeni grudnjak, Liscina Minca 75C (koji sam nosila u srednjoj školi) ne proizvodi se u mojoj sadašnjoj veličini 75E. Svi ostali su bijedni kompromisi :'(
moj odgovor je pod b
hmmm 75e baš i ne ide bez grudnjaka
da mogu bila bi bez njega uvijek i stalno,,ovak ga vise nosim zbog drugih,da ne gledaju najezene bradavice,,iako sam cula da ima ,,kao samo za naljepiti preko njih da ne strse pa ako koja zna sto to je nek kaze.
i da,znam da su neodgovarajuci, a imam ih 4 doma,2 za na posao,2 za u javnost,,,pola vremena provedem riktajuci naramenice,riktajuci sise, i samo su mi tlaka. e da i male su, i najljepse su bile u trudnoci.![]()
Hm, možda je to nešto "za nalijepiti samo preko bradavica", to
što sam danas vidjela u
Women's secret dućanu,
a nisam kužila čemu služi?
Posljednje uređivanje od Teica : 14.07.2011. at 02:40
nisam znala da ikom smetaju najezene bradavice?? meni je to tako seksi.
doduse ne i u mom slucaju kad nisu uvijek u istoj ravnini![]()
ja mrzim najezene bradavice
mislim, na poslu sam, idem na sastanak s hrpom poslovnjaka i onda ja udjem, prirodno vec D kosarica i jos s najezenim bradavicama
ne znam, ja se glupo osjecam i imam dojam da svi samo u njih gledaju
tad mi ne treba sexy, dapace, ometa me
volila bi da ta sprava za mučenje nikada nije izmišljena. nosim ga samo ako baš moram.
nisam znala da postoje i takvi dani, hehe
nosim ga kad idem van i kad nam netko dolzi u goste, stalno dojim pa zaboravljam inače.
Sorry na off topicu - zna li netko može li se stvarno kupiti "to nešto"
da se stavi samo na bradavice?
(Totalna sam "konzerva" pa se nimalo ne volim pokazivati, a kamoli s naježenim bradavicama.)
Ja ga skidam samo navečer. Prije trudnoće sam si još i dopustila koji dan off - dok su bile, onak, stajaće, ali sad...odoše u nizine i širine - grudnjak mi je potreban da ih polovim i ukalupim da uopće liče na cike!![]()
Na ovu vrucinu jos i menga? Nek cice vise grudnjak jedino za van i cim prodjem kroz vrata stana zavrsi na stolici, objesen on i objese se one![]()
Grudnjak nosim kada idem van, doma se luftam.
Po vani sam bez grudnjaka hodala dok sam bila mlađa (čitaj proje poroda i dojenja) kad su mi cice bile kao dvije jabuke, kad je bilo štyeta nositi grudnjak i ne pokazati tu ljepotu...
A sada, ne mogu zamisliti da van izađem bez grudnjaka, volim kad obučem svoj wonderbra i opet se osjećam kao tih dana dok su bile tako lijepe i bez pomagala...
Ne kužim kaj je loše u grudnjaku?
hahahaa pinky, meni uvik bradavice tako stoje otkad sam rodila prvo dite. valjda posljedica dojenja hehehe
Samo za van, ali ne kad idemo na plazu.
Cim smo u kuci, skidam.
Utjece li na zdravlje ovisi o vrsti grudnjaka, odgovara li velicinom i materijalu od kojeg je napravljen-
po vani skoro uvijek - osim kad sam u mrsavoj fazi pa nosim uske majice, onda nekad odem i bez (i nije da volim kad mi se vide bradavice, al vide se i mom frendu skoro uvijek pa ak on ne nosi grudnjak zbog toga...).
po doma kako kad, nema pravila.
obozavam se kupat u toplesu i za to koristim svaku priliku.
cice su mi inace - prosjecne, ne prevelike, al nije ni da ih nema. a stoje kako stoje, sta cu ja tu. meni se svidjaju, a kom se ne svidjaju - imam ja i oci pa mi slobodno moze i u njih gledat
e da - i nikad, al bas nikad ne spavam s grudnjakom. da je ne znam sta - barem grudnjak i carape moram skinut
Ja sam s gudnjakom spavala u prvim mjesecima dojenja samo....
Fenomenalan mi je taj osječaj slobode koji prakticiram uglavnom samo kod kuće.
Mislim da je grudnjak bitan ne samo zbog onog ljepog oblika koji daje našem dekolteu nego i zbog toga da nam sike što dulje odoljevaju gravitaciji
obožavam lijepe grudnjake, i uvijek ih nosim osim na spavanju i na plaži. ne osjećam se neugodno bez njega, imam neku dvojkicu, jednostavno volim lijepi donji veš.
Prije poroda sam često vani išla bez grudnjaka jer sam imala krasne grudi koje su fantastično odolijevale gravitaciji. Sada to ne mogu jer su se povećale za dva broja (košarica E) i nadam se da će se s prestankom dojenja smanjiti jer ovo je puno previše za moju visinu. Ali po doma sam stalno bez grudnjaka što moja kćer svako malo iskoristi
![]()
Ne nosim grudnjak samo kod tuširanja i u dubokom moru, kad mislim da me nitko ne vidi
I nikad u životu nisam primjetila da je netko vani bez grudnjaka, valjda ne gledam dobro... a volim pogledati.
ja imam no bra and no slips nightsi iskreno zavidim onim ženama čije grudi izgledaju prekrasno ispod majice ( sjeća li netko one reklame za pipi i prekrasne ane saso ?) :
http://www.youtube.com/watch?v=oZzwRi7jXsg
Otkad dojim, češće sam bez njega, nego s njim, tako mi je praktičnije ( za doma). Za posao i općenito za van ga nosim i nije mi primjereno ne nositi ga van, ma kako lijepe grudi bile...jednostavno mi je nelagodno, bilo da se radi o meni ili o drugome. ALI, još se uvik rado sjetim jednog izleta na brački Bol i Zlatni rat, gdje sam se kupala u toplesu ( jer me nitko ne zna) i savršen je bio taj osjećaj slobode..........e, da, onda su još "stajale" kako triba :nostalgija:
Doma nikada, oblačim ga kad se netko najavi da stiže ili kad izlazim van iz kuće. Inaće no bra![]()
ja se užasno osjećam bez grudnjaka i često mi se dogodi da i noću ga ne skinem naravno onda tu stupa MM koji me savjesno upozori ha ha![]()
Evo dobre vijesti za sve nas ljubiteljice grudnjaka![]()
Taj poseban grudnjak, za razliku od standardnog sportskog grudnjaka, učvršćuje svaku dojku posebno i smanjuje njihovo gibanje u svim smjerovima, prenosi Daily Mail.
Njegovi kreatori tvrde da proizvodi efekt sličan kao da dojke drže dvije ruke, dok tradicionalni sportski grudnjak dojke samo pritišće na prsni koš sportašica. Grudnjak je proizveo Panache, poznati brand u svijetu donjeg rublja. Razvoj i proizvodnja njihovog čudesnog grudnjaka trajala je tri godine.
Testiran je na Loughborough Sports Technology Institutu u Leicestershireu. Cijena jednog grudnjaka je 35 funti i proizvodi se u svim veličinama. Rezultati testiranja pokazali su kako smanjuje kretanje grudi za 83 posto, dok najbolji grudnjak konkurencije smanjuje kretnje grudi za 65 posto.
'To je vjerojatno jedan od najtežih dizajna grudnjaka koje sam dosad morala osmisliti, jer je bilo toliko elemenata koje sam morala uzeti u obzir', istaknula je Clare Fallon, dizajnerica za Panache.
Posljednje uređivanje od anchie76 : 26.07.2011. at 13:01
a slika?
a, vidim na linku.
pa nije baš da bih ga nosila svaki dan; nije mi dovoljno lijep.
moža za sport i po kući.
Pa ja sam mislila doslovce za sporttrčanje u PMS-u, ajme boli me na pomisao
ovaj mi fakat izgleda idealno za to
![]()
Evo ga i tu.. fakat super izgleda za sport
Evo upravo sam iz dućana bez grudnjaka. Jedino gdje ga obavezno nosim je na posao, čim uđem u kuću ga skidam. Sve ostale situacije su kako mi se da, ali više sam bez nego sa. Smeta mi oduvijek, a posebno sad u trudnoći. Probala sam sve moguće vrste i nikad mi niti jedna nije postala udobna, ono da ga ni ne osjetim.
Ja trebam ali i volim grudnjake. Imam veelike cice (idu do F košarice) pa nikako ne volim da mi mlate na sve strane. Ok, nije baš da su nešto jako obješene ali sama njihova težina me smeta. Nosim grudnjake non stop, dakle, i noću, samo su to onda meki, udobni, bez košarica, koji ne stežu, tek podržavaju da mi se ne cure razliju.
Puno si truda dam da pronađem idealni model, za sada vode Anitini (sa košaricama) i Triumphovi (sportski bez košarica je izvanredan) modeli.
Uopće me ne smetaju, niti ih ne osjetim pa ih nemam potrebu skidati. Evo i sad, pokušavam osjetiti gdje mi je grudnjak, i ne - ne osjetim ga uopće, a kamoli da me smeta!
Ja nosim na posao i u grad/goste (ono kad trebam izgledati pristojno). Doma ga u principu skidam, na moru sam isto bez grudnjaka (badic imam na one trokutice - znaci, tek forme radi, ne pridrzava nimalo grudi).
Isto tako, cim sam otisla na komplikacije prestala sam ga nositi i nisam nosila prakticno dok se nisam vratila na posao. Sad to opet planiram i bas se veselim da ga ne moram nositi, nije da mi smeta ali mi je nekako ugodnije bez grudnjaka.
Spavati s grudnjakom... jedino ako slucajno zaspim a nisam ga prethodno skinula, sto se skoro nikad ne desava (jer mi je skidanje grudnjaka kad dodjem doma u rangu skidanja cipela).
Da, moje ne stoje, pa nosim grudnjak uvijek, osim kad spavam, a nekad ga poželim i za spavanje, jer mi se pleklope ili zavuku, ma užas...preogromne su mi.
Otkako dojim prestala sam nositi. Nekako ne brinem ni kada idem u trgovinu. Postala sam bezveznjakuša.
Zapravo, stvar je takva da mi se ne da kupovati novi grudnjak, a u stare mi ne stanu.
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 17.05.2016. at 21:53